כמעט oobe !! דיווח על חוויה מפחידה

ronilush

New member
כמעט oobe !! דיווח על חוויה מפחידה

לפני כמה לילות שכבתי במיטה ותרגלתי טכניקה של "חוויה חוץ גופית". ניסיתי לשכב על הגב, להרגע ולראות את מה שאמורים לראות לפני החוויה החוץ גופית (בקורס שאני קורא שגיליתי על קיומו בפורום הזה, לא מפרידים בין המושגים "חלום צלול" ו"חויה חוץ גופית") בכל אופן איזה שעה וחצי ניסיתי וניסיתי לפעמים היה נדמה לי שאני רואה משהו ורוב הזמן פשוט לא הצלחתי להרגע כנראה וגם זוגתי שישנה לידי זזה קצת וכל מיני רעשים מבחוץ ופתאום גרדה לי נורא הרגל...בקיצור הסתובבתי על הצד כמו שאני רגיל לישון והתחלתי להרדם ואז זה קרה!! פתאום הרגשתי מן זמזום חזק, אני מתאר את זה כזמזום אבל זו לא מילה נכונה, קצת קשה לתאר את זה- מין רעש שאתה שומע מבפנים ולאו דווקא עם האזניים אלא עם כל הגוף. חוץ מרעש הרגשתי מין כוח מגנטי בעוצמה איומה שתופס אותי (ואני זוכר שהרגשתי שזה ממש מכוון נגדי) וגורר אותי למקום לא ידוע. ממש פחדתי (מה זה פחדתי? אימה זה רגש יותר מדוייק) וניסיתי להשתחרר או לקרוא לעזרה ולא הצלחתי לא לזוז ולא לדבר. כמובן ששכחתי את כל מה שקראתי בנושא שלא צריך לפחד אלא להשתחרר ולתת לעצמך להיכנס לאן שזה לוקח אותך וכשהצלחתי להתעורר מזה פקחתי עינים ומייד לאחר רגש ההקלה קיללתי את עצמי על ששכחתי את מה שלמדתי בנושא. מאז עברו כמה לילות ולא הצלחתי אפילו להתקרב לזה ובקושי חלמתי כמה חלומות עלובים שבקושי אני זוכר מהם משהו. מישהו עבר חוויה דומה?

Variety

New member
תגובה

היי ronilush, אני מכיר את ההרגשות האלה, באמת אין מה לפחד כי זה דבר טבעי שאמורים להרגיש. אני בהתחלה גם קצת פחדתי, אבל אז בפעם השניה שניסיתי כבר לא. אפילו שחוויתי את החוויה הבאה: אני מנסה לעשות מדיטציה כמו באחד התרגילים, ומשתק את כל הגוף שלי (כמו שצריך להיות), אח"ב אני מרגיש כאילו אנרגיה עוברת לי בגוף וזה מפסיק אחרי כמה דקות, ואז אני מרגיש כאילו מישהו שם לי יד קרה על הפנים ונוגע בי בפרצוף ולוחץ עם היד. באותו הרגע, חשבתי אם לפחד או לא, והחלטי שלא, שזה רק הרגשות מתוכי. אפשר לשלוט על הפחד דיי בקלות!!! חלומות פז, variety-

וואו, Variety, תגובה מדהימה!

אני מרגיש שעזרת לי מאוד בתגובה שלך! בתודה, בן

כן, אני מזדהה איתך, גם לי קשה

להרפות מהשליטה ולהניח לדברים לקרות... במיוחד בפעמים הראשונות. חלק לא קטן מההישגים שלי התחילו מחווית אימים כזאת כמו שאתה מתאר ורק אחרי תקופה מסויימת שנרגעתי וחזרתי לזה, הצלחתי ללמוד להשתחרר ולהמשיך הלאה באותו נושא (בין אם זה חוויה חוץ גופית או כל דבר אחר שקשור לאמנות החלימה). אבל נראה לי מה-זה יעיל לך דווקא יותר להיעזר בתגובה של Variety להודעה שלך, אני הולך להגיב אליה עכשיו ולהגיד לו תודה, כי נראה לי שהיא תעזור לך ושהיא כבר עזרה לי... שלך, בן

ronilush

New member
תודה חברים...

נשמע די מפחיד העניין של היד הקרה על הפנים. הרגשת את זה יותר מפעם אחת בן? ועוד שאלה: מפריע לכם להיכנס לזה אם מישהו/י ישן לידכם? ביי רוני

למעלה