כמעט WILD

lobaum

New member
כמעט WILD

טוב לי השיטה הזו עזרה הרבה... ברגע שאתם נכנסים למיטה ואתם רוצים לנסות להכנס לווילד תדחפו שעון מחוגים לאוזן ותנסו להתרכז ב-טיק טק טיק טק אותי זה החזיק ממש עירני עד שכמעט כל הגוף שלי השתתק (ואם לא היה לי כלב מעצבן שהיה מעיר אותי אולי גם הייתי נגנס לחלום צלול) כשהתעוררתי היד שלי כבר הייתה "מתה" לא יכולתי בכלל!! להזיז אותה בכל מקרה תנסו זו שיטה מצויינת!!!!

Variety

New member
רעיון מעולה

לא חשבתי על לנסות שעון. גם כזה של קצב בפסנתר יכול להיות מתאים, כי אפשר לכוון את הקצב שלו ולנסות לראות אולי זה אפשר להכניס את הגוף לקצב מסויים שיותר קל בעזרתו להתרכז. כי השניות של השעון רצות מהר מדיי (כללית הזמן רץ מהר מדיי, לא נותן זמן לנשום :)
חלומות פז
, Variety-

Panther

New member
כזה של קצב בפסנתר =

[מבטא רוסי]מטרונום[/מבטא רוסי] לדעתי קצת של שעון הוא לא מהיר מדי, כי אם אתה עושה במטרונום שיתקתק אחרי יותר זמן, אתה יכול להרדם בין תקתוק לתקתוק

Variety

New member
וואלה

איפה קונים אחד וכמה עולה? זה נראה לי מעולה, כי כל אחד נח לו קצב שונה. נראה לי שאני אבנה אחד כזה, אולי אחד אלקטרוני - עם נגד משתנה. איך לא חשבתי על זה קודם, כי להתרכז בתקתוק יכול להיות מאוד יעיל. אהבתי את המבטא הרוסי!
חלומות פז
, Variety-

Panther

New member
בחנויות מוזיקה יש בטוח

אין לי מושג כמה זה עולה, כי אף פעם לא השתמשתי. ניגנתי רק בחלילית סופרן ואלט. בחנויות מוזיקה יש בטוח, קנה את ההכי זול שאתה מוצא. להרכיב אחד זה גם רעיון טוב, והכי קל לתכנת אחד כזה, אבל אז צריך להשאיר את המחשב דלוק.

shabaz

New member
לי יש אחד....

כי אני לומד נגינה על guitare וזהו...אבל זה סתאם חרא אני שונא את הצליל של זה.. אני מציע אל תקנו את זה זה סתאם לעמוד בתור לעמוד בתור (לא יצא לי טוב...) שבז נ.ב.-טיק טיק טיק טיק טיק טיק טיק טיק טיק....

למעלה