כמעט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

homeless999

New member
כמעט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתמול בלילה חלמתי חלום, ובחלום קרא משהו מוזר(לא זוכר מה), אז אמרתי לעצמי: "למה לא לעשות בדיקת מציאות?" ועשיתי, ניסיתי להעביר יד דרך עמוד לבן מחוספס שהיה שם וברגע שקירבתי את היד לעמוד הכל ניהיה שחור ומתושתש, ואז קרא משהו מוזר מאוד: התעוררתי, לא באמת, רק בחלום (חלמתי שהתעוררי) וחשבתי קצת על החלום הצלול שכמעט היה לי, ואז התעוררתי באמת... למישהו יש עצות בשבילי, איך הייתי יכול להמשיך בחלום הצלול???? ואיך הייתי עושה שהכל לא יהיה מתושטש כלכך??? בבקשה... שלכם homeless999

homeless999

New member
נזכרתי בעוד משהו!!!!

בחלום הזה, נזכרתי עכשיו, שאחרי או לפני שהתעוררתי בחלום (לא זוכר בדיוק) הייתי בחצר שלי, ודיי ידעתי שזה חלום, (ואני תמיד אומר לעצמי שאם יהיה לי חלום צלול, דבר ראשון שאני יעשה זה לקחת חרב ולהלחם בדרקון) אז ניסיתי את זה, נסיתי לעשות שיהיה דרקון בחצר אבל זה לא הצליח, (משהו אמר לי שאני ער), הדרקון הופיע רק בדמיון שלי, בדיוק כמו שאני מדמיין אותו במציאות, ואז הכל ניהיה שוב שחור ומטושתש... עזרה בבקשה!

אלון ב

New member
נסה בדיקות מציאות פחות אגרסיביות

יש שלבים כמו השלבים הראשונים כשאתה חושד שזה חלום שבהם אתה נמצא במצב מאד רגיש בחלום ואם אתה מנסה דברים קשים כמו להכניס יד לתוך קיר אז המוח עלול פשוט להעיף אותך מחוץ לחלום כי דברים כאלה הם כמו "שוק" למוח בשלב הזה. גם אחרי שמבינים שזה חלום מומלץ לא למהר ולנסות לעוף או להעביר ידיים דרך קירות ודברים כאלה כי זה רק עלול לערער את היציבות של החלום ואתה תתעורר. עדיף לנסות בדיקות יותר פשוטות כמו בדיקת הקריאה, או מבחן ההגיון. גם אחרי שהבנת שאתה חולם תן לחלום 3-2 דקות להתייצב, ככה תוכל לחוות חלומות צלולים הרבה הרבה יותר ארוכים וצלולים, נצל את הדקות הראשונות כדי סתם להסתובב בסביבה שבה אתה נמצא, נסה לבחון דברים מקרוב, למשש חפצים ובעלי חיים שאתה רואה ... תן לחלום קצת להתייצב, ורק אז תעשה דברים שרצית כמו לעוף או ליצור חפצים או להעביר ידיים דרך קירות, החיפזון הזה לעשות דברים מהר מהר רק יוציא אותך משם מהר מאד. דבר נוסף - זה ישתפר ככל שתירכוש נסיון. הנה הודעה של מישהי בפורום שלי ( שכבר לא פועל ) בנושא זה - מה רציתי לומר.. אה..כן. רציתי להסביר את פלא החלום הצלול הארוך. לא יודעת מה קפץ עלי אבל זה חשוב שכל החולמים הצלולים שעוד לא חלמו חלום צלול ארוך יבינו את פשר הדבר. היו לי כמה חלומות צלולים קצרים ואכן זה מלהיב להרגיש מציאות בתוך חלום אבל אם מתעוררים תוך כמה שניות, החוויה היא רק 5% מהחוויה שניתן להפיק מחלום צלול. כן, אני מדברת על חלום צלול ארוך. חלום צלול שנמשך שעה הוא הדבר הכי קסום בעולם - אחד מהחוויות הכי מדהימות שיש אם לא החוויה הטובה ביותר. כאשר מגיעים לרמת שליטה כזו שלא מתעוררים אתם פשוט מרגישים באופן שונה את המעבר לעולם אחר.לא חייבים לנצל את החלום הצלול מהתחלה, אפשר לקחת את הזמן ולהנות מכל שניה ושניה במשך שעה!!! זה משהו לא יאומן!!!! נכון שאפילו חלום צלול קצר זה נחמד אבל אין מה להשוות.. המטרה שלי היא להגיע לחלומות צלולים ארוכים והיו לי רבים כאלה וזה ממש פנטזיה לא יאומנת. לאלה שמתקשים אני רוצה להזכיר את השיטה הטובה ביותר - ברגע שמבינים שחולמים פשוט לא לעשות כלום.. לא להתחיל ישר לעוף או לנסות כמה שיותר דברים כי הלחץ גורם להתעוררות. אם נשארים במקום ומשתדלים להיות רגועים.. משפשפים קצת את הידיים, מתמקדים.. אפשר להתחיל את החלום בצורה הטובה ביותר וכך הוא ישאר זמן רב ואז תבינו באמת מהי חוויה. אני מאמינה שכל מי שחלם חלומות צלולים קצרים בלבד עוד לא מיצה בכלל את נושא החלומות הצלולים. בחלום ארוך ממש מרגישים המאסטר של העולם וזה הרגשה שבחיים לא היתה לי במציאות. פי דעתי גם אפשר לגרום לחלום הצלול לעזור לכם בחיים ולחזק את הביטחון שלכם. זו תיאוריה חדשה שלי. שברגע שתהיו שליטי העולם בחלום תהפכו להיות גם יותר שולטים בחברה. הרי החיים הם חלום: חוויה שנגמרת אחרי פרק זמן מסויים. ולכן צריך להנות מהם, וגם מהחלומות הצלולים בצורה מקסימלית. קווה שלא שיגעתי לכם את המו.. אבל רציני..תעבדו על חלומות צלולים ארוכים..אני מבטיחה לכם שתהיו בשוק אחרי חלום צלול של שעה ולא תוכלו להאמין איך לא עשיתם את זה קודם.. בהצלחה..אשמח לקבל תגובות מאלו שהצליחו או בכלל... דנה הצלולית

למעלה