כן או לא לשדרוג החשבון הבסיסי של paypal ?

ronnyil

New member
כן או לא לשדרוג החשבון הבסיסי של paypal ?

שלום לכם מה אתם אומרים ? כן או לא לשדרוג החשבון הבסיסי של paypal נכון לעכשו אני אחרי 2 מכירות ראשונות
(אפילו שילמו לאחר 3 ימים ובקשה לתשלום מצידי) העלתי מספר פריטים במחיר של 3.5$ ו 2$ עם 30% רווח - האם שווה לשדרג את החשבון הבסיסי ? כמו כן אשמח לדעת - כמה זמן לקח לכם עד שמצאתם את הנישה שלכם ב ebay ? ירון

evilihi

New member
אם אתה מוכר באיביי אתה בעקרון חייב

אייבי מחייבים לקבל את כל סוגי התשלומים בפייפאל - מכאן נובע שאתה חייב לקבל כרטיסי אשראי - מכאן נובע שאתה צריך לפחות פרימייר.. אוך, איפה הימים שאפשר היה לקבל בחשבון פרסונל 100 דולר בחודש מכרטיסי אשראי...

ronnyil

New member
עשיתי - קצת מפגר הסיפור הזה

אם זה בחינם למה לא לתת את זה מהתחלה ?

roeeya

New member
עדיף שתשדרג לפרימיום

מה ההתלבטות?? זה גם ככה חינם ו 30% רווח על 3.5$ זה לא משהו, לא שאני בא לקטול חלילה, אבל עדיף רווח של 10% על מוצר ב 100$ מאשר 50% על מוצר ב 2$. תגיד מה שתגיד, יש לך ככה פחות התעסקות עם אריזות וכאלה

ronnyil

New member
אתה ההית קונה מוצר ב 100 $ ממישהו

עם 5 פידבקים של קניה ו 2 של מכירה ?
) תן קצת זמן , לרכוש נסיון בקטנה ואח"כ לחשוב בגדול יותר

roeeya

New member
ברור ברור

גם אני עוד בשלב הזה, אני רק מקווה שאתה תופר אותם במחירי משלוח אני עשיתי 25-30 פידבקים של קניה עד שהתחלתי למכור. רק אל תיכנס למוצרים דיגיטליים

ronnyil

New member
פו בדיוק "קבור הכלב" אני כן רוצה

להכנס ל ebook - אשתי עוסקת בתחום של עיצוב במזון ואני מעונין "ליצר" 20 ebook של ללמוד איך לעצב במזון - קבצים מקצועים לכול דבר - לא על מנת לקבל פידבקים וגם לא במחיר של 10 סנט - זה גם יבוא באיזה שהוא שלב , כרגע אני עדין מנסה לחפש איזה נישה על מנסה לייצר מכירה אחת כול יומים
לפחות הכסף משני המכירות הראשונות ממן (חלקית מאוד אבל נותן הרגשה טובה) את שאר הליסטים השבועים

roeeya

New member
ככה מתחילים :)

בהתחלה רק למכור משהו אח"כ לכסות עלויות אח"כ למשוך כסף מפייפל ואז להרוויח סדיר רק תיזהר עם האיבוקים, איביי שללו לי 40 פידבקים בגלל שמכרתי אותם.

evilihi

New member
להרוויח סדיר?

לא מכרתי אפילו מוצר אחד במשך שבועות
איפה התקופה שהייתי מוכרת כל שבוע בין עשרות לבודדים של מוצרים...

roeeya

New member
אני עוד לא התחלתי את התקופה הזאת ../images/Emo13.gif

תתעודדי,תמיד יכול להיות יותר גרוע! (היו יכולים לחסום לך את החשבון, לעלות לך על הסיסמא, לפוצץ לך את הבית וכו')

ronnyil

New member
שלחתי ב 15 לחודש מעטפה ברשום לארה"ב

הגיוני שעדין לא הגיע ? בקשתי מהלקוח להגיד לי עם זה הגיע וגם ממנה לא שמעתי כלום איך להמשיך עם זה ?

הגיוני

אני שלחתי ב 5 וב 7 לנוב' ומתלוננים שעדיין לא הגיע . יכול להיות שזה מתעכב בגלל ה Thanksgiving Holiday . אל תהיה בלחץ.בסוף יגיע. ...או הפידבק השלילי או החבילה:))

ronnyil

New member
,תודה רבה על התשובות המהירות ובקטע של

נחמדות - אני חייב לציין שזה אחלה פורום - אנשים נחמדים - תשובות גם במקום וגם ברוח טובה אחלה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מרוצה

למעלה