אולי נוסעים
New member
כן או לא נסיעה מקדימה
ערב טוב
הנסיעה שלנו ממש מתחילה להתממש.. נטוס כנראה סביב ה- 20.11 שזה ממש קרוב..
עוברים לסיליקון ואלי- אני, בעלי וארבעה ילדים.
בהתחלה היה לנו ברור שצריך נסיעה מקדימה. אח"כ הבנו שאנחנו מקבלים יעוץ של חברת רליוקשיין שתעזור לנו במציאת בית, בתה"ס וגנים.
אז התכנון הוא להגיע לדיור זמני, לעשות כמה ימי סיורים עם החברה ואז להתמקם.
החסרון בסידור הזה שבכל ימי הסיורים ארבעת הקטנים איתנו (גילאי 10 עד שנתיים). יכול להיות מאוד מתיש ומאתגר..
מצד שני, נסיעה מקדימה, זה אומר לטוס סביב ה- 16.11 רק אני ובעלי לשבוע, למצוא הכל, לחזור... וכמה ימים אח"כ לטוס עם כולם..
החסרונות הם: להשאיר את הילדים לבד (עם סבתא וסבא אבל בכל זאת..) בימים הבעייתים של לפני הנסיעה, שתי טיסות ארוכות מאוד קרובות וזה אוכל לנו כמה ימים מההתארגנות לפני הסוף..
מה דעתכם? אפשרי לעשות הכל עם הילדים? נסיעה מקדימה היא מיותרת או חיונית?
וצום קל לצמים
ערב טוב
הנסיעה שלנו ממש מתחילה להתממש.. נטוס כנראה סביב ה- 20.11 שזה ממש קרוב..
עוברים לסיליקון ואלי- אני, בעלי וארבעה ילדים.
בהתחלה היה לנו ברור שצריך נסיעה מקדימה. אח"כ הבנו שאנחנו מקבלים יעוץ של חברת רליוקשיין שתעזור לנו במציאת בית, בתה"ס וגנים.
אז התכנון הוא להגיע לדיור זמני, לעשות כמה ימי סיורים עם החברה ואז להתמקם.
החסרון בסידור הזה שבכל ימי הסיורים ארבעת הקטנים איתנו (גילאי 10 עד שנתיים). יכול להיות מאוד מתיש ומאתגר..
מצד שני, נסיעה מקדימה, זה אומר לטוס סביב ה- 16.11 רק אני ובעלי לשבוע, למצוא הכל, לחזור... וכמה ימים אח"כ לטוס עם כולם..
החסרונות הם: להשאיר את הילדים לבד (עם סבתא וסבא אבל בכל זאת..) בימים הבעייתים של לפני הנסיעה, שתי טיסות ארוכות מאוד קרובות וזה אוכל לנו כמה ימים מההתארגנות לפני הסוף..
מה דעתכם? אפשרי לעשות הכל עם הילדים? נסיעה מקדימה היא מיותרת או חיונית?
וצום קל לצמים