כן או לא נסיעה מקדימה

כן או לא נסיעה מקדימה

ערב טוב

הנסיעה שלנו ממש מתחילה להתממש.. נטוס כנראה סביב ה- 20.11 שזה ממש קרוב..

עוברים לסיליקון ואלי- אני, בעלי וארבעה ילדים.
בהתחלה היה לנו ברור שצריך נסיעה מקדימה. אח"כ הבנו שאנחנו מקבלים יעוץ של חברת רליוקשיין שתעזור לנו במציאת בית, בתה"ס וגנים.
אז התכנון הוא להגיע לדיור זמני, לעשות כמה ימי סיורים עם החברה ואז להתמקם.
החסרון בסידור הזה שבכל ימי הסיורים ארבעת הקטנים איתנו (גילאי 10 עד שנתיים). יכול להיות מאוד מתיש ומאתגר..
מצד שני, נסיעה מקדימה, זה אומר לטוס סביב ה- 16.11 רק אני ובעלי לשבוע, למצוא הכל, לחזור... וכמה ימים אח"כ לטוס עם כולם..
החסרונות הם: להשאיר את הילדים לבד (עם סבתא וסבא אבל בכל זאת..) בימים הבעייתים של לפני הנסיעה, שתי טיסות ארוכות מאוד קרובות וזה אוכל לנו כמה ימים מההתארגנות לפני הסוף..
מה דעתכם? אפשרי לעשות הכל עם הילדים? נסיעה מקדימה היא מיותרת או חיונית?

וצום קל לצמים

לא להביא את הילדים

אנחנו נסענו חודש לפני הילדים כדי לסדר את הכל, ואם הן היו איתנו (מה שלא עלה על דעתי בכלל), לא היינו מספיקים שום דבר, והיינו צריכים לעשות הכל סביב הלו"ז שלהן. הטיסות לא קלות, מאוד ארוכות, הימים מאוד ארוכים ומלאים בסידורים ונסיעות.

נסיעה מקדימה היא חיונית מאוד, בכל אופן הייתי חיונית עבורנו. למדנו להכיר את העיר, את הסופרים הקרובים לבית, אלו חנויות יש, אך יראה קומפלקס שלנו, עברנו 4 גנים שונים ומצאנו את הגן שלנו, דגמנו מסעדות, בעלי היה חצי יום בעבודה, יום שלם הסתובבנו עם סוכן נדל"ן, וזה לא כולל טיסות עם נחיתות ביניים.
להפתענו המרובה, זה היה כמו ירח דבש מהיר, והילדות נהנו אצל הסבים.

שתהיה נחיתה רכה ובהצלחה.

אני מנסה לעלות פיתרון נוסף.

חייבת לציין שאני לא מכירה את ארה"ב ולא את הסיטואציה שאתם נמצאים בה.

האם יש אפשרות להקדים את נסיעת ההכנה? נראה לי די מטורף לנסוע לארה"ב, חזרה לישראל ושוב לארה"ב תוך שבוע ימים, תהיו בג'ט לג, בלחץ של למצוא ולארגן בית וגן, והילדים נשארים בארץ כ-4 ימים לפני מעבר

האם יש לכם אפשרות לוותר על נסיעת ההכנה, ולקחת איתכם מישהו לארה"ב לשבוע/שבועיים שישאר עם הילדים, כאשר מתרוצצים למצוא בית, גן וכד'? מישהו מחברי הפורום עשה את זה? יש תובענות?

שיהיה לכם המון בהצלחה

carlimi

New member
בקשר ללקחת מישהו

אנחנו עשינו את זה , לנו לא הייתה נסיעה מקדימה (ככה זה באקדמיה)....
חמותי נסעה איתנו.
בדיעבד, זו הייתה טעות!
לפחות במקרה שלנו ...
הילדים היו בהלם, ורצו להיות כל הזמן איתנו.
כמה אפשר להיות עם סבתא בבית חדש וריק?! כולם השתגעו!!!
בסוף עשינו את כל הסידורים עם כולם, כולל הסבתא, או שבעלי עשה לבד, ואני נשארתי איתם בבית ....
יכול להיות שבמקרה שלכם זה יהיה אחרת לגמרי, אבל עדיין חשבתי לעצמי שזה משהו שכדאי להעלות ואולי לקחת בחשבון.
דבר נוסף - מאחר ולנו לא הייתה נסיעה מקדימה, כמו שאמרתי, אנחנו למדנו את כל מה שלומדים בהתחלה - מהאינטרנט!
מן הסתם לא היה לנו תקציב למלון ואוטו שכור, כמו שיש להייטקיסטים, ולכן עשינו עבודת מחקר מעמיקה ביותר כיאה לפוסט דוקטוראט שעוסק במחקר ...חחח
לא אמרות לכם לעשות את זה, אבל זה בהחלט אפשרי, ואנחנו עדיין גרים באותו בית באותה השכונה ובאותו הבית ספר שמצאנו עוד מישראל ... כבר יותר משנתיים

ראוי לציין שהכרנו משפחה אחת דרך פורום בתפוז, מקומית, והיא עזרה לנו דרך הודעות.
בקיצור - אם יש אילוצים זה אפשרי.
לדעתי לנסוע למערב ארה"ב, להיות שבוע בטירוף של חיפושים וסידורים, לחזור לארץ ואז לעשות את זה שוב - עם 4 ילדים קטנים?! בשבילי אישית NO THANK YOU.
אבל כל אחד מכיר את היכולות שלו, וצריך לקחת את ההחלטות שטובות למשפחה שלו.
שיהיה לכם המון בהצלחה!
&nbsp

אם היו באיזור ניו יורק-הייתי ממש שמחה לעזור להם

באסה שלא מגיעים לניו יורק

&nbsp
הרעיון שלך מקסים!

לא הייתי מביאה איתי אף אחד

נכון שסבתא היא לא סתם משהו, אבל חווית המעבר הפיזי, הטיסות, הנסיעה הבייתה, הכרת הסביבה החדשה, אלו חוויות מאוד מיוחדות שמלכדות את המשפחה, אני לא רציתי לחלוק את הרגעים האלו אם אף אחד, גם לא אם סבתא.

את הסידורים הראשוניים כדי לעשות בלי ילדים, אם החברה שמביאה אותכם משלמת על הנסיעה, כדי לנצל את זה.

תודה רבה לכל העונים

עזרתם לנו מאוד בקבלת ההחלטה.
החלטנו שחייבים נסיעה מקדימה ומצאנו דרך להקדים אותה כך שלא נשתגע עם שתי טיסות בפחות משבוע...
אז תודה ושתהיה שנה נפלאה

למעלה