../images/Emo13.gif
אני אוהב את הגברים שלי חלקים, *אבל* זה נורא תלוי איך. אני אוהב חלקות מהסוג הגברי. מה זאת אומרת? זאת אומרת שיהיה שיער על הרגלים, אולי את הפס של הבטן, ופלומונת בחזה- אבל לא להוריד את החולצה, ולגלות שיש שם סוודר. עכשיו, בקשר לפורנו ולגילוח. תראה, אני אדבר איתך בצורה ישירה כשאני אומר לך שלגלח (שזה לא מומלץ בכלל, כי השיער גודל צפוף יותר ושחור יותר- ככה שאיפה שאפשר עוד לעשות עם שעווה עדיף*) זה תיק, כי אם אתה חלק, זה אומר להיות חלק- וזה פעמיים בשבוע להוריד (שוב, עוד יתרון של השעווה*). לדעתי זה מיותר. אתה אומנם יכול לסגנן לך איזה צורה כלשהי, להשאיר את הערווה הגברית אבל "לנקש עשבים שוטים" ולדאוג שמגן הירק שלך, לא יצמח יער עבות. אני אומר, שתמיד שווה לנסות ולגלות. אני ניסיתי פעם אחת בעצמי, אפילו הורדתי שיער בחזה יותר מפעם אחת (לא שיש יותר מדי ממה להוריד.. אבל עדיין) ומה אני אומר לך? אהבתי את התוצאות בחזה, כי אהבתי אותו חלק. אבל בכל האיברים המוצנעים, חלק לגמרי, זה המון עבודה. ושלא תחשוב ששם יאללה תופסים סכין גילוח ומתחילים להוריד, אם זה פורנוגרפיה ששווה יותר מכמה "אהה" ו"אוו" ו"יס, גוד יס!" זה הורדת שיער בצורה מקצועית (
)- כי כמו שאומר המשפט- בשביל להיות יפים, צריך לעבוד קשה. לעתיד טוב יותר, נטול שערות בצורה מוגזמת ושלטון טוטאליטרי של דנה ואנוכי, כמובן, שכל אוצרות(גברים&נשים בניהם) שיעברו בדיקה מוקפדת יועברו אלינו ל..."חינוך (מיני? :-O) מחדש" *Evil grin*