כן, אני חושבת שאני *מלאה* ביופי

דיטי

New member
כן, אני חושבת שאני *מלאה* ביופי

אז למה שאני אפרסם מוצר להרזיה? אני לא מדברת על מה שאני רואה במראה ומה שאתם הייתם רואים בתמונה, אם הייתי מעלה. כלומר, זו פרסומת אז זה מה שרוב האוכלוסיה רואה - חיצוניות, אבל אני מדברת על הרבה מסביב, על ההרגשה שלי עם השומן שלי שזה הרושם שקיבלתי מהקריאה להציע מועמדות, שהם מחפשים אדם יפה בהרגשה שלו. הבעיה שפרסומת לדיאטה משדרת משהו הפוך - אדם שלא טוב לו עם איך שהוא ולכן צריך את המוצר הזה. איך אדם יכול להרגיש יפה אם הוא רוצה לשנות את עצמו? תסתכלו על פרסומות רגילות לדיאטה, נגיד מרזי מורית, יראו את תמונות ה"לפני" ו"אחרי". ב"לפני" לא יהיה חיוך והתמונה תהיה קצת מטושטשת ובעיקר מעפנה עם בגדים לא אופנתיים והצבעים יהיו דהויים. ב"אחרי" יהיה חיוך מאוזן לאוזן, בגדים יפים, איכות צילום גבוהה ומאוד צבעונית. במקרה הזה, החיפוש אחר מועמדות שידר לי אחרת מהנורמה בגלל שהם מחפשים מישהי שמנה ושחושבת שהיא יפה. הם קראו לזה "פנים מלאות ביופי", מה שמבחינתי אמר שהם חושבים שמלא זה יפה. כלומר, זה כאילו בא להגיד שהכל סבבה כמו שהוא, ואז בא הקטע שזו בעצם פרסומת לדיאטה ועוד קוראים לזה "טיפול בהשמנה", שבא עוד להדגיש שמשהו בנו דורש שנתקן אותו. משהו שם פשוט נורא סותר
.

nerissa

New member
לא בהכרח

אני שקלתי כמעט מאה ק"ג. הורדתי את מה שהפריע לי. אני עדיין מלאה ואני מרגישה נפלא בדיוק איך שאני
הבעיה של נשים מלאות הן שהן עולות שוב וכאן המלחמה האמיתית. להישאר בטוב הזה. אם המוצר הזה יקל עלי להישאר במצב הנתון - הוא עשה את שלו. אם הוא יקל עלי במלחמות האלה שאני עוברת כבר יותר מחצי שנה להישאר במשקל הנוכחי - נהדר! אם הוא יקל על נשים אחרות (המרגישות טוב עם עצמן) לרדת במשקל ולהרגיש לא רק טוב יותר אלא גם להיות בריאות יותר - מה רע?

chicka

New member
אני לא מכירה את המוצר באופן אישי

אבל מכירה הרבה אנשים שניסו אותו. מדובר בהתערבות כימית בגוף שגורמת לתופעות מאד לא נעימות ואני לא אפרט... נראה לי שפספסת את הרעיון... דיטי ניסתה להגיד שאישה מלאה שמלאה ביופי ואוהבת את עצמה, למה שתפרסם מוצר שמעודד ירידה במשקל ? יש פה קונפליקט מסויים, אבל ככל הנראה לא כל האנשים רואים אותו ופרסום בכל מחיר יותר מדבר אליהם מאשר אמונה עצמית. מאחלת בהצלחה לכולן. פשוט תאהבו את עצמכן...לא משנה באיזה משקל - הכל יסתדר בסופו של דבר.

nerissa

New member
אם לא כל האנשים רואים מה שאת רואה

את פוסלת אותם בכזו צורה וקובעת שאין בהם אמונה עצמית והם רודפי פרסום נטו? יש אהבה עצמית.. ויש נרקיסיזם..

chicka

New member
בהחלט לא פוסלת...

הוצאת את דבריי מהקשרם לחלוטין, אם זה מה שבחרת לראות מכל מה שכתבתי, קצת חבל. מאחר ואנחנו חושבות אחרת, אני לא רואה טעם להמשיך לדון בזה. שיהיה לך הרבה בהצלחה !

דיטי

New member
הטיעון של להשאר במשקל - מקובל עלי

הטיעון של נשים שמרגישות טוב עם עצמן ורוצות לרדת במשקל - לא. מי שמרגיש טוב עם עצמו לא ירצה (ולא צריך) לשנות את עצמו. על הבריאות אין לי מה להגיב, כי אין לזה שום קשר להרגשה מהסוג שאני מדברת עליו.

shirlyro

New member
מלאה ביופי

דיטי היי, קודם כל אני שחה בשבילך שאת חושבת ומרגישה שאת מלאה ביופי, כך היינו רוצים שכל הבנות ירגישו. אנחנו ממש לא מדברים על חיצוניות אלא על הרגשה וקבלת החלטות בחיים לגבי עצמנו כשחיצוניות מהווה לרובנו חלק מזה אבל לא פחות חשוב החלטות לגבי הבריאות שלנו. חשוב לנו שתרגישי מבחינתך הכי יפה והכי בריאה וכן אנחנו באמת מאמינים ששמנה שמרגישה טוב עם עצמה זה הדבר הכי יפה אבל שלא תשכח שיש דברים נוספים הכרוכים בכך. אנחנו באים בעיקר מהכיוון שעם החלטת לשנות את חייך בין אם זה חיצונית ובעיקר החלטת להיות בריאה אז יש פתרונות. בהצלחה לך ותמשיכי לחייך ולאהוב את עצמך.

דיטי

New member
הכיוון שלכם ברור לי

(כלומר, זה לא הכיוון שאת כותבת עליו, אבל שיהיה...) פתרונות זה דבר נפלא כשאתה רוצה לשנות משהו, באמת, הלוואי שהיה פתרון לכל דבר. הטענה שלי היא שההזמנה להגשת מועמדות שידרה איזו פניה לנשים שלא צריכות פתרון כי מבחינתן הן בסדר גמור (היא גדולה! היא גדולה! היא גדולה!). ראיתי הזמנה שהשלתה אותי שזה בשביל מישהי כמוני והקלקתי עליה ואז אני מגיעה להצעה שמתאימה למישהי שהיא ממש לא אני, מישהי שהייתי אולי לפני כמה שנים כשהיה לי ביטחון עצמי בתחתונים וערך עצמי ברצפה, מישהי שאפילו השתמשה במוצר הזה או דומה לו (ממש לא זוכרת איך קראו לו) מרוב שהיא היתה במקום גרוע, מישהי שממש שמחתי להפטר ממנה. אני את השינוי כבר עשיתי, שהוא שינוי בקבלה שלי את עצמי, ולכן היום אני מי שאני. מה שכן, בהחלט מאחלת למי שלא שלם עם עצמו שימצא את השינוי שיעשה אותו מאושר, אם זה בקבלה עצמית ואם זה בשינוי חיצוני. אושר לכל

daryaM

New member
בדיוק

אתם עושים תחרות וקובעים מי האישה הכי יפה מבין המתחרות. אז אתם עושים פרסומת שאומרת שגם האישה השמנה הכי יפה צריכה לרזות, כשהקריטריון על פיו אתם קובעים הוא קריטריון היופי - כלומר, לא משנה כמה תהיי יפה, את עדיין תהיי יותר יפה אם תהיי רזה. אתם חושבים שזה יעזור לבנות להיות יפות או להיות אנורקטיות? הגלולה עצמה נוראית - היא לא גלולה להרזיה אלא גלולה שמפחיתה את התאבון. תנו לי לספר לכם, בתור אחת שבאופן טבעי אין לה תיאבון בזמן האחרון, לא רזיתי אבל אני מרגישה רע יותר, חלשה יותר. כשאני אוכלת, אני אוכלת דברים משמינים כדי שתהיה לי אנרגיה. אתם רוצים לעשות את זה לאנשים?

למעלה