כן בסדר או לא בסדר?

oshiko

New member
כן בסדר או לא בסדר?../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo155.gif

מחר נתחלק ל-2 קבוצות (בניגוד לכל דבר בצה"ל שתמחלק כידוע ל-3): אלה שהחיילים שלהם יוצאים לסדר ואלה שהחיילים שלהם סוגרים לסדר. אני נמנה לצערי עם הקבוצה השניה. אז קודם כל לאלה שכן יעשו את הסדר עם החייל/ת - משתתפים בשמחתכם. וכל המרבה לספר בקורות אותו הרי זה משובח. ועכשיו לשותפי הגורל שלי - בואו ננחם זה את זה שזה לא כל כך נורא - יש לנו ברירה? אני מוכן להתחיל בסיבות: 1. כי לא יעזור לקטר 2. כמו שאמרה כאן מישהי - זוהי חוויה מיוחדת לעשות את הסדר עם החברה ביחידה. 3. שימו לב מה צה"ל מספק.הציטוטים מפיו של אל"מ יהודה קושניר, מפקד מרכז המזון של צה"ל. קודם כל לבסיסים המסודרים: ""למנה ראשונה יהיו תחתיות ארטישוק ופטריות, שני סוגי בשר כשהחידוש השנה הוא לשון, קנינו עשרה טון לשון לקראת החג, שניצלים, בשר בקר, דג סלומון וסלטים". איפה - אצלנו בבית לא הגענו לארטישוקים ולשונות. בטח נמאס לו מהקניידלך ... שנית, לחיילים שאינם בבסיס מסודר (מוצבים, אבט"שים, קו וכדומה) מספקים ערכה אישית: "בערכה יהיה יין בפחית, דג בשמן ובשר משומר, וכמובן גם הגדה לפסח." אז אין מה לדאוג, לפחות דואגים לכל אחד בכל מצב. השנה בבסיס - לשנה הבאה בירושלים (או איפה שאתפ גרים). שיהיה חג שמח!

princess lis

New member
../images/Emo31.gif בסדר../images/Emo4.gif

בן הזקונים שלי שריונר "פזמניק" נובמבר 2003 כנראה שיאלץ לעשות את ה"סדר" ב"פיל-בוקס" עם עוד שני אנשי צוות. אבל בעצם..מה אני נדחפת
פתחתם את הפורום למתגייסים חדשים
חג שמח לכולם

רוני61

New member
תידחפי תידחפי זה ממש בסדר../images/Emo127.gif../images/Emo13.gif

זה פורום הורים לחיילים, כל החיילים וכל מי שרוצה. נשמח לשמוע מנסיונם של אחרים. חג שמח גם לך

oshiko

New member
לא רק למתגייסים חדשים

בפירוש לא - הפורום פתוח לכ-ו-ו-ו-ל-ם. הפורום פשוט צעיר, לכן רוב המשתתפים הם כאלה שילדיהם התגייסו לאחרונה. אבל בפירוש יש הורים לותיקים ואפילו למשוחררים, ולהיפך - אנחנו שמחים שתוכלי לעזור לנו מהניסיון. אז ברוכה הבאה - נקווה שיעבור ליל הסדר המוזר הזה (3 חיילים עם ערכות סדר כאמור) בשלום ובשמחה. אני מכיר את העניין של לעבור חגים עם צוות טנק קטן כטנקיסט בפנסיה. באיזו חטיבה הנער? ובכל מקרה - חג שמח!

princess lis

New member
אז ככה...

אני גם אמא לשני מילואימניקים... הבכור בן 24 שרת במשטרה צבאית פיקוד צפון. ה"סנדוויץ" בת 22 שרתה במחשבים בקריה. ואני בעצם "ילדה" אוטוטו 25 על רגל אחת עם טכנולוגית הפלפונים של היום...כנראה שנוכל להעביר חוויות בשידור חי תודה לכם oshiko ורוני...ולכל ההורים והחיילים חג שמח

רוני61

New member
אצלינו הבן אמור להיות בסדר../images/Emo155.gif

על פי התכנית המקורית. עד שלא אראה אותו בבית לא ארגע. כיף להם הם הרוויחו עוד יום בבית, חוזרים רק ביום שני לבסיס, כיף גם לנו כמובן. אולי מי שלא יצא בליל סדר יצא ביום העצמאות? ואז עם שישי שבת זה כמעט 4 ימים...כדאי חג שמח

סמדר בנ

New member
חג שמח ../images/Emo105.gif

לחברי הפורום הנחמדים מקווה שהילדים יגיעו הביתה לסדר.

s h o o s h a

New member
גם וגם

הבן נשאר, הבת יצאה ותהיה בבית. לבן תהיה זו חוויה (אני מקווה) והבת? יש עוד, לפחות, עוד שני פסחים בשירות העתידי שלה. באופן אישי, כמובן שמעדיפה שילדיי יחגגו בחיק המשפחה אולם בהחלט חושבת שליל סדר צבאי, אחד לפחות, הוא חוויה 'נדרשת'. לכולנו, הורים וילדים חג שמח

princess lis

New member
את החוויה הזו לא אשכח...

פסח ראשון שלי בצבא...בקשו מתנדבים ,התנדבתי לא ידעתי למה
ההתנדבות היתה לנקות את חדר האוכל לקראת פסח. מאז למדתי שאסור להתנדב

אממאא

New member
אצלנו יהיה בסדר ../images/Emo45.gif שניהם הודיעו

לי עכשיו שהם בדרך הביתה. אז שיהיה חג שמח, כשר והעיקר שקט ...

למעלה