כן גב´ המנהלת

betya

New member
כן גב´ המנהלת ../images/Emo67.gif

אז הינה זה שוב, בהודעה חדשה למען ייראו ולא יראו. תחזיקו לי אצבעות, התחלתי טיפול, הזריקות עשו ממני כזאת רגשנית, יש לי חברה שאותה הזריקות עשו כזאת חרמנית, שמסוכן אפילו לי להיות בסביבתה, למרות שהיא ידועה כמוטרפת על גברים. מעניין אותי בנות, מה הזריקות עשו/ת לכן? ספרו לי.... שלפחות אדע, אולי אני לא הבכיינית היחידה? ולך אושרת, פלורה?
מקרב לך *36 (חי *2)

T w e e t y

New member
הפכתי לשחורה בשביל לברוח מהתואר

יקירתיייייייייי המון המון מהון המון המון
הלוואי אמןןן שזה יהיה הטיפול הראשון והאחרון
אותי הגונל הפך לסופר בכיינית, וזה לאחר שחשבתי שמעיין הדמעות התייבש אצלי, כי שניםםםםם לא ידעתי מה זה בכי, פתאום התחלתי לבכות אפילו מפירסומות. אז להורמונים יש מליון תופעות, ולכל אחת מאיתנו תגובה אחרת למכה.
של
ואני תולה אותך על האתר הכי גבוהה, אם תקראי לי גב´,,,,, המממ בשם הכחול ההוא

betya

New member
טוויטי ../images/Emo51.gif, בנים ../images/Emo52.gif

זוהי שאלה שאינני יכולה להפנות אליכם. איתכם הסליחה. אל תקחו אישית, או קבוצתית.

T w e e t y

New member
וואווווווו בתיה

חחחחחחחחחחח זה לא מדוייק הבעלים שעוברים טיפולים עם בנות זוגון, סובלים לאללה מכל מצבי הרוח. ועל רבים מהם נופל נטל ההזרקה.

אושרת@@

New member
אז ככה - לא מספיק אני בחורה עצבנית

ומגעילה בלי הורמונים אז עם,,,,,,,פפפפככככככככ חבל"Z מזמז,,,,, הילדה שלי (ובלי הטפות מוסר) מסכנה ממני בתקופה של הטיפולים,, אבל זאת לא אני ,,, זה הדקפפטיל וכל החברים שלו המגעילים האלה שבאים לבקר בלי הזמנה..... אז יש לי עוד כמה ימים להיות נחמדה כי גם אני מתחילה עוד כמה ימים טיפול,,,,, שוב,,,שיהיה לך בהצלחה ושולחת לך הפעם
כפול מליון - פסדר? זה מספיק?

T w e e t y

New member
אושרתתתתתת

כשאת עצבנית תתקשרי אלי,,,,,,או לחילופין, תשלחי את הילדה שלך אלי לאיזה סופשבוע ארוך
גם את על גונל??? אההההה בעצם את מקבלת את השמנוניות ההם נכון???? אלו שעושות ת#ת צבעוני.

אושרת@@

New member
לא ימעבולית השמנונים זה אחרי ההחזרה

אז ככה: 3 ימים ראשונים דקפפטיל קצר ביום הרביעי מתחילה גם דקא קצר וגם מטרודין אח"כ אחרי 4 ימים דקא + מונגון עד השאיבה אחרי השאיבה כל יום גסטון שמנוני מגעיל ודוחה שעושה ת
ת שמנוני ומגעיל וכואב ופיחס ואז העצבים באים בגלל שאני מחכה לתשובה שבד"כ מגיעה שליליתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ועוד מעט אני מתקשרת רק מסיימת פה כמה דברים כפרות שלי המנהלת פפפפככככ

T w e e t y

New member
ואחרי כזה קוקטיל מרשים את מתפלאת

שאת הופכת להיפר עצבנית?????? ועוד פעם תקראי לי ככה אני מפטרת אותך
וואלה זה הגסטון - תמיד בורח לי השם השמנוני הזה

גליה ש

New member
אני דווקא אהבתי אותם...

עשו לי רק טוב ההורמונים האלו, כל פעם שתפס אותי "מזג סוער" נזכרתי שהם אשמים ומייד נרגעתי. עכשיו אני כבר 3 חודשים בלי ועצבנית פחד ואין את מי להאשים... ושוב בהצלחה לך ובכיף.

T w e e t y

New member
ומה עם הסבתא יעכנה שלך?../images/Emo9.gif

עם כל הקיטורים שלה איך אפשר שלא לצאת מהדעת???????

betya

New member
תודה לבנות שהגיבו

על שאלתי. יש עוד המון שלא הגיבו ואני מחכה גם לכן. אז בנות, איך השפיעו עליכן ההורמונים?, ואיזה סוג קיבלתן?

הפסקת עישון

פושפושית ובתיה, עניתי לשאלותכן בקשר להבטחת הכנסה, אבל ההודעה לא טיפסה אז חפשו אותה למטה
עישון, כמו כל התמכרות נובע מקושי להתמודד עם רגשות קלאסית, העישון קשור לכעסים מודחקים יש היום פטנטים להפסקת עישון כמו שיש ניתוחים להורדה במשקל אני מוצאת את כולם מסוכנים למה מסוכנים? כל קושי רגשי משוחרר על ידי הגוף איכשהו, דרך המערכת שדרכה הכי קל לגוף לשחרר. אם דרך זו תחסם, יימצא הגוף ערוץ אחר, עמוק יותר, קשה יותר לטיפול. יש עכשיו פטנט חדש שטוען שנגמלים תוך תקופה ואח"כ ממשיכים עוד איזה זמן כדי לטפל גם בהרגל _ Sorry, לא זוכרת את השם אבל אם נורא תרצי, אנסה לברר איך את יכולה להשיג... הבעיה: אני לא מכירה אף אחד שהצליח להיפטר משק הכעסים שהוא סוחב מילדותו, תוך שבועיים. זה תהליך... א ר ו ך ך ך ך ך אז אם את באמת רוצה להפסיק לעשן, שימי לב מתי את מוציאה סיגריה התחילי לשים לב לאוטומט, ודחי את העישון ב- 5 דקות, 10 דקות, רבע שעה וכדומה. תני למתח, לעצבנות, לאי השקט, לכעס, לכאב, לבכי, לכל מה שעולה - לצאת סביר להניח, שבתוך התהליך, בהתחלה תעשני יותר, אח"כ פחות. בשלב הזה, כשאת מורידה עישון מתוכך, את יכולה להיעזר בפטנטים הנ"ל כדי להעיף את ההרגל ולדעת: בשנה הראשונה עולים במשקל, גם אם לא אוכלים. המשקל מתאזן אחרי כשנה, אם לא פיתחת הרגלי אכילה מיותרים בחודשים הראשונים הגוף משחרר רעלים ולכן יכולות להיות תופעות כמו: שעול, כיח אפור / צהוב, צבע צהוב בכפות הידיים והרגליים, עור אפור, יובש בעור ועוד. התופעות חולפות אחרי מספר חודשים יש מי שחווים אותן חזק יותר ויש מי שפחות בעיקרון, חשוב מאוד שהפסקת העישון תיעשה בשלב בו הגוף משתף פעולה, זה מקל על התהליך... אני מסכימה עם טוויטי בעיצה שנתנה לך, הפסקה במכה קלה מהורדה הדרגתית ולכן אני מציעה להתחיל בתהליך של מודעות ושחרור רגשות ורק אז, כשאת "מבושלת" מספיק, לחתוך!!! חד!!! ואז להתמודד עם הרגשות שגואים עם ההפסקה (אי שקט, כמיהה לסיגריה ועוד...) אגב, בתוך התהליך הזה, של הניקוי יש תקופה שריחות הגוף נעשים חריפים מאוד - לא להיבהל! זה זמני
וזה אומר שהתהליך קורה!!

betya

New member
לנאוה ../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

אמנם באיחור, אבל את כל כך יסודית, שהיה שווה לחכות. את תהליך הכרת ההרגלים, ושבירת התלות התחלתי כבר לפני מס´ שבועות: פעם הייתי קונה פאקטים בסופר מארקט, ותמיד היו עוד איזה 3 קופסאות למקרה הצורך. היום - אני קונה קופסה אחת בלבד, ורק כשהקודמת נגמרה. אני מנסה לדחות את הסיגריות - לפעמים זה מצליח יותר, ולפעמים פחות. ביום הראשון לקבלת הזריקות (התחלתי טיפול להריון), החלטתי שאתמודד "על אמת" עם הצורך בסיגריות, ולמעשה הפסקתי לעשן,,,,,,,,,,,,,,,,, עד הערב. בצהרי היום התחיל לי לחץ בראש, אבל לא נוראי, בערב כבר היו לי כאבי ראש חזקים מאוד-עד בחילות, טישטוש הראיה והמחשבה, וכיוון שהייתי צריכה לנהוג, עצרתי וקניתי סיגריות.... לא לקחתי בחשבון את תגובת הגוף (אובר וונטליישן
) ובכל זאת אני מחזירה אלייך את השאלה: ברור לי שהאחריות היא עלי, ברור לי שאני עושה את כל העבודה, אבל מה עם חיזוקים? אילו חיזוקים מציעה הנטורופטיה, האם אפשר לקבלם ממך או מנטורופט אחר, מה עם דיקור וכו´. אינני רוצה לקחת תרופות או להשתמש במדבקות או מסטיק ניקוטין וכו´ תודה רבה רבה על הסבלנות והתשובות הרציניות
נ.ב. לגבי עזרה בדירה, שמחתי לשמוע שעדיין מגיעה לי עזרה כאם חד הורית למרות שיש דירה על שמי, חשבתי שאיבדתי את הזכאות הזאת.

ליווי תומך

בתיה, לגבי הדירה: זו לא עזרה בדירה, רק הנחה בארנונה. אני בעלת דירה והשכ"ד משלם את המשכנתא. אני שוכרת בית בכמה מאות דולרים וזה ממש לא מעניין אותם. אבל... 70% הנחה בארנונה מקבלים וזה מאוד משמעותי לגבי תהליך הפסקת העישון התגובה שהייתה לך: בגלל זה קוראים לזה - cold turky וזה הקריז שאנחנו שומעים עליו בסמים עישון זה סם שוקולד וקפה זה סם סוכר לבן זה סם הפסקה חדה של כל אחד מהם תגרום לקריז - תופעות גמילה לכן אמרתי שחשוב שהנפש תהיה מוכנה לגבי תמיכה: הרפואה המשלימה מציעה עזרה בכמה צורות: עזרה בפינוי הרעלנים מהגוף - רפלקסולוגיה למשל חיזוק הכבד תרגילי נשימה פעילות גופנית פרחי באך מיץ נוני - מכיל סרטונין - הורמון שכשהוא חסר אנחנו בכמיהה למושא ההתמכרות שלנו. הוא נחשב גם להורמון מצב הרוח ולכן מקטין את הנטיה לתגובה דיכאונית משהו. בנוני ניתן להשתמש גם לפינוי רעלנים ודהטוקסיפיקציה, לחיזוק מערכת החיסון ולשיפור הזנת הגוף באופן כללי תזונה טובה שמחזקת את הגוף עיסוי - עזרה בפינוי, מגע, הפגת מתחים בדיקור אפשר לעורר דחיה למושא ההתמכרות שיחות - עידוד ועיבוד התהליך אני מקווה שלא פספסתי. את בהחלט יכולה להיתמך בי. במה, עד כמה ובאיזה אופן - זה תלוי בכמה רחוק את גרה
בהצלחה בהפסקת העישון!!! זה תהליך תובעני וקשה

הרמוניה

New member
למעט הדיכוי-שהפך אותי דיכאונית

סמרטוטית ומטופשת ההורמונים לא עשו לי כלום (לצערי גם לא הריון בנתיים) ואני הזרקתי גונל מנוגון ופוסטימון.... אני חושבת שאם היו אומרים לישתופעות לואי עוזרות לתהליך הייתי קונה את כולן בהצלחה לך הרמוניה (שתוכל לחזור לטיפולים רק עוד 3 חודשים-אה לא זה כבר חודשיים וחצי-יש!)

למעלה