כן גם זה יכול לקרות

כן גם זה יכול לקרות

לפני כשבוע וחצי לאחר שפקידת הקבלה שלנו הודיעה כי לא תחזור לעבודה אחרי חופשת הלידה שלה, ובגלל שלאף אחד לא היה כוח לעשות ראיונות למועמדות חדשות הוטל התפקיד עלי. ליאת (שם בדוי) הייתה הבחורה החמישית או השביעית שנקבע לה ראיון אצלי באותו היום. היא ספרה שהיא בת 27 אמא לילדה בת 3.5 ובהריון בחודש השני. בחורה מאוד חביבה. כששאלתי איזו רשת תמיכה יש לה, כלומר איך זה ישפיע על עבודתה אם אחד הילדים יהיה חולה פתאום, היא הודתה שאין לה שום רשת תמיכה. שאלתי במה עובד בן זוגה לחיים היא אמרה שהיא אם חד הורית. כשראתה את התדהמה שלי בכל זאת בגיל כל כך צעיר אמא לכמעט שני ילדים היא ספרה את הסיפור הבא שהשאיר אותי בלי מילים: הייתי אז בת 22, הכרתי אותו במועדון לילה, ואחרי לילה סוער שהיה לנו גיליתי שאני בהריון. הוא סיפר שהוא עוזב לאוסטרליה או משהו כזה ונעלם. ואני נשארתי לבד ובהריון. ככה נולדה הבת הראשונה שלי. במעומם זכרתי את דמות האב בכל זאת סך הכל סטוץ חד פעמי רק זכרתי את שמו כי שמו היי זהה לשחקן מאוד ידוע וזה הצחיק אותי. איכשהו שרדתי והבת הייתה כל חיי. כשהילדה הייתה בת שלוש שיכנעה אותה חברה להשאיר את הבת אצל אחותה ולנסוע לחופשה. בחרו טיול מאורגן לאיטליה. ושם במלון ברומא הכירה ישראלי. כשהכירו היא כבר הייתה קצת שטויה בילו לילה מקסים ביחד. למחרת נפגשו בארוחת בוקר וכששמעה את שמו רצתה למות כן זה היה אותו הבחור האבא של הבת שלה. היא שאלה אותו אם הוא זוכר את הלילה הראשון הוא אמר שכן ולאחר מכן ברח שם. לא חשוב מה לא עשתה כדי למצוא אותו לא הצליחה. חזרה לארץ וגילתה שהיא בהריון. וככה יהיו לה שתי ילדים שניהם מאותו האבא. אישית אותי זה הדהים...

טאKילה

New member
צרופי החיים והמציאות והדימיון ומה ?

לא.. פעם אחת הריון לא מתוכנן, אבל פעמים ועוד מאותו אב זה בסדר, מוזר היא לא זיהתה אותו?? לפחות האחים לא חצויים גם משהו...
יפה הכתיבה-סוכריה על מקל..

Mוניk

New member
וואו זה צירוף מקרים באמת מדהים

סיפור מדהים באמת אבל אותי זה לא מפתיע משו מה למרות המוזריות במקרה של אותה צעירה. יש בחיים גם צירופי מקרים מדהימים סוכריה כתבת יפה וזורם אהבתי אדומה על מקל
מוניק

למעלה