כן דו-דו, לא טופז, אבל המון חומר למחשבה

אילרי

New member
כן דו-דו, לא טופז, אבל המון חומר למחשבה

אם עדיין יש מי שמצדיק או מרחם את הדודו כדאי לראות את הסרטון המצורף...
אילרי

חיה כאילו תמות מחר, למד כאילו תחייה לנצח/גנדי

צפיתי הערב בחדשות ערוץ 10 , היתה איזה כתבה קטנטנה עם מוסר השכל גדול, ובה סיפור על אשה שמימשה את הפסוק וישן מפני חדש תוציאו, זרקה מהבית מזרן ישן שהסתיר בפנוכו חסכון "צנוע" של אמא שלה בסך מליון דולר בשטרות ירוקים ומגוהצים , והניחה במקומו, מתנה , מזרן דנדש עם קפיצים אורטופדיים , וציפוי לטקס נושם. קצת הרמתי גבה איך קשישה הספיקה לחסוך מליון דולר....נו טוף אני לא ממס הכנסה אז שיהיה.....
אחרי שהאם קמה מעלפונה , מהרה הבת וחרשה בתקווה את מיטב המזבלות בארצנו . אממה יש כנראה סוג של "מחפשים במזרונים" היודעים את נפש קשישי ותשושי ציון , (אלו שבשעתו חסכו תחת הבלטות , כשעוד היה ניתן לשלוף אותן בגודל 20X20 , היום בעידן הפרקט והקרמיקה , הדרך למזרן קצרה יותר), ומכל 10 מזרונים מרופטים שכאלה הם בטוח עולים על אחד או שניים מלאים בחסכון רב שנים . גם אלינו מגיעים מידי פעם ספרים , המסתירים בין הדפים , תמונות נשכחות, שטרות קטנים של כסף , פתקים, מכתבים שהקוראים שמים כסימניות......אין מלשות יש גיל שהחלקים בגוף מתחילים לזייף.... והמקרה האומלל הזה הזכיר לי מקרה די דומה שקרה לחבר שלנו......לא זוכרת אם ספרתי אותו , גם אצלי כמה באגים התחילו לזייף , אבל לא נורא , מקסימום תקראו זאת שוב...... ובכן..... לאותו חבר היה אבא עשיר אחד משועי הארץ ......בשעה שכולנו סחבנו קרח ונפט הביתה, הם אכלו מפריג'דר בגודל ארון 4 דלתות , כשאנחנו עמדנו עם פנקס ההקצבות בצנע לקבל את מנת הבשר והחמאה, הם דפקו סטייקים בלי חשבון ...אתם הבנתם את המושג עושר ?...ככה בערך...התנהלו חייהם באותם ימים.
האב עשה עסקים, העסקים הניבו רווחים, ואת הרווחים שלח לתפוס תנומה באחד ממרתפי הבנק של שוויץ ככה שכבו הדולרים בכספת סודית , אחת לשנה היה הגביר נוסע לעשות ספירת מלאי , וחוזר לציון בצנעה. הוא לא העלה על דעתו לשתף מישו מבני ביתו , לתת את מספר החשבון , העתק מפתח ,כי היה בטוח שלא יקרה לו
כלון! יום אחד דפק ה
על הדלת והאב במלוא אונו ובאמצע ספירת ירקרקים למשלוח , עבר לעולם שכולו טוב! בתום השבעה , 3 היורשים הפכו את הבית, חפשו רמז , חיפשו מפתח .............לא היה ולא נברא הכל התאייד...............נסעו לציריך .......הפכו את הבנקים......בכל מקום קבל אותם בסבר פנים יפות והשתתפות בצער מנהל הבנק התורן, שהסביר להם שללא מספר החשבון ומפתח לכספת אין מצב לקבל את הכסף . הגישו תביעות משפטיות, ים חוקרים נשכר על מנת לחפש עקבות, המטמון שוכב עד עצם היום הזה במרתפי אחד הבנקים בארץ האלפים. ועד היום לכולם יש שברון לב ........וקמובן כעס גדול ....של אילו....... אז מה אני באה תגיד לכם.... שצריך לדבר , לשתף ולספר לפחות לקרובים לנו שבזוגיות או בקשרי משפחה לא יכול להווצר מצב שמחביאים ומסתירים מידע . כי שמתחמן ומקמבן חושד בקרובים שלו ופועל מאחורי גבם , רק מפסיד! עצה שלי חברלך ,תוציאו את הירוקים מהמזרן , תלכו מחר לבנק , שביבי ירוויח קיצת , אבל זה הכי בטוח למקרה שבן/בת הזוג יחליפו לכם פתאום את המזרן
ואל תשכחו להשאיר על המקרר מתחת למגנט את המספר.

צריך לעשות הפרדה

אני לא חושבת שיש מי שמרחם מלבד אחיו, או שמצדיק את מעשיו הנוראיים של דודו טופז! כתבתי בשבוע שעבר , באחת ההודעות שם למטה שאם תוכח אשמתו צריך להענישו בכל חומרת הדין . ואני מצטרפת לדבריו של אורי פרידן כפי שהביע בכתבה שהבאת שהעונש יהיה מקסימלי ומצטבר. הויכוח הקיים באמצעי התקשורת , בטוקבקים ובתגובות מאזינים לתכניות רדיו במהלך התקופה האחרונה , מנסה לתהות בעיקר על הסיבות שהביאו אדם כמוהו להתנהג כעבריין מהזן האלים ביותר. לדעתי , האיש שהיה בשעתו אליל המונים , פשוט חולה נפש!

kdr

New member
שמעתי השבוע את ננסי ברנדס

הוא אמר דבר חכם, "למה אתם חושבים שדודו טופז לא ינסה להתאבד ? אין מי שיחבק אותו אחרי המשפט". בכללי ננסי צודק, בפרטי (דודו טופז) אם אכן עשה ותיכנן מה שטענים, אני לא רוצה אותו אחרי המשפט, מעדיף לשכוח ממנו ומחבריו (הירשזון, אולמרט) לתמיד. מצידי שירקבו ללא תקוה לראות אור יום.

כשאדם עסוק רק לחבק את עצמו

אין לאף אחד רצון לחבק אותו. ממתינה לתוצאות הבדיקה הפסיכאטרית עד אז עבורי האיש חולה.

maybesure

New member
אני מקווה

דווקא שימצאו אותו שפוי, מסוגל לתכן פשע מאורגן שכזה בסגנון שלא מבייש את המאפיה הסיציליאנית. אם ימצאו אותו לא שפוי - לא ימצו עמו את העונש הקבוע בחוק, לכל היותר הוא יהיה זכאי לטיפול פסיכיאטרי על חשבוננו.

למעלה