אוקיי. אז הוא אמר . יתכן שהוא צודק. יתכן גם שלא. מן הסתם הוא ניסה להביע דעה צינית על פוליטיקאים.מרצה שלי באוניברסיטה אמר על אישי ציבור שכשהם אומרים, הם מתכוונים מילולית למה שאמרו או להיפך הגמור.
פוליטיקאים ידועים בכך שהם משתמשים בתחכומים דיפלומטיים לא כשרים כדי לבלבל את הציבור ולעשות עליו מניפולציה.אוקיי. אז הוא אמר . יתכן שהוא צודק. יתכן גם שלא. מן הסתם הוא ניסה להביע דעה צינית על פוליטיקאים.
"ידועים" זה בעיני המתבונן. אני למשל אוחז בעמדה שלא חסרים פוליטיקאים כנים וישרי דרך שככלל לא משתמשים במניפולציות שתיארת.פוליטיקאים ידועים בכך שהם משתמשים בתחכומים דיפלומטיים לא כשרים כדי לבלבל את הציבור ולעשות עליו מניפולציה.
יש נטייה בחברה ובתקשורת ללעוג לתכונה הזאת של פוליטיקאים. אני מסכים אתך שיש פוליטיקאים כנים, אבל קשה להסתדר בדרך הפוליטיקה מבלי להשתמש בתחבולות שיחזקו את אהדת הקהל לאדם הפרטי ולאישיותו.פוליטיקאים ידועים בכך שהם משתמשים בתחכומים דיפלומטיים לא כשרים כדי לבלבל את הציבור ולעשות עליו מניפולציה.
במובן המצחיק של המילה, כפי שאמר הנשיא וראש הממשלה המנוח שמעון פרס.כן ולא" זה ביטוי שגוי. לא ייתכן מבחינה לוגית שגם כן וגם לא. הפכים כמו טוב ורע יכולים לפעמים להיות ביחד, לא ניגודים.
שהיה חכם ומוצלח.במובן המצחיק של המילה, כפי שאמר הנשיא וראש הממשלה המנוח שמעון פרס.
ע"פ רוב. אף אחד לא מושלם.שהיה חכם ומוצלח.
מצער לדעת שאשפזו אותך בכפייה. היהדות דת יפה אבל מה שעושים ממנה בעזרת הישראליות מכוער. יש הבדל בין לטעות בקשר למה שיהיה, ובין להגיד דבר שהוא פשוט לא הגיוני ולא ייתכן כמו "כן ולא" או "אני לא אני". בספרות מותר לעשות הכול.זה כמו ההבדל בין לוגיקה לרטוריקה.
כשאנשים מדברים ואומרים משהו בסגנון "אם יהיה X אז Y", ההנחה היא ש-X אכן קרה או יקרה...
למרות שמבחינה לוגית פורמאלית זה לא בהכרח נכון.
למרות שכולם יודעים כשיהיה שימוע מה הולך לקרות...
זה כמו שהלכתי לסוג של משפט בבית משוגעים כשאישפזו אותי בכפיה, הייתי צריך ללכת לאיזה סוג של בית דין.
אבל זה היה ברור שמדובר במשחק מכור.
בכלל כל הסיפור הזה של בית משפט נראה כמו משחק מכור כמו הפוליטיקה.
דרך אגב ביננו זה בהחלט בית משוגעים, המוסלמים והיהודים יחד עם הכשרות שלהם... אנערף.
Pinky and the Brain - Just Say Narf - YouTube
אני לא אוהב את עניין הכשרות הזה.מצער לדעת שאשפזו אותך בכפייה. היהדות דת יפה אבל מה שעושים ממנה בעזרת הישראליות מכוער. יש הבדל בין לטעות בקשר למה שיהיה, ובין להגיד דבר שהוא פשוט לא הגיוני ולא ייתכן כמו "כן ולא" או "אני לא אני". בספרות מותר לעשות הכול.
מובן שכיף מאוד לאכול שרימפס או צ'יזבורגר, אבל אם שומרים על כשרות למטרה רוחנית זה מטהר את הגוף ואת הנפש. ייתכן גם שאוכל כשר יותר בריא. אני גם חושב שבדרך כלל יהודים באופן טבעי מעדיפים אוכל עם אופי כשר כמו לא לערבב בשר וחלב, כי יש משהו בהמי ולא אסתטי באכילת בשר וחלב או אכילה לא כשירה, לפחות למי שמורגל אחרת בתרבות.אני לא אוהב את עניין הכשרות הזה.
חיה ותן לחיות כמו שאני תמיד אומר.
אם בא לי לשתות משקה HalfBaked זה זכותי גם אם זה לא כשר.
האמת יש עכשיו במקדונלדס משהו מעניין גלידת מרשמלו, אבל הקטע עם גלידות בחום הזה שעדיף לאכול אותן במקום מאשר להזמין לבית.
האמת שאני הכי מתגעגע זה לגבינת red leicster, אבל לא נראה לי שאפשר להשיג את זה למשל בטיב טעם.
איזה טעם...
כמובן שזה משמין אבל מי רוצה למות דחליל
ברור שאי אפשר לתת תשובה של כן ולא. צריך להחליט כן או לא.מצער לדעת שאשפזו אותך בכפייה. היהדות דת יפה אבל מה שעושים ממנה בעזרת הישראליות מכוער. יש הבדל בין לטעות בקשר למה שיהיה, ובין להגיד דבר שהוא פשוט לא הגיוני ולא ייתכן כמו "כן ולא" או "אני לא אני". בספרות מותר לעשות הכול.
אפרופו אמר ושקר:ברור שאי אפשר לתת תשובה של כן ולא. צריך להחליט כן או לא.
אבל בפוליטיקה מה שחשוב זה מה שקורה מאחורי הקלעים ולא מה שאתה קורא או רואה בתקשורת...
או כמו שהרינגטון אוהב להגיד תשקורת...
איך ג'ורג' אמר בסיינפלד:" It's not a lie if you believe it!".אפרופו אמר ושקר:
נתניהו מנהל מלחמת חורמה מול האמת. ברור מי ינצח - וואלה חדשות
עסקת שליט? זה אולמרט. הכסף לחמאס? "שלטון הצללים". טבעת החנק האיראנית? הציבור אשם. בזמן שמכונת הרעל מעוותת את המציאות, אף אחד לא שם לב להתפתחות שאירעה השבוע במשפט נתניהו. בינתיים, מסיבה מדהימה לא פחות, מנהל לשכת רה"מ שפוטר ממשיך לקבל שכר עתק - מהכיס שלכםnews.walla.co.il
יותר מאוהדי חברים, אבל ג'ורג' היה ממש מצחיק. הנה ג'ייסון אלכסנדר בתור ארל בחברים:איך ג'ורג' אמר בסיינפלד:" It's not a lie if you believe it!".
אם מדברים על אמונת השומע ולא על האמת עצמה, לא צריך לשקר וזה גם יותר חכם כי ימנע אי הבנות לא כדאיות בין הצדדים השונים, ששקר עלול ליצור.איך ג'ורג' אמר בסיינפלד:" It's not a lie if you believe it!".
It's Not A Lie If You Believe It - Seinfeld - YouTube
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.