כן ולא..

Tal_Ya_Tal

New member
כן ולא..

טוב אז ככה מה שבעצם מדבר עליו הכנס הזה אם לא ידעו אותכם הקומונרים שלכם.. הוא מבוסס על עיקרון של כל אחד דואג לאחר שלכולם ישאר שכולם יקבלו מנות שוות כן האוכל הולך מכספכם האישי! כל קבוצה מארגנת סכום כללי שעל כל אחד חובה לשלם . באותו הסכום קונים את האוכל ל3 הימים! מה שאני ממליצה וזה רעיון טוב שנעלה פה הצצעות למחירים ומה להביא!ככה ה חוסך לכל קבוצה !!!!!! וכולם יסתדרו

Megapuzik

New member
את מדברת על תל-חי ?

שנה שעברה, הקבוצה שלי קנתה "בהגזמה" ויצא לנו צידנית ענקית + צידנית קטנה מפוצצות באוכל + מנגל...הגזמנו... הצעה שלי (מנסיון)- קנו בכמה שפחות אוכל וכמה שיותר אוכל שמשביע (שימורים, הרבה !) ביי

מה????אני לא מבינה!!....

מה זאת אומרת מהכסף האישי? לא מספיק שילמתי 135 ש"ח לכנס, ואני מבינה שיש כאלו ששילמו יותר... מה?? ואם יש חברה´ שבאים ממקום עשיר ועמיד ויש חברה´ שבאים ממקום פחות? אז לקבוצה אחת יהיה יותר אוכל ויותר טעים ולקבוצה אחרת לא? אתם בטוחים??? וואי.....

כן זה באמת הגזמה אבל...

זה אומנם מוזגם גם לשלם כל כך הרבה כסף (יחסית) ושאנחנו נצטרך לשלם ולקנות בעצמנו את האוכל אבל: 1.זה גם תורם ועוזר לקבוצה כי זה מגבש ופחות או יותר מלמד אותנו קצת סוציאליזם ולדאוג לשאר חברי הקבוצה (אלא אם כן יש מישהו שכל הקבוצה לא מסמפטת במיוחד ואצלנו כשזה נוגע לאוכל אם לא מאוד אוהבים אותך חבל עלייך). 2.אם היינו צריכים לשלם גם שייקנו לנו את האוכל אז זה היה עולה עוד הרבה יותר וככה אנשים שאולי יכולים לצאת לכנס כי הוא עולה 135 ולא יותר יכולים לבוא ואני בטוחה שכשיש מצב כזה אפשר לפתור את זה (או שחבר אחר לקבוצה ישלם עוד 10-20 שלים כדי לחסות עליו או שאם ייחסר לקבוצה מסוימת אוכל בגלל חוסר בכסף לקניית האוכל בטוח הם לא יישארו רעבים.....תמיד יש קבוצות שמגזימות עם הכמויות ויכולות לתרום קצת אוכל למי שחסר לו אז בקיצור יש את הפן ה"לא פיירי" אבל מצד שני יש גם מחשבה מאחורי שני

תגובות לכולם.....

עכשיו הקומונר שלי אמר לי שקונים את האוכל בעצמנו (הוא עצמו לא ידע...) ושיש מגבלת כסף ל20 ש"ח כל בנאדם. אני עדיין חושבת שזה לא פייר, כי עדיין בטוח יהיו אנשים שיש להם כסף ויקנו ביותר כסף מאשר המגבלה. אם כל כך רוצים לאחד את הקבוצה בהכנת האוכל אפשר להביא מצרכים שווים לכל קבוצה והיא תכין מהמצרכים האלה את האוכל. בכלל, רעיון יותר טוב, כדי שלא כל קבוצה תכין אותו דבר מהמצרכים הנתונים אפשר לתת לכל קבוצה להכין מאכל או שניים ל-כ-ו-ל-ם ואז כל קבוצה מכינה את האוכל בעצמה אבל כולם אוכלים אותו. סורי, אבל אני ממש התאכזבתי...

אני מסכימה איתך לאללה.

זה גם ככה הרבה כסף בשביל כנס, אבל גם בלי האוכל? יש אנשים שלא יכולים להגיע בגלל זה (ואני מכירה כמה כאלה) לדעתי, זה לא חשוב אם אנחנו קונים את האוכל או התנועה, אלא שגם ככה אם הקבוצה מכינה את האוכל ביחד היא מתגבשת.

שלושה ימים?!

א. אתם לא יוצאים רק לשישבת?! ב. שנה שעברה אני והקבוצה שלי קנינו בדיוק אוכל למרות שהקומונר קיטר וצק שלא קנינו מספיק ושאין מספיק אוכל, אנחנו שבענו וזה יצא 30 -20 שקל לכל אחד! בקיצור העצה הכי טובה היא שתוציאו כמה שיותר חבר´ה מהקבוצות שלכם וככה הכסף יתחלק בין יותר אנשים והמחיר עולה כי 3 אנשים צריכים לקנות כמו ל-6 בערך אז זה יתחלק...

הבהרה

ישנן מחוזות שעושים סמינר לפני הכנס הארצי (שהוא יומיים שישי שבת) ישנן מחוזות שעושות סמינר מחוזי לפני... לא כל המחוזות

אני חושבת....

לפי דעתי צריכים שכל אחד בקבוצה יביא 50 ש"ח לאוכל לטיול ......זה מחיר נורמלי לחלוטין

השתגעת?!?

מה נפלת על השכל מותק? 50 ש"ח? יש כאלו שצריכים לגרד את המאה ו... לטיול ואת רוצה 50??? המגבלה היא 20 ש"ח!! צריך לקנות את האוכל יום חמישי לפני בליווי קומונר. אני עדיין התאכזבתי, ועדיין חושבת שיאפשר היה למצוא פתרון אחר..!!

והדר אל תגידי שזה לא נכון,

כי זה כן... אני לדוגמא, הוצאתי את כל כספי על גיטרה באס, ועכשיו יש לי חמישים שקל קולה, בשביל להגיע ל135 אני צריך פי 1.75 יותר ממה שיש לי!!! ואז אני יכול לצאת לטיול, שהייתי מעדיף שיהיה ביום כיפור, שאיכשהו תהיה הצדקה לזה שלא אוכל (למרות שגם אז אני אוכל...), אבל אין שום הצדקה!!! יש גם אנשים שאין להם כסף!!! מה הם עושים (למען האמת אני זאת לא דוגמא, כי עוד לא ביקשתי מהוריי...)?!?!?! יש כאלה בלי כסף לגלידה... אבל כמובן... אנחנו תנועה סוציאליסטית, אשר גורמת לכולם לצאת... אה?@?@!

אבל זיו...............

תקשיב גם ההורים שלי מתחילים לכעוס עלי קצת בזמן האחרון בגלל כל מיני דברים שלהנוער העובד תסתכלמה כתבתי ל.לי ....ותבין בקשר לשעות המאוחרות וכל זה וכל פעם הם מנסים להוציא מאיתנו עוד ועוד כסף ואל גיד לי שזה אל נכון וכאילו בסדר טיולים כייפים והכל אבל אל צריך להגזים לפי דעתי לסמינר הזה צריכים לשלם 120 ש"ח מקסימום כולל אוכל והכל.....

סבבה...

רק טיפה מוזר לי שלפני שניה כתבת שצריך 50 שקל לאוכל וזה מחיר "סביר" לחלוטין... הלכתי לישון... ליילה טוב

תקשיבי לי......

אני סתם נתתי דוגמא 50 ,אפילו חשבתי שתגידי לי שזה קצת אבל בתכלס לפי דעתי התנועה מוציאה מאיתנו יותר מידי כסף כי הם יודעים שיש ילדים שקשה להם כמו שאמרת לגרד את ה100 לטיול ....והם בכל זאת כל פעם מוציאים עוד איזה סמינר עוד איזה משהו וכל פעם זה עולה לנו כסף..... ועוד דבר שיש לי להגיד וזה שלפעמים הומונרים מארגנים פגישות של מועצת קן למשל וכאלה עד 11 בלילה והם א מתחשבים שיש בית ספר ואת הפעולות שלנו הם מתחילים ב7 וחצי שבשביל ההורים שלנו זה מאוחרוהם לא רוצים להקדים את השעה וזה ממש מעצבן

למעלה