כן זאת שוב אני...
נה לכם...

כן זאת שוב אני... ../images/Emo9.gifנה לכם... ../images/Emo3.gif

והפעם כמה כתבות של מוק...
אולי את חלקם שמתי כבר אני לא זוכרת.
מה לעשות זה הזיקנה
דרך אגב:
אני לא יודעת אם אתם יודעים ביום שלישי היה טכס חלוקת פרסי אקו"ם, פרס האלבום הטוב הוענק למוקי על "שמע ישראל" ("את הפרס הוא יחלוק עם המלחין והמעבד פילוני/דני קרק"). אם אתם יודעים אז סליחה על ההטרדה
טוב אז הכתבה הראשונה היא... טאם טאם טאם... שמע ישראל - תקליט זהב
מזל טוב למוק כבר אמרנו???

חיחיחיחי... כיף להציק לכם!!! ../images/Emo123.gif

כתבה מס' 2 בטח רובכם קראתם אותה.
"שניים מהשב"ק" - מוקי ופילוני מתראיינים בפסטיבל שנטיפי! אוחחחח.... בא לי לחזור לשנה שעברה.

"לא מהפכני, לא דגול אבל ראוי"../images/Emo46.gif

זאת הכותרת של הכתבה הבאה שקצת עיצבנה אותי אם להגיד את האמת. אמממ... זהו!

בלעטטטטט..... ../images/Emo15.gif

אתם יכולים לעזור טיפ טיפה...
יאלללה קמסנים (מבטא פרסי כבד
) שימו גם כתבות מכם. סה"כ כולנו פה להגיד שאנחנו רוצים מהפכה לא ככה???
אל תדאגו זה תיכף נגמר הכתבה הבאה היא האחרונה לבנתיים.

../images/Emo26.gifטוב ועכשיו... ../images/Emo34.gif(?)

כתבה די ישנה קוראים לה "אין סצינת היפ הופ בארץ"
כמעט כמו תמיד דעתו של מוקי שונה מדעתי באופן גמור
אני חושבת שיש סצינה ענקית של היפ הופ בארץ (אולי לא מן המשובחים בעולם אבל יש...) והיא רק גדלה וגדלה
אז זהו זאת הכתבה האחרונה לבנתיים... (תורידו ת'חיוכים המרושעים
) ומה שנותר זה רק להגיד לכם שבת שלום מקסימה מדהימה וכיפית
שאמא לא תעביד אתכם לפסח

דרך אגב

בתמונה של הכתבה הזאת מימין לא רואים את מוקי ופילוני אלא את מירו ופילוני בימי התקליט הגנוז.... מטומטמים

EmGee

New member
תודה על הקישור(ים)

בעיקרון אין שום דבר שמחדשות הכתבות אבל בקשר לכתבה שאני מגיב עליה, חבל שמוקי מתבטא בכזאת צורה מעליבה, חבל שהוא שכח מאיפה הוא הגיע. מספיק ביקור קצר בכיכר אתרים בשביל לראות סצנה שלמה מתפתחת במדינה הזאת, סצנה שאולי לא גידלה את מוקי אבל גידלה אמנים רבים כמו סאבלימינל והצל, כלא6, בויאקה, פיזדה פמילי, הארכיון, אמורא, קנדוג ועוד הרבה אנשים מוכשרים שלא צריך לפרט כאן. פשוט אחד הדברים שעושים טוב על הנשמה זה ללכת לאיזה מסיבת צעירים בג'י ספוט או כל מקום של מוזיקה שחורה אחרת ולראות ילדים בגילאי 13-18 שעושים ממש ראפ טוב על ביטבוקס וכל זה בעברית. ממש אין מה לזלזל ומבחינתי הסצנה שגדלה כאן בארץ היא הסצנה הטובה ביותר בעולם ואני לא אומר את זה מתוך זלזול במקומות אחרות (יש לי בבית לא מעט תקחיטים מצרפת, דרום אמריקה, איטליה ורוסיה) פשוט מה שהולך כאן בארץ מדהים. ושוב חבל שמישהו כמו מוקי שסך הכל מקבל אהבה מהסצנה מחזיר לה חרא. לפי שהוא הוציא את האלבום סולו שלו מי שמע עליו? מי נתן לו במה להופיע? כל מה שהוא עשה זה חלטורות במופעי חישגוזים.

כל מילה בסלע!!!

מסכימה איתך לגמרי גלעד! ורק תדעו שאני אוהבת היפ הופ ישראלי הרבה יותר מלועזי. שאני אומרת את זה לאנשים תמיד צועקים עליי... בלעטטטטט!!!

../images/Emo45.gif היפ הופ ישראלי כבר לא כ"כ

על הפנים!!!
כבוד לעצמנו... אנחנו שולתים ושכולם יקפצו לנו!
מי צריך את טופאק כשיש את הצל???

למעלה