כן, חזרתי

כן, חזרתי

קודם כל, מזל טוב לעברי לידר.... אחר כל... מרמלדי - אם תחליט להסתובב איתי זה יהיה הדבר הכי טוב שקרה לי! אוקיי. מי שזוכר את הבעיה הקודמת שלי, עכשיו יש עוד בעיה. כשבחור אומר שהוא יתקשר - אבל עובר זמן והוא לא מתקשר, ואת מתה/אתה מת להתקשר אליו, להתקשר אליו או לא???? אני צירכ חוות דעת של בחור....

.m

New member
למה חוות דעת של גבר?

אם מישהו מוצא חן בעינייך את לא צריכה לשחק משחקים מי-יתקשר-למי-ואחרי-כמה-זמן זה כ"כ פאסה. הבחור מוצא חן בעינייך? תתקשרי! א ב ל (כן, חייב להיות אחד כזה) אם הוא אמר שהוא יתקשר ועבר שבוע והוא לא התקשר עומדות בפנייך 2 אפשרויות - 1. להסיק שהוא לא מעוניין, ולעבור הלאה. הסיכון: אולי הוא איבד את הטלפון, ופיספסת... 2. לחשוב שואלי הוא איבד את הטלפון ולהתקשר אליו. הסיכון: אולי הוא פשוט לא מעוניין... לדעתי - תרימי טלפון, במקרה הכי גרוע תביני מהקול וטון הדיבור שהוא לא מעוניין. אז מה?! בהצלחה mai

MARMELAD

New member
סמאשינג יקירתי

אני לא מהמבינים הגדולים בענייני התקשרויות -רק לפני יומיים חבר שלי ניסה להסביר לי למה מפריע לו שהוא מדבר עם מישהו בצ´ט, וכשהוא שואל "מה הלאה" אז ההוא עונה לו "זה בידיים שלך". אז אני לא הכתובת הנכונה. מה שנראה לי - זה שאם מישהו לא מתקשר - אז יש לו סיבה לכך. ואם את רוצה לדעת מה הסיבה - תצטרכי להתקשר אליו ולברר. הגיוני, לא?

זאת אני...

כן.... בכל מקרה... אתם שניכם צודקים. אני לא יודעת מה קרה לי בזמן האחרון... הביטחון העצמי שלי נורא התערער... אהבתי מישהו..והוא פגע בי...מאוד... עד כדי שלא יכלתי להסתכל על עצמי במראה.... הייתי ממש בדיכאון... היו רגעים שפשוט הייתי יושבת ובוכה... בלי סיבה... חשבתי שבחיים אף אחד לא ירצה אותי, חשבתי שלחיים שלי אין משמעות... ואני יכולה לספר לכם שהגעתי מאוד קרוב לזה.... שהחזקתי את התער ביד והתקשרתי לחברה שלי... והיא גרמה לי להבין כמה מטומטמת הייתי! שאני לא צריכה לשקוע בדיכאון... למרות שזה מה שהכי מתקבל על הדעת. היום אני שוב עצמי.... אבל עם גישה חדשה לגמריי! טוב לי עם עצמי! בערך אבל זו לא הנקודה. אני בחיים לא אומר למישהו שאני אוהבת אותו. לא יודעת איך הגעתי בכלל לזה אבל פשוט היה לי הרבה דברים שהדחקתי וכל כך טוב להוריד אותם מהלב... תודה על ההקשבה...

.m

New member
"אין סיבה טובה דיה להפסיק לאהוב"

יקירתי, האהבה היא הכל. היא המהות. עזבי אותך מפרפרים בבטן וכוכבים בעיניים (או במילים אחרות "התאהבות") - אהבה אמיתית היא אהבה שניתנת בלי תנאים ובלי גבולות. באהבה הזאת האושר תמון ביכולת לאהוב אחרים, לתת בלי לצפות לתמורה. (הבהרה - אני לא מתייחסת לגבולות במערכות יחסים מכל סוג שהוא, שתמיד קיימות, אלא על התחושה בלבד!!! אפשר לאהוב מישהו גם אם הוא לא חלק מחייך)
mai

למעלה