כן כן הקשיבו הקשיבו

כן כן הקשיבו הקשיבו

רדיו סמיקו פתח את שעריו וכבר אלפי אנשים מסתערים על דלתותיו. הרדיו יפעל במתכונת נרחבת ולוח השידורים המלא יעלה בקרוב. תוכניותינו לשבת הקרובה, 18/8/2007: 18:00- סמיקו מארח (תכנית ראיונות ורעיונות על עניינים שברומו של עולם) 18:30- סמיקו מתבדח ( תכנית מצחיקה עם בדיחות על ג'וחא וצ'רנוחה) 19:00- סמיקו לא שוכח (סמיקו מנגח את כל המתלמדים שטוענים שהם יוונים) 20:00 - סמיקו מתאזרח (אחת ולתמיד סמיקו יפתור את סוגיית היותו יווני/טורקי/ מקדוני או לבנוני) 21:00 - סמיקו לא מורח ( כל האמת מאחורי המוסיקה הטורקית בת ימינו ) 22:00 - סמיקו מתפדח (מאזינים שמכירים את סמיקו מימי בחרותו עולים לשידור וצוחקים על רצונו להתיוון) 24:00 - סמיקו הוא קרח ( דו שיח רב גוני בין סמיקו ואליקו על הרדיו היווני בראי המהפכה הבולשביקית. אורח באולפן: אליקו) 24:30- הפסקת סיגריה 24:32- לדינו על הקטינו (שירים ורומנסות אל תוך הלילה לשבוע טוב מקווים לראותכם בצ'ט ובנט או סתם אם בא לכם לחרטט עם הקוורטט. שלכם ובשבילכם תמיד כאן בעבורכם רדיו סמיקו פולי בלאגן

כן ירבו-כן ירבו

זה פשוט מדהים. בכל הפורמים למוסיקה יוונית,אבל בכולם,בכולם כולם אין יותר ממאתיים איש כולל בני הזוג ,כולל הילדים המתבגרים ,כולל -חתולים -כולל כלבים -וכולל תוכים וחסידות. ועל כל אלו שציינת לעיל,יש 10 פורומים למוסיקהיוונית ,10 תחנות רדיו 100 שדרנים בכל "תחנה" רק חסר שיהיה בכל רדיו בלוח המשדרים את "הכל דיבורים"-"בחצי היום" וכמובן את "השעה הבינלאומית" עם יצחק נוי. והכל יהיה מושלם
אפילו חברת "אגד" מפעילה שרותים בין עירוניים,כל 20 דקות ..... ות-א וחיפה כל 40 דקות.
אחחחחחחחחחחח מה יהיה מה יהיה אתם מכירים את הפתגם,,"כשיש יותר מידי מתחילים לזלזל". אתם מכירים את הפתגם "שרואים יותר מידי אוכל בצלחת--אין חשק לאכול". אפילו בסין היו נפתחים פחות פורומים-פחות תחנות רדיו-ומגייסים פחות "שדרנים". בכלל רדיו אחד לקח יותר מידי את העניין ברצינות,הוא כבר מרגיש שהוא פתח רדיו ממלכתי-,התחיל לעשות אודיישנים
כמה רעש
נ.ב לוח המשדרים שם מרשים מאוד.

kiki9999

New member
SNER חמודה זאת דעתו של צביקה

וכל אחד יכול להביע כאן דיעות,לא רואה משהו לא בסדר.במה שהוא כתב,שוב זו דעתו. ותפסיקו כל היום לבחון את פאדי,ימחק או לא ימחק, באמת!

אדון רדיו סמיקו

הגשתי בקשה להיות שדרן אצלכם בשלוש העתקים עם רזומה וקורות חיים שלי וסיפרתי איך שידרנו יחד ברדיו אנקרה קיבלתי הודעה שלא מקבלים אותי למה מה אני לא טורקי טוב מה לא משדרים אצלכם מוזיקה מבית אבא רק יוונית ולדינו באמת לא יפה לעשות ככה לחבר ילדות אין קצת טורכית בשביל נשמה שלנו בושה בושה

למעלה