כן כן זה סוף סוף הגיע!

ShAkaTArShA

New member
כן כן זה סוף סוף הגיע!

יום ראשון אני יוצא לעשות סנובורד בלה מוניירס שבצרפת (קלאב מד) דיברתי על זה כל השנה, עכשיו גם יצא לי לעשות את זה בפעם השניה.. :) יש עוד מישהו טס לרסורט הזה או יודע עליו משהו?

alonaski

New member
שיאאללה... כייף לך!!

תחזור אלינו עם חוויות!!!! שתהיה לך חופשה מהנה!!! אל תשכח לקחת איתך בגד ים (-אם יש שם בריכה) ונעלי התעמלות (-אם יש שם חדר כושר...!)
ואגב - אומרים: לה מנוויר (ה S לא נשמעת בצרפתית אם אין אחריה E ) LE MENUIR

Loppy

New member
תהנה גם בשבילנו../images/Emo8.gif

או לפחות בשבילי - חופשת הסקי שלי התבטלה בגלל המלחמה
(הייתי אמור לסוע היום או מחר או משהו כזה...
) אז......Have Fun!!!

amircarel

New member
איזה באסה לך

אני מתגייס מחר למילואים אבל מילואים "רגילים" לא ידוע לי על שום יחידה (ואני בפיקוד העורף) שמתגייסת למצב החירום המתקרב. אבל אני מאחל לך שתצא לסקי מאוד מאוד בקרוב ובנתיים יש עוד ים בשלג בחרמון

amircarel

New member
תעשה חיים!!!

יש אגב אחלה מסעדה באיזור של לה רברטי (בלה מנוויר) ותעשה סקי פאס לכל הטרויה וולה (שלושת העמקים): מריבל מדהימה (יש את האיזור של מונט וואלון!!!-פצצות של הר) ובל נשכח את כל האיזור של קורשאבל. תרד את מסלול ירושליים לכיוון של סאן מרטין דה בלוויל!!! תעשה חיים שם!!!

ShAkaTArShA

New member
תודה רבה אנשים!

אנחנו בדיל הזה של קלאב מד אז באמת יש סקי פס לכל טרה וולה, שמעתי שזה האתר השני בטיבו בעולם אם לא הכי טוב! אני מבטיח תמונות משם והכל! (יוצא עוד 6 שעות לנתבג!) ביי לכולם

roeelevanon

New member
גבר! הייתי שם

ב26 לינואר, והיה מעולה! עשיתי סנובורד והיה הכי טוב בעולם! שמע אני חייב לדבר איתך, אז אם יש לך זמן 123910709 זה האי.סי.קיו שלי אני אתן לך "טיפים" כי אין לי כוח לרשום לך אם אתה לא תקרא את זה יאללה ביי תהנה.

למעלה