כן, כן מלשון גולם - זו ההרגשה.

גולמית

New member
כן, כן מלשון גולם - זו ההרגשה.

הגעתי למצב שמבחינת ההרגשה שלי אפשר להגדירו כ- "סוף הדרך" . בסך בכל, אני בחורה צעירה אחרי אמצע שנות ה-30 לחייה 2 ילדים ואחד בדרך, נישואים לא ממש ..נסיונות לשיקום וגילוי מהות הקשר. ומרוב השקעה בחיפוש הדרך (יעוצים, סדנאות וכד') אני ממש משותקת, חסרת אנרגיה,לא יכולה לדבר לא יכולה לעשות ליזום - כלום. הולכת לעבודה כי צריך ומשתדלת לחייך ולהנות לפחות עם הילדים. אבל ממש נמאס לי לחיות כך. אז מאיפה עוד אני יכולה לשאוב כוחות ?

תזכרי שגולם היא תקופה

זמנית אצל הפרפר, ואח"כ בוקע ממנו פרפר יפהפיה . אצל הרבה אנשים החורף היא תקופה של הכנסות או תרדמת ( בעולם החי) או נשירה ( בעולם הצומח) זה זמן של מילוי המצברים לפני האביב תקופת הפריחה. תני לעצמך זמן ובעיקר פנקי את עצמך, אם אין מישהו בסביבה שיכול לפנק אותך. עוד יבואו ימים שתרגישי חזקה ומאושרת יותר בהצלחה איילת

גולמית

New member
../images/Emo24.gif

אני פשוט לא רואה את האופק ויותר מזה קשה לי למצוא מטרה אליה אוכל לשאוף ולהתמלא בתחושת עשיה כדי לממשה בעתיד. ולצערי הרב, זו לא רק תקופת החורף, אני מתהלת כך כבר כמה שנים טובות. לפני הנישואים, היו קשיים כלכליים שדרשו ממני להתמסר לעבודה במקביל ללימודים טובענייים וחשבתי שיהיה טוב אחרי הנישואים,בלי הלחץ של הלמודים והעבודה וורק נהיה יותר קשה (נפשית) ונוסף על לחץ העבודה לחץ מבית (בעלי הפרפקיוניסט וחולה הנקיון) ותשישות פיזית עכב הריונות והנקות עד עצם היום הזה.בקיצור,מעגל מחזורי של עבודה-ילדים-לילה של שינה לא רציפה, שאין בו שמץ של חיות למרות שאולי למישהי עם מטען אנרגיות אחר אלו יהיו חיים מעניינים. אבל אני היום מרגישה פשוט מרוקנת. כבר ניסיתי כל כך הרבה ותמיד יש עוד חלופות בתחום האלטרנטיבי. מאחר שאובחנתי כאדם יצירתי מאד, אני מאד מתוסכלת מחוסר המימוש. אששמח מאד לשמוע מכם, תודה.

אני חושבת שהמטרה העיקרית שלך

היום אחרי שאני קוראת את שורותיך הוא להחזיר לעצמך את הכוח וממילא את חדוות החיים. שזה אומר להשלים שעות שינה , לאכול אוכל מזין ומחזק ,לעסוק בספורט או פעילות גופנית שאת אוהבת אולי לרקוד או מחול אירובי . לדבר על מה שאת מרגישה וכאן את יכולה לעשות את זה . להסביר לבעלך שאת תשמחי לנקות את הבית כפי שהוא רוצה, אילו היה לך כוח לעשות את זה ושאת זקוקה לעזרתו. בקיצור תארגני לו תוכנית התנתקות בשלבים
מהעבדות שנכפתה עליך. מקסימום אם הוא לא מרוצה הוא מוזמן לנקות בעצמו לפי העדפותיו. וכמובן כמובן להשתדל לעשות את השינוי בחן ובמתיקות שלא תצטרכי עם העייפות שלך להתחיל לריב בשביל זה בהצלחה איילת

גולמית

New member
קיבלתי את החיבוקים שלכם...

ולמרות שהכל ידוע, תמיד יש מה לשפר ובהחלט חצי שעה-שעה של ריקוד והאזנה לשקט פעם בכמה ימים יוכלו לשחרר אותי מההתאבנות הנוכחית ואלי אפילו לחזק. באוכל,אני מאד משתדלת אבל קשה לי להגיע ממש לתוצאות כי בעבודה אנחנו אוכלים בדחק ליד המחשב (סנדביץ' או קצת ירקות ופרי) ובערב כבר בא לי להקיא אז אני כמעט ולא אוכלת. מודה. חוץ מזה, למדתי שמוזיקה עושה לי טוב בעבודה המשמימה שלי, אז אני מתחברת לאוזניות ומתנתקת מהטלפונים והקשקושים מסביב. קצת זומביט אבל זה גם עוזר לי בהתרכזות בעבודה. ובאמת אני זקוקה לדינמיות ואני עוד אמצא את הדרך, ברור לי. תודה על העצות

asafasaf26

New member
צלילה או נגיעה בדופלינים.

אני יכול להגיד מנסיון שלי שלדולפינים יש כוחות ריפוי מאוד חזקות לעזור לאדם להתחבר לעצמו . הייתי ממליץ לך לנסוע לאיזה סוף שבוע לאילת ובאחד הימים לבקר בריף הדולפינים ולצלול או לשחות או סתם לנסות לגעת בהם במזח בריף הדולפינים באילת.

אנילה1

New member
גולמית תאמצי לעצמך את תרגיל

השקט. חצי שעה של ישיבה שקטה עם עצמך, פעם פעמים בשבוע. לדעתי את מוצפת באפשרויות. כדאי לעשות קצת שקט בראש.

Gali112

New member
הי גולמית

האם ב'אחד בדרך' אומר שאת בהריון? אצלי תקופת ההריון והשנה אחרי הלידה היו תקופה של תקיעות מאוד גדולה וגם הזוגיות לא הייתה בשיאה רק עכשיו שנה אחרי הלידה אני מתחילה להרגיש איזושהי חזרה לעצמי ויציאה מהתקיעות וקצת יותר רצון ליזום ולעשות תבחרי לך לדעתי תחום אחד בו את רוצה לעשות שינוי ותתחילי בצעדים קטנים בסופו של דבר כל הייעוצים והסדנאות את הכוחות את צריכה למצוא בתוכך

asafasaf26

New member
לדעתי תתחילי להגיד לעצמך יום יום:

אני אוהבת את עצמי,אני משתנה,אני משחררת את העבר,העבר שלי הסתיים.

גולמית

New member
התחלתי לומר: אני רוצה לחיות ....

וכל מי או מה שמפריע לי יאלץ להמשיך בדרכו לא לידי או שאני מתרחקת או שאני מרחיקה. קצת סדר לא מזיק אף פעם. וחוץ מזה, אני בחיפוש יומיומי ובחקירה לעומק של הדברים שמשמחים אותי ואותם אני מחזקת עד ש"ישמיעו" קול וישתיקו את כל הרעשים המיותרים שצברתי עד כה.ואני באמת שמחה שמצאתי את המקום כאן בפורום לדבר על הדברים ובעיקר לקבל תגובות שבהחלט עושות את שלהם.תודה.

asafasaf26

New member
אנחנו רוצים המון דברים..

השאלה מה קורה באמת בתוכנו בנפש הפנימית בקלטת הלא מודעת - בתת המודע. אם אדם ברמה לא מודעת מפחד לחיות, הוא צריך לבדוק את הפחד וממה זה נובע, על מנת לחיות חיים אוהבים רגועים ושלווים יותר עלינו להבין מאיפה זה נובע מהבסיס ומשם להמשיך. אני נמצא בתקופה בחיי שהכל כזה נגמר כל מה שהיה כבר איננו ועלי ליצור את עצמי מחדש. מה שעוזר לי הוא המשפט שרשמתי כבר פה. עלינו לשחרר את החסימות על מנת ליצור מציאות חדשה מוארת יותר ומאוזנת , החיים לא יהיו שדה של פרחים כל הזמן אבל הם גם לא צריכים להיות עם עוקצניים. החיים משלווים את האור והחושך, אבל עלינו ללמוד להתחבר לאיזון לשקט לשלום ולשווה הפנימית כי רק מהמקום הזה כולנו נצמח למקום טוב יותר אוהב יותר ומאוזן יותר. חבקו את העבר ואמרו לו תודה על מה שבא ללמד אתכם ואמרו לו שכעת אתם נפרדים ממנו לשלום. ומהמקום של השלום,השלום הפנימי והאמת הזה אנחנו נצמח. אמן אמן אמן כן יתקדש המציאות שלנו ונעלה את מימד כדור הארץ למימד חדש אוהב בריא ושלוו יותר.

למעלה