כן, כן- שוב אני!

המממ

New member
כן, כן- שוב אני!

אני מקווה שמשחק זה יהווה חוויה מתקנת עבורי, אחרי שהמשחק הקודם שלי לא הסתיים מעולם- בגללכם! (אתם התעקשתם שלא לדעת!). אז אני מגישה לכם משחק קל יותר (אני מקווה) (אם אתם טוענים שזה גם קשה, אז הבעיה היא אצלכם!). והרי שלושה ציטוטים בעלי קשר. בהצלחה: 1. "Come, doused in dust, soaked in bleach" 2. "You better watch out for what you wish for" 3. "Think I need a devil to help me get things right" זה באמת לא קשה! בהצלחה!!!

2.

Hole - Celebrity Skin

תֶּשֶׁת

New member
אני לא בטוח לגבי השיר הזה,

פשוט שמת שירים של הול ושל הפו פייטרז ונירוואנה וקורט קוביין הם שמקשרים ביניהן... הסולן של הפו פייטרז, דייב גרול, היה המתופף של נירוואנה, שהסולן שלה היה קורט קוביין, הבעל של קורטני לאב, הסולנית של הול.

נראה לי שאתה צודק...

כי זה הדבר היחיד שבאמת יכול לקשר והשיר היחיד שעלול להיות השיר... אם זה כן זה אז השורה היא: "Come, doused in mud Soaked in bleach" ולא: "Come, doused in dust, soaked in bleach"

המממ

New member
צודקים!

יפה מאוד!!! מצטערת על הטעות שלי, אין לי מושג למה כתבתי dust! אבל זה לא משנה, כי גיליתם את זה בין כה וכה. גביעים לכולכם
אתם רוצים שאני אגיש לכם עוד משחקים, או שאני כבר לגמרי מעצבנת?

תֶּשֶׁת

New member
ללא משחקים

לא יהיה טעם לפורום, לא? אבל אפשר להפסיק לכתוב על נירוואנה והפו פייטרס... על רובי וויליאמס ועל טייק ד´אט... ודומיהם.

המממ

New member
תשת! הסבר, פרט, נמק והבא דוגמאות!

צר לי, ילד, אך לא הבנתי את הערתך. האם רצונך הוא שאפסיק לדבר על להקות (או זמרים) שנולדו מלהקות אחרות? או שאתה פשוט לא אוהב את סוגי המוזיקה האלה ומעדיף את השיר "על שפת ים כנרת..."? אשמח לקבל הסבר.

המממ

New member
"ללא הרף"

הי! אם הייתם עונים על המשחק הקודם, אולי הייתי מוותרת על הפעם הזאת. אבל לא...
אלו הרעיונות שעולים בראשי. זה מה יש.

המממ

New member
לב? לא עובד עלי...

אבל גם ככה הייתי ממשיכה לשלוח לכם משחקים... ואם יהיה לי עוד ציטוטים עם אותו קשר, אני אקדיש אותם לתשת ולמים שאין לנו בכנרת.

למעלה