כן כן
עוד תמונה מופשטת

hazgul

New member
כן כן ../images/Emo70.gif עוד תמונה מופשטת ../images/Emo70.gif

והפעם JULIA FRACTAL, רונדר ב POVRAY, עוצב/נכתב ב POV-SDL, זמן רינדור: 70 שניות. תנו ביקורת האזגול

dor_ian

New member
מעניין ../images/Emo15.gif

נחמד אבל בהסתייגות כל היופי של julia fractal בכלל לא בא לידי ביטוי בתמונה שעשית זה נראה כמו דפורמציה אקראית לחלוטין אני לא יכול לחשוב על שום דרך הגיונית להביע את julia ב3D מלבד הכנת סרטון של טיסה מהירה לתוך הפונקציה תוך שימוש בצבעים מעניינם לשינוי ה pallete שלה. (ואת זה עשו כבר בשנות ה-80 אבל עדיין זה יכול להיות יפה) המממ..אני חושב שיש את זה real time באחד KPT´S לפוטושופ. אין לי מושג על איזה תוכנה אתה עובד הרנדר נראה כמו משהו שהמקס יכול להוציא כברירת מחדל. מה שכן מעניין אותי זה המשפט "עוצב/נכתב ב POV-SDL" מה הכוונה נכתב? האם זו תוכנה בסגנון של Math-Lab שיכולה לרנדר?? ואיך משיגים אותה. אשמח לשמוע עוד פרטים וגם האם אתה עוסק בפרקטאלים. בכל מקרה אני תמיד אשמח לראות עוד עבודות בסגנון אבל תמיד תצרף הסבר כדי שיהיה ניתן להבין מאיפה זה בא. אז לצפות לחבורת מנדלברוט...

hazgul

New member
אז ככה

קודם כל, אני מרנדר עם POVRAY, שזה קיצור ל Persistence Of Vision Raytracer ו POV-SDL זה Persistence Of Vision Scene Description Langauge שזו השפה בה כותבים סצינות (עולמות?) ב POVRAY. בקשר לפרקטל ג´וליה, אני מצטט מתוך הדוקומנטציה של POVRAY: "A julia fractal object is a 3-D slice of a 4-D object created by generalizing the process used to create the classic Julia sets. " דרך אגב, ב POVRAY ניתן גם ליצור טקסטורות של פרקטלים, גם ג´וליבה וגם מנדלברוט. האזגול

hazgul

New member
הסברים

קודם כל, אני מרנדר עם POVRAY, שזה קיצור ל Persistence Of Vision Raytracer ו POV-SDL זה Persistence Of Vision Scene Description Langauge שזו השפה בה כותבים סצינות (עולמות?) ב POVRAY. בקשר לפרקטל ג´וליה, אני מצטט מתוך הדוקומנטציה של POVRAY: "A julia fractal object is a 3-D slice of a 4-D object created by generalizing the process used to create the classic Julia sets. " בקשר ליופי של הפרקטל, לפי דעתי זה פשוט בגלל שהמצלמה ממוקמת בצד, אולי אני אעלה תמונה מזווית אחרת. וגם צירפתי כתובת להורדת POVRAY (רנדרר ועורך), אני משתמש בגרסה 3.5 בטה, שבה הוסיפו את אובייקט הג´וליה (וגם עוד כמה דברים נחמדים כמו IsoSurface). דרך אגב, ב POVRAY ניתן גם ליצור טקסטורות של פרקטלים, גם ג´וליה וגם מנדלברוט. האזגול

hazgul

New member
אופס... בהתחלה חשבתי שזה לא נשלח

אז הוספתי לזה כל מני דברים, אל תשימן לב להודעה הראשונה.

למעלה