יש לי גישה אליהם בעבודה... הקרייזי קט ליידי לא יודעת עם מי היא מתעסקת - הארץ (haaretz.co.il)
Yukita Active member מנהל 29/5/22 #1 יש לי גישה אליהם בעבודה... הקרייזי קט ליידי לא יודעת עם מי היא מתעסקת - הארץ (haaretz.co.il)
מיצי אינטרנשיונל Member 30/5/22 #4 נכתב ע"י Yukita: יש לי גישה אליהם בעבודה... הקרייזי קט ליידי לא יודעת עם מי היא מתעסקת - הארץ (haaretz.co.il) לחץ כדי להרחיב... הארץ כל כך מנסה להיות "קול" ולנער את עצמו מהנפטלין שהוא לוקח כל זבל'ה שנראה עדכני דוגמת החינטרוש הזה. עצוב.
נכתב ע"י Yukita: יש לי גישה אליהם בעבודה... הקרייזי קט ליידי לא יודעת עם מי היא מתעסקת - הארץ (haaretz.co.il) לחץ כדי להרחיב... הארץ כל כך מנסה להיות "קול" ולנער את עצמו מהנפטלין שהוא לוקח כל זבל'ה שנראה עדכני דוגמת החינטרוש הזה. עצוב.
מילי08 Well-known member 29/5/22 #2 אויש, איזה דיווח/ סיפור/ פנטזיה דוחה, נבזי ומלא קלישאות. איכס. ממש עצוב שנותנים לה במה
גורדיאן-II Active member 30/5/22 #3 כתבתי לה תגובה אשר (כך אני מקווה) תהרוס לה את הביטחון העצמי לפחות לשבוע. בינינו, כאן, היא סתם בהמה חסרת אמפטיה וחסרת נושאים מעניינים לעשות עליהם קומיקס מוצלח באמת.
כתבתי לה תגובה אשר (כך אני מקווה) תהרוס לה את הביטחון העצמי לפחות לשבוע. בינינו, כאן, היא סתם בהמה חסרת אמפטיה וחסרת נושאים מעניינים לעשות עליהם קומיקס מוצלח באמת.