"...כן עכשיו זה נגמר..."

"...כן עכשיו זה נגמר..."

חברים וחברות, מה שלומכם?! "כן עכשיו זה נגמר", זה עוד לא נגמר אבל שבוע הבא הכל ייגמר ואני יהיה פה איתכם כל הזמן (אלא אם כן אני יהיה בעבודה- מצאתי עבודה ואני נמצא יותר בעבודה מאשר בבית חחח
)
איך היה בפורים? איפה הייתם? באיזה מסיבה הייתם ואתם רוצים לספר עליה?
שלכם תמיד אוהב אותכם באש ובמים משה

מה המצב גבררררר.....

אז ככה, בפורים היה יום כזה מעצבןןןןןן.... היה לנו מסיבה בבית ספר, ואיזה אחד מיב´ זרק בקבוק קולה פתוח באויר וחצי מהבקבוק נשפך עליי... נהרס לי כל הפן שעשיתי יום לפני וכל השיער שלי ניהיה דבק וחטפתי את העצבים של החיים... אז פשוט הלכתי אל הילד הזה התחלתי לצרוח עליו בשיא העצבים ולפני שסיימתי העפתי לו כאפה שהשיארה לו צלקת על הפרצוף... אני בטוחה שפעם הבאה הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא משהו כזה... רעות

כפרות...נטישההההה

יאללה אני נוטשת...אנלא יכולה להיכנס לפה יותר אין לי זמן ועד שאני נכנסת אני לא מבינה כלום! אז חיים טובים מתוקים שלי... ו...משההה בהצלחה כפרה! אני בפורים הייתי בליידיס אנד ג´נטלמן בהופעה של יוסי עדן וכולם באיזור תעשיה ישן של ראשון! סאלאמת נשמות חייייייייייי אוהבת תמיד...מתוך הנשמה..ומהלב.... סתיו! מי שרוצה - 135760306 - האי סי קיו שלי

לאאאאאאאאאאא אל תלכי.

" ... ביקשתי אל תלכי ... " אל תלכי. אני צריך אותך פה.

דודו21

New member
חבל שהיא לא הקשיבה. שרית ...

חדד הקליטה היום את שיר האירוויזיון הזמרת שרית חדד הקליטה את גירסת האירוויזיון ל´ נדליק ביחד נר´, השיר שאיתו תופיע בתחרות שתתקיים ב-25 במאי, בטאלין בירת אסטוניה. בהקלטה נוטלים חלק 15 נגני כלי מיתר מהתזמורת הפילהרמונית הישראלית. כידוע, השמעת הבכורה של השיר תהיה ביום שני, 4 במארס, בתוכניתו של מני פאר בערוץ הראשון. בניגוד למה שנכתב, השיר ייכלל ב´ ילדה של אהבה´, אלבומה החדש של הזמרת, שייצא לשוק בעוד שלושה שבועות, לקראת חג הפסח. האיסור על הפצתו המסחרית תקף לגבי אלבומי אוסף, לא לגבי תקליטים אישיים. בינתיים נדחה מועד צאתו של מן השיר הראשון מהתקליט, שאמור היה להגיע השבוע לרדיו. הסיבה, לדברי אבי גואטה, מנהל של שרית חדד, היא חשש מזייפנים.

למעלה