כן קייטנה או לא קייטנה?

כן קייטנה או לא קייטנה?

מה החלטתם השנה? אתם שולחים או לא?
מה הסיבות לשלוח?
מה הסיבות להשאיר?

rinamlo

New member
לשמחתי אין צורך

אצלנו בגן - חודש יולי מתקיימת קייטנה עד שעה 13:00 ללא עלות כספית!
עד שעה הצהרים אני מסודרת, כפי שרשמתי אני עובדת בעסק משפחתי וכאן מגיע היתרון, שאני משלימה את שעות העבודה אחר הצהרים כבעלי חוזר מהעבודה.
חודש אוגוסט בעקרון אני עובדת פעמיים-שלוש פעמים בשבוע בוקר מביאה בייבי סיטר ואחר הצהרים מגייסת את חמותי /בעלי כשהוא חוזר מהעבודה.
בזמנו כשעבדתי בקייטנות - הרישום של הועדים היה מתחיל אחרי פסח, כאשר בפסח היו מקבלים חוברות.

ריטה1

New member
לצערי אין ברירה

שתיהן הולכות לקיטנות ביולי, הקטנה עד 16:00 (בת 4.5).
והגדולה עד 13:00, לא יודעת אם תהיה שם כל החודש, כי זה מאוד יקר, לשלם עבור 2 הקיטנות.
באוגוסט אני מביאה מישהי שתהיה עם שתיהן בבית, ילדונת בת 16,שהיתה אצלי גם שנה שעברה, גם זה יעלה לא מעט, אבל לצערי שנינו לא ממש יכולים לקחת חופשה

simonapelleg

New member
קייטנה או לא?

עוד שבועיים אנחנו עוברים לשכונה אחרת פה בכפר סבא.
יש קייטנה בבית הספר שאני שולחת את בני. אך החלטתי שזה לא נכון לעשות גם מעבר בית וגם התרגשות לכיתה א' וגם קייטנה עם ילדים שהוא לא מכיר.
לצערי הרב בגן שלו אין קייטנה השנה.

אולי במחזור השני ארשום אותו לקייטנה בבית הספר. נראה איך יהיה המעבר.
לוקחת נשימה ענקית לקראת ה1.7.

דינהלה1

New member
לדעתי קייטנה זה דבר מצויין

היא נותנת לילדים מסגרת, גם בחופשה כדאי לנצל את הזמן נכון כך גם הילדים יותר נהנים ויותר מסופקים. אני לא מבינה איך משרד החינוך לא מחשיב קייטנה כחלק מהחינוך הפורמלי ולא נוטל אחריות לפחות בחלק מהחופשה. קייטנות פרטיות הן מאוד יקרות. גם מסגרת של חצי יום שבו הילדים חשופים לפעילויות ולמגע חברתי עם בני גילם זה מספק.
אני השנה רשמתי את התאומים לקייטנת הצהרון ואת הגדולה למסגרת פרטית עם החברות הטובות. האמת שאני מרשה לעצמי כי השנה הילדים לא היו בצהרון וחסכנו את הכסף. יולי זה גם החופש הגדול שלי ואני הולכת לנוח קצת מבישולים ופחות ניקיונות

סימונה שיהיה בהצלחה במעבר ומאחלת שתסגלו בהקדם

sefia

New member
שנה שניה ברציפות שהולכים

לקייטנה של הגן.
בשבילם זה בעצם כאילו הגן ממשיך עוד שבוע (או 10 ימים? לא סגורה על התאריכים)........ ועדיף להשאר בשגרה שהם מכירים כמה שרק אפשר.

יישארו עוד כשבוע וחצי שבהם אני אקח חופש ואתחלק עם אמא שלי.
ו-3 ימים אסע איתם לצפון עם חברים.

נעבור איכשהו

simonapelleg

New member
שנה שניה

מסכימה מאוד. חשוב לשמור על מסגרת כמה שיותר , למען השפיות של הילד ושל הורה כאחד.
לי מאוד חבל שאין קיטנה בגן השנה, מה לעשות.
יחד עם זאת אני רוצה להסב את תשומת הלב שילדים שנשארים בבית חשוב לעשות איתם תכנון שבועי של פעילויות.
לא צריך להיות פנטים אבל כן לשמור על איזשהו סדר מוגדר לילדים.
יום מחוייך ושבת מבורכת

למעלה