כן קצת מוזר שאני אעשה את זה עכשיו,

STU XD

New member
כן קצת מוזר שאני אעשה את זה עכשיו,

אבל הנה שרשור סופ"ש.. הייתי בטיול, מצטערת שיר השבוע של סיסטם: שיר השבוע לא של סיסטם: קליפ השבוע: דבר נחמד שקרה השבוע: דבר לא נחמד שקרה השבוע: משו טעים שאכלתי: אלבום השבוע: להקת השבוע: תמונת השבוע השאלה המתחלפת:מוזיקה ישראלית או לועזית ?

STU XD

New member
אנוכי..

שיר השבוע של סיסטם: אין שיר השבוע לא של סיסטם:מוראלים של הגרעין הכי קול ביקום1!!! קליפ השבוע: אין דבר נחמד שקרה השבוע:טיול חנוכהההה דבר לא נחמד שקרה השבוע: ההורים שלי. משו טעים שאכלתי: פויקע ^^ אלבום השבוע:ג'ף באקלי-גרייס להקת השבוע: משינה חחח תמונת השבוע: גרעין בהקיץ!!! השאלה המתחלפת:מוזיקה ישראלית או לועזית ?ישראלית, בקצת

dusa1

New member
ועכשיו ראיתי שאת ברחובות, דרום לא?

תמסרי ת'ד"ש הכי חם בעולם לעומר מט'!!

Evil Pig

New member
שלי

שיר השבוע של סיסטם: אין שיר השבוע לא של סיסטם: הגרובטרון - עובדים עלינו עבודה עברית קליפ השבוע: אין דבר נחמד שקרה השבוע: קניתי את הדיסק של הגרובטרון דבר לא נחמד שקרה השבוע: המון ביקורים של המשפוחה- לא מת עליהם.. משו טעים שאכלתי: לזניה אלבום השבוע: הגרובטרון להקת השבוע: כן כן.. הגרובטרון תמונת השבוע : אין משהו חדש.. השאלה המתחלפת:מוזיקה ישראלית או לועזית ? תלוי איזה סגנון... אבל בכללי לועזית

pluplup

New member
טהנהנה.

שיר השבוע של סיסטם: Dvar - Ieroh Dvar - Ieroh 3 Dvar - Nehadaim Violet Vision - 3 Martians Violet Vision - Fingering Nuns On Mars ובטח יש עוד כמה שאני לא זוכר. שיר השבוע לא של סיסטם: אין. קליפ השבוע: כנ"ל. דבר נחמד שקרה השבוע: מאיפה לי. דבר לא נחמד שקרה השבוע: כנ"ל. משו טעים שאכלתי: צ'ולנט(חמין)? אלבום השבוע: Dvar - Rakhilim להקת השבוע: Dvar,כ"כ. תמונת השבוע: אין. השאלה המתחלפת:מוזיקה ישראלית או לועזית? תלוי באמן/להקה,ותלוי מה מגדירים כמוזיקה ישראלית.

dusa1

New member
:)

שיר השבוע של סיסטם: קיל רוקנ'רול שיר השבוע לא של סיסטם: אמפטי וולז של סרג'
קליפ השבוע: כנ"ל
דבר נחמד שקרה השבוע: אהבות חדשות
דבר לא נחמד שקרה השבוע: פחדים ישנים... משו טעים שאכלתי: גבינת עיזים. יעמ. אלבום השבוע: של סרג'
להקת השבוע: סרג'! P: תמונת השבוע: אין השאלה המתחלפת:מוזיקה ישראלית או לועזית ? תלוי...

למעלה