כן ראיתם גם את התמונות של המנגר

blueman1

New member
כן ראיתם גם את התמונות של המנגר

ראיתי גם את התמונות ונוספו הרבה דברים חדשים בפרטים של המנגר יש לך עכשיו גם הוספת קבוצה מעודפת וגם שנת לידה הקטע של השכר זה באמת דבר יפה וחשוב אבל אני לא חושב שהוא קיים. ויש גם אפשרות להציע שחקן לקבוצות ושקבוצות יציעו לכם שחקנים ויש עוד כמה תוספות תורידו את התמונות מהאתר של ה-cm www.sigames.com ויש לי שאלה אחת מישהוא יודע אם הליגה הישראלית תופיע כי אמרו שיהיו 40 ליגות

ofer16

New member
כנראה שתהיה

ליגה ישראלית, אבל לפי האתר הרשמי זה לא סגור. SI מתכננים להוסיף עוד הרבה ליגות (בנוסף ל26 הקיימות). התמונות שהופצו הן אכן של המנג´ר החדש, אבל צריך לזכור שהוא ייצא בעוד 4 חודשים והרבה הולך להשתנות...

blueman1

New member
אתה בטוח עוד 4 חודשים???

אני ראיתי בכמה אתרים שונים תאריך של המנגר ל 6.12 ואפילו היה שם אפשרות להזמין כבר את המשחק ולקבל אותו בתאריך היציאה זה גם נראה לי די הגיוני כי חודש 12 זה חודש הקריסמיס וזה יעזור להם המון במכירת המשחק

ofer16

New member
בטוח

SI הודיעו על תאריך השחרור, והם אמרו שהמשחק ישוחרר במהלך חודש פברואר 2003. ייתכן שאפשר להזמין את המשחק כבר מעכשיו, אבל אני לא נתקלתי באפשרות כזו. יכול להיות שהתבלבלת עם CM MAGAZINE, המגזין של צ´מפיונשיפ מנג´ר.

blueman1

New member
יכול להיות שאתה צודק

אני מקווה שאתה לא צודק וכבר עוד חודש יהיה לנו מנגר אבל אם אתה צודק אז נמתין למשחק אין לנו ברירה אחרת

tomash11

New member
הקריסמס זה נקודה חזקה...

להוציא משחק שבמקור תוכנן מן הסתם לצאת ממש לפני קריסמס, בדחייה של כמה חודשים זה לדעתי מחייב שיקול דעת מאד כבד/עמוק/רציני... הקריסמס הוא מקדם מכירות אדיר, אז נשאלת אכן השאלה- האם סי גיימס מוכנים לוותר על כזה מקדם מכירות?...ואם כן, האם זה אומר שהאיכות של המשחק תהיה כה גבוהה לדעתם עד כדי שהם מרשים לעצמם לוותר על הקריסמס?... נחיה ונראה מן הסתם...

ofer16

New member
לא הבנתי

על מה הויכוח... SI כבר הודיעו שהם ישחררו את המשחק בפברואר... זה נתון, זה לא דעה אישית...

tomash11

New member
כן, אבל רצה פה דיסאינפורמציה

כל הזמן ואני כבר לא יודע למה להאמין....לא בדקתי בעצמי באתר של סי גיימס...:)

למעלה