כן,

ganooov

New member
כן, ../images/Emo10.gif

זה מדהים לפעמים איך גולשת חדשה אחת מצליחה להקפיץ את מצב הרוח הרע שלי מהחתונה של בנדוד שלי (החתונה עצמה היתה אחלה, כפר המכביה, בהשתתפות מופז והמון מאבטחים
, אבל מצב הרוח..). הודעה של גולשת חדשה שמה שהיא מצאה לנכון לעשות בפורום זה לגחך על יצירות של אחרים, והתגובה שלי - אמנם די מרושעת ואכזרית, כולל סיבוב של הסכין בגב (זה הדימוי הכי מתאים לנ.ב. הזה
), אבל לטעמי מבהירה מספיק את העלבון שחשתי כשקראתי את הודעתה המכוערת. לא יודע עד כמה זה יעניין אותכם, סתם באתי לשתף, אני אשמח לקבל תגובות בקשר להתנהגותי במקרה הזה
.

ה מוזה

New member
בלי קשר לתגובה

לא שלך ולא של הגולשת ההודעה עשתה לי עצוב בגלל שזה אמיתי ילדת חסה כותבת מדי פעם אצלי היצירות שלה פשוט - החיים שלה מישהו יכול בכלל לנסות לשפוט יצירת חיים ? עשה לי עצוב,לא יודעת למה עשה לי עצוב לראות שם כל כך הרבה אנרגיות בהודעה שלך לגולשת תגובה כל כך מושקעת עם המון אנרגיות מול התגובה שלך לילדת חסה ... בכלל גם לקרוא את הסיפור של ילדת חסה עשה לי עצוב ובקיצור - עצוב

ganooov

New member
ביצעת אאוטינג, חלקי לפחות ../images/Emo4.gif

תראי, היא מצהירה שהיא כותבת כשהיא בהתקפי דיפרסיה, זה ידוע ומפורסם. בכל מקרה, מה אפשר מבחינתי לעשות? אני גולש בפורום הזה כבר הרבה זמן, הרגש מתקהה. על מנת לכאובף אני צריך כאב שאני מכיר. אם גולשת מוכרת ואהודה מפרסמת סיפור על הר הרצל זה עושה לי צמרמורת. המקום הזה מצמרר אותי. הוא היה מצמרר כל אחד שהיה רואה שם בגיל 11 בחורה שבזמן הצפירה ביום הזיכרון הדמעות שלה זלגו על התמונה של אחיה או החבר שלה, לא משנה מי, של חיל צעיר. אבל אמרתי, הרגש מתקהה בסיפורים שנוגעים לסתם כאב עמוק. אני מכיר אותו חלקית, הייתי בתוך זה, ברחתי מזה, אני לא יכול להרשות לעצמי כרגע להפתח באמת על זה. אני לא יכול להרשות לעצמי לקרוא סיפור על בדידות ולבכות מזה, כי אני אשבר. אני על סף בכי בכל חתונה, למה? כי אני יודע שלי לא יהיו מספיק חברים כמו שיש לזוג הצעיר והמאושר שאני רואה. אז עוד כאב? זה כואב לי מספיק. לא רוצה עוד. הרגש נעשה טכני, זה המחיר. האם המחיר הזה שווה? כן, אם אני אעבור את השנה שיש לי, את כל הבגרויות שיש לי בלי להשבר לפני, זה בהחלט שווה את זה. אסטה לה ויסטה
.

ה מוזה

New member
אם עשיתי אאוטינג אבקש למחוק

את התגובה שלי חשבתי שכאן זה פורום שאפשר פשוט לכתוב מהלב אם נגעתי בנקודה רגישה אצלך - סליחה גם על זה ממש לא התכוונתי לכך ,כתבתי תחושות אישיות שלי ,זה הכל .. אולי פשוט כדאי שאני אשתוק.. אפרת ,נטע - אם התגובה שלי היא אאוטינג אבקש שתמחקו אותה

ganooov

New member
אין למה למחוק, ../images/Emo24.gif

זה אאוטינג חלקי, ומכיוון שזה פורום שנועד לדבר על קשיים אין עם זה בעיה רצינית, פשוט כדאי להזהר יותר בזה, את יודעת - לא תמיד כדאי לדעת הכל.. לא נגעת בנקודה רגישה, ואני מעדיף שדווקא תגידי את מה שיש לך לומר, פשוט אמרתי שהרגש שלי מתקהה, אני לא רוצה לשנות את זה כדי להגן על עצמי, אבל מה לעשות - את צודקת. ההשקעה בתגובה נגד הגולשת היתה באמת עיוות מסויים ביחס לתגובה אל ילדת חסה
. בכל מקרה, אולי אני אפגוש את הילדה בחנוכה, יחד עם שאר הפורום, אז יהיה מעניין לראות איך היא תתייחס אלי. בתכל'ס, אני מגיב בצורה קצרה יחסית לרוב היצירות, ועד היום לא כעסו עלי בגלל זה
. באחד מהמפגשים שאלתי האם יש מישהו שלא הגיב לי, וילדה אחת (שכותבת דווקא פאנפיקים) אמרה שלה, אבל היא לא כעסה, סתם התאכזבה (יש כזה דבר "סתם אכזבה"?
).

neta s

New member
די ברור שהיא הציקה לך באמת

והתגובה שלך מאוד חריפה, אולי חריפה מידי. זה קורה, זה קרה לי פעמיים ביומיים האחרונים, ואני מרגישה הזדהות רבה דווקא עם הצד הזה של המתרס. ומהצד השני אני גם יכולה לראות את ההודעה הראשונית, ואת תחושת ההחמצה שהגולשת הראשונה (ילדת חסה) אולי חשה, כשדווקא התגובה השניה הוציאה ממך כל כך הרבה רגש, כשההודעה הראשונה היתה אנמית כל כך ממך אליה. נראה לי שגם הפעם, אנחנו אנשים... ואני שוב חייבת להגיד שהאמוטיקון הקבוע כמעט בכל הודעה שלך לא עושה לך שירות טוב...

ganooov

New member
בלעט ../images/Emo3.gif

מבחינתי זה מאוד ברור למה התגובה השניה הוציאה ממני יותר רגש - נפגעתי בשם חמשת המנהלות שקדמו לי, ובשם עשרות אם לא מאות הגושלים שהיו בפורום, וכמו שאמרתי למוזה - הרגש מתקהה. לגבי הסמיילי: מה עדיף לי - לנטוש (ולו אף חלקית) את מה שמסמל אותי, את מה שעוזר לי (ולפעמים גם את מה שמעצבן אותי) כדי לא להפגע משירותיו הטובים?
אני כזה, איי קאנט הלפ איט...

למעלה