חברה... טיול שנתי זה סבבה...
ולא משנה איך תסתכלו על זה... מר עומר פרבר!!! אני זוכר, ויש לי עדים שיוכלו לחזק את טענתי, שאני לא רציתי לצאת לטיול השנתי שלי בשמינית. פשוט אמרתי לעצמי, שמעו, 600 שקל על להיות שלושה ימים עם אנשים שאני לא אוהב, בעיר שאני ממש לא אוהב (אני שונא את אילת!!!) ובערב, אחרי מסלולים משעממים שאני לא אוהב, יהיו מסיבות דיסקו אם אותם אנשים שאני לא אוהב אבל הפעם, גם ם מוזיקה שאני לא אוהב.... נשמע פסימי... אבל זאת האמת... אבל שיכנעו אותי לצאת. ונכון, היו קטעים חרא (כמו שכל השכבה השתכרה כולל שתי מורות שהשתיקה יפה להם....) והיו קטעים כמו המסיבה על החוף שהיו שווים לישבן אבל היו כמה זכרונות שנצרבו בזכרוני לנצח, היו תמונות שאני הולך להראות לילדים שלי ולנכדים שלי... כאלה תמונות של כל החבר´ה, כל "חבורת הסלע" הישנה והנושנה, האלים המיתולוגיים, בתמונות אחרונות על רקע הרים ומדבריות... תמונה אחרונה של דימה וגל ורוני עם שיער, ושלי עם מישלובסקי ורוזנבלום... תמונות כאלה של פעם אחרונה בחיים! חבר´ה, תזכרו את הטיול השנתי האחרון שלכם, הוא היה האחרון... ותמיד תזכרו, חוק בל יעבור, תמיד חוזרים לחברים מהבית, גם אחרי שלוש שנים צבא, ארבע שנים אוניברסיטה ועשרים שנה של נישואים. כל שבת, כל חג, כל חופש, כל סופ"ש... ובסוף, גם בבית אבות הם איתך.... פששש.... אני אופטימי כשאני עייף...