כן..

כן..

גם אני חזרתי מהטיול עייף אך לא מרוצה..... על מה??? על מה שילמתי 600 שקל????? על לינה לצד גמלים מיוחמים?????

LittleBigGirl

New member
גמלים מיוחמים?

עומר מה בדיוק עשית בלילה כשכולם היו בשקי השינה או בפינות חשוכות אחרות? הלכת לבקר את הגמלים? טוב אני מקווה שלפחות נהנית איתם אם לא מהטיול עצמו..
אני אישית באמת סבלתי מכמה רגעים בטיול (כמו הליכה של ארבע וחצי שעות על הרים שוממים ), אבל סה"כ היה ממש נחמד. זה הטיול השנתי האחרון שלנו, אז לפחות תזכור אותו לטובה בשביל הסיפורים לנכדים.... לא עולה אצלך שום דבר חיובי מהטיול? באמת? אפילו לא החוף באילת? בכל מקרה, שוב תודה על העזרה עם התיקים. ליטל ביג

מה???

על איזה דברים מיוחדים את מדברת בדיוק???? אה נכון דברים מיוחדים!! כמו שחבורת בלעדן מפוצצים אותך מכות כל הלילה כמו שמעלייך מרחפים טונה יתושי שושנת יריחו שמשאירים עליך סימן יותר גדול ממה שחברה שלך מסוגלת... כמו שמנהל המקום לקח לנו את המיזרונים בלילה בטענה שאנחנו "ערסים קטנים ומושתנים(במבטא הומואי). אבל למרות זאת היה קטע טוב בטיול הזה והוא הסוף!!!

LittleBigGirl

New member
טוב תראה...

זה שהחלק מהבנים לא יודעים להתנהג זה ידוע, ומן הסתם יכולת לצפות מראש שיהיו כאלה שיהרסו את הקטע של הטיול... ובכל זאת צריך להסתכל על הדברים החיוביים- לי למשל יצא לדבר עם אנשים שבד"כ אני לא ממש בקשר איתם, לעבור מסלול שבחיים לא חשבתי שאני אצליח לעבור, לגלות כמה בנים נחמדים יש בשיכבה שלנו (האבירות לא מתה, היא פשוט מסתתרת בצל), והשיט באילת היה ממש אבל ממש טוב. מה גם שאילת עצמה פשוט עשתה לי את הטיול. אז תמנע לא היה כזה משהו, so what? לא ידעתי שאתה כזה פסימי עומר... אולי במקום לקטר תלך לישון?

LittleBigGirl

New member
ושוב אני אומרת

תודה רבה רבה! וגם לאלכס שעזר לי עם התיק וגם לבן שעזר לי עם הסוכרייה וגם לכל שאר הבנים שהיו מצחיקים\ מקסימים\ לא שיכורים.. ליטל ביג מודה מעומק הריאות...

LaSombra

New member
חברה... טיול שנתי זה סבבה...

ולא משנה איך תסתכלו על זה... מר עומר פרבר!!! אני זוכר, ויש לי עדים שיוכלו לחזק את טענתי, שאני לא רציתי לצאת לטיול השנתי שלי בשמינית. פשוט אמרתי לעצמי, שמעו, 600 שקל על להיות שלושה ימים עם אנשים שאני לא אוהב, בעיר שאני ממש לא אוהב (אני שונא את אילת!!!) ובערב, אחרי מסלולים משעממים שאני לא אוהב, יהיו מסיבות דיסקו אם אותם אנשים שאני לא אוהב אבל הפעם, גם ם מוזיקה שאני לא אוהב.... נשמע פסימי... אבל זאת האמת... אבל שיכנעו אותי לצאת. ונכון, היו קטעים חרא (כמו שכל השכבה השתכרה כולל שתי מורות שהשתיקה יפה להם....) והיו קטעים כמו המסיבה על החוף שהיו שווים לישבן אבל היו כמה זכרונות שנצרבו בזכרוני לנצח, היו תמונות שאני הולך להראות לילדים שלי ולנכדים שלי... כאלה תמונות של כל החבר´ה, כל "חבורת הסלע" הישנה והנושנה, האלים המיתולוגיים, בתמונות אחרונות על רקע הרים ומדבריות... תמונה אחרונה של דימה וגל ורוני עם שיער, ושלי עם מישלובסקי ורוזנבלום... תמונות כאלה של פעם אחרונה בחיים! חבר´ה, תזכרו את הטיול השנתי האחרון שלכם, הוא היה האחרון... ותמיד תזכרו, חוק בל יעבור, תמיד חוזרים לחברים מהבית, גם אחרי שלוש שנים צבא, ארבע שנים אוניברסיטה ועשרים שנה של נישואים. כל שבת, כל חג, כל חופש, כל סופ"ש... ובסוף, גם בבית אבות הם איתך.... פששש.... אני אופטימי כשאני עייף...

LaSombra

New member
מסתבר שלא האאא?

מה אתה חוגג הלילה שאתה ער עד כל כך מאוחר? לי יש תירוץ טוב, יומולדת 18 ביום חמישי שעבר... מה איתך?

LittleBigGirl

New member
הא?

לפני שאני עונה על השאלה המוזרה הזאת בפורום, אפשר לדעת מי אתה?

LittleBigGirl

New member
טוב אז לפחות...

תסביר לי מאיפה השאלה הזאת הגיעה? מה כבר יש כל כך לשים אליו?

ANASTAS

New member
לריטה

על פי המשפט שכתבת לעומר "לי למשל יצא לדבר עם אנשים שבד"כ אני לא ממש בקשר איתם" ועל פי עוד כמה משפטים שכתבת לאלמונית מס ראשון ולא להיפגע זה לדעתי בכל אופן דבר טוב אז סתם רציתי לומר לך את זה

LittleBigGirl

New member
אה...

ואני לתומי חשבת שבאת לנתח את האופי שלי לחתיכות... אוקיי, אז אני אקח את זה כמחמאה. אני באמת אוהבת אנשים (אבל לא את כולם, מן הסתם), ואני אוהבת לדבר ותקשר עם אנשים. אני לא ממש מסכימה עם המילה ´זקוקה´ כי זה נשמע תלותי מידי. נכון אני משתעממת מהר כשאני לא בחברה, ולא תמצא אותי הרבה מתבודדת במקומות בהם יש הרבה אנשים... טוב די לדבר על עצמי. מה איתך? מסתדר עם האנושות?... ליטל ביג

למעלה