כנגד ארבעה בנים(זנים) דיברה התורה (החייזרית)

כנגד ארבעה בנים(זנים) דיברה התורה (החייזרית)

רשע - הזוחלים (REPTILIANS), - מקורם במימד החומר, תיעוד ראשון- הנחש בספר בראשית.
דמותם כדמות הזוחלים לרוב הם מהלכים על ארבעת הגפיים אך ביכולתם גם להלך על שתי הגפיים התחתונות (הרגליים). הרפטיליאנים הם יצורים טורפים הניזונים מבשר חי הם יצרו את האדם הניאנדרטלי למטרות מזון ולשעשוע. הרפטיליאנים הם זן רע וחסר רחמים וחיים ע"פ אינסטינקטים הישרדותיים כדרך הטבע. (בעיקר מאבק תמידי לשליטה, וכו').

חכם - האנונאקי ((Annunaki, - מקורם במימד הרוח הגובל בין מימד האור ומימד החומר, תיעוד ראשון- הענקים בספר בראשית פרק ו'.
האנונאקי הם הומנידים דמותם כדמות אדם מזוקן גובהם כ-3מ', ראשית התיישבותם הייתה באיזור מסופוטמיה (בין איראן ועירק), כישוריהם הם הנדסה וארכיטקטורה, שולטים מאוד בתחום המתמטיקה ומומחים גדולים בחישובים וגם בחיזויים ע"פ חישובים מתמטיים. הם בעלי אמונה ודת, אוהבים גם אסתטיקה ולהתקשט במתכות ואבנים יקרות הם יצרו את האדם השחור למטרות עבדות בעיקר בניית המבנים שתכננו וכריית מתכות יקרות. זו הסיבה שהאדם השחור הינו משופר מהרגיל (יותר חזקים, יותר מהירים).

שאינו יודע לשאול - האפורים (The Grey Aliens) ,- מקורם במימד החושך, תיעוד ראשון- הנפלים בספר בראשית פרק ו'.
גובהם כ- 1.5מ' צבע גופם בגווני אפור טורקיז עיניהם גדולות ושחורות (כעיני חרקים) והם בעלי אופי מדעני וחוקר, ראשית התיישבותם הייתה בהרי ההימלאיה, יצרו את האדם המלוכסן (האדם האסייתי) ניזונים מחרקים ומן הצומח.

תם - הפליאדים ((Pleiadian's,- נקראים גם נורדים ((Nordic מקורם במימד המואר, תיעוד ראשון- בני האלהים בספר בראשית פרק ו'.
.הפליאדים הם הומנידים גובהם כ-2מ' דמותם דמות אדם בעלי עור צהבהב בהיר שיערם בהיר עיניהם בהירות, בעלי אופי רוחני דוגלים באהבת הבריות בכל אשר הם ובשיתופיות. ניזונים מהצומח בלבד יצרו את "אדם" ואת חוה על מנת שיפרו ויתרבו ויפיצו את המסר האלוהי (פרו ורבו ושימור החיים).

רותי 11

New member
מעניין - למרות שלגבי הפליאדים

לא ממש הייתי מכניסה אותם לקטגוריה
של תמימים

comingof01age

New member
נו.. משחקי החתול והעכבר:)

הטובים רעים והרעים טובים.. וכל עז היא ראש הצאן וכל דוגמן או מנחה שעשועון הוא בעל ידע פירסומי להיות בכנסת.. הסתכלו על מי הכנסתם ובחרתם בהם לממשלה - כולם היו פעם עובדי רייטינג בטלויזיה או "עושי BUZXZ בתקשורת ובעיתונות - ואפילו לא אחד חוץ מרבין - או אובאמא ממש שינה את עתיד העם שלו כאשר נבחר.

comingof01age

New member
יש ברוב ההודעות שלי שגיאות כתיב..

ככה זה כשכותבים מהר - זה לא משנה - אפשר למחוק את הכל..

אני לא מוכן לשוחח על חוצנים באינטרנט וגם לא על כל מידע על מלאכים או ישויות אור

- יש פה רוע - שהוא לא רוע כתגובה לתשובה -אלא ממש רוע אנרגטי.

אני אומר להתראות לאינטרנט.

והפעם אני מקווה שנושאים כגון "גראס בתורה" ו"סידור המלאכים לשנת 2014"
לא יצטרכו להחזיר אותי אליו כדי שמישהו תמים לא ייפגע.

אז זהירות מלהעלות נושאים כאלה לדיון - אתם לא אלוהים
(בפעם ה100000 שזה נכתב לכן) ואני לא מתיימר לכתוב על סדרו - אז אל תנסו אתן לענוד על עצמכן כנפיים.

- תעתיקו מאמרים מאימיילים וכן הלאה..

אנחנו לא צריכים לקרוא את השקרים שלכם על עולם האור , ילדיו, משפחתו או מלאכיו -

גם אם אתן בטוחות שאתן יודעות מהו מסדר האור -

ואתן יודעות שלא, אין צורך שמישהו שלא צריך חושך בחייו - ייפול למאמר כזה או אחר מ"מתקשרת" כזאת או אחרת.

חג שמח, שנה טובה - ובייייייייייייי

comingof01age

New member
האפורים לא נראים לי כנפילים..

אני מאמין כי האלוהים והפליאדים הם ביחד כמשפחה - ומאחדים כוחות. אני קורא לאלו שלא יודעים לשאול - ניטראליים - ואני מכנה אותם - בני אדם או חוצנים הסקרנים לגביי האנושות ו"מהי וכיצד היא חיה על הכדור הזה"..

למעלה