כנגד כל הסיכויים

אור ה101

New member
כנגד כל הסיכויים

אני מרים את עצמי קשה מאוד בסביבה הכי קרובה שיש שנותנת לך להרגיש לוזר בלשון המעטה שהגעתי למצב שאני לא יודע במה אני טוב ואמכירים אותי אחרים יותר טוב ממה שאני מכיר את עצמי אני תקופה ארוכה כך שיש לי חוסר מנוחה שקט וריכוז בלי התקדמות בחיים כבר כמה שנים מה שמקשה עלי להתקבל לעבודה ללמוד או כל דבר אחר בחים , אגב אני רוצה להודות לכם על היחס גם אם אין לכם מה לאמר זה נותן פדבק בלב

רשף כשף

New member
כנגד כל הסיכויים

קרה לי היום דבר שייחלתי לו זמן רב... כנגד כל הסיכויים. כתוצאה מכך ביקשתי מאלוהים מסר ונכנסתי לפורום הזה במטרה למצוא דבר מה שידבר אלי, ונתקלתי בהודעה שלך שנשלחה (בטעות?) שלוש פעמים. כנראה שהייתי צריכה לכתוב לך שקורים דברים כנגד כל הסיכויים, שזה אפשרי, שיש תקווה, שאם זה קרה לי זה יכול לקרות גם לך. חזק ואמץ, יש אור בקצה המנהרה.

גריני

New member
אתגרים....

אור יקר, הקשיים בחיים מזמנים לנו אתגרים... לוא הכל זרם יפה וטוב - לא היינו צומחים (ע"י התגברות על הקשיים - כך אנחנו מתחזקים). ייתכן שסביבה קרובה שגורמת לך להרגיש לוזר זו הזמנה עבורך לאהוב את עצמך - כפי שאתה - בלי להזדקק מחיזוקים מאחרים! לדעת בתוך תוכך שאתה נפלא ומושלם - בדיוק כפי שאתה! זו סביבה שמציבה אתגר גדול מאוד, כי כולנו זקוקים למילה חמה ולעידוד... אבל מי שאוהב את עצמו - יודע לתת לעצמו את המילה הטובה, את העידוד - לא לחכות שזה יבוא מבחוץ. בהמשך למה שכתבתי לך - מצא את הנקודות החיוביות שבך - ואני בטוחה שיש לך הרבה צדדים נפלאים! מצא את אותם הדברים שאתה אוהב בעצמך (לא מה שאחרים אומרים לך, אלא אתה!!!) - ברך את עצמך על הדברים האלה, ספר לנו על הקטעים הטובים שלך, על הדברים מהם אתה מבסוט, OK? אני מצרפת לך מצגת יפה. אנא קרא אותה בעיון... תרגיע את הרגשות שלך ובקש מאלוהים, או ממלאכים, או מהיקום... כל דבר שהוא שאתה מתחבר אליו - בקש שיראו לך את הדרך. ובבקשה -תמשיך לכתוב כאן

רשף כשף

New member
אהבתי את המצגת גריני

יש משפט אחד שעשה לי את היום- היקום הוא אינסופי ולכן אין גבול ליופי שהוא מסוגל להכיל...

אור ה101

New member
בוקר

בוקר, נכנסתי לכאן לאמר בוקר טוב עולם ובוקר טוב לכולם ולך גריני. קראתי את ההודעה שלך ובאיזה שהוא מקום היא נתנה לי חיות לנשמה שלי.

גריני

New member
בוקר אור, לאור ../images/Emo13.gif

כל בוקר חדש מביא איתו תקוות חדשות. אני שמחה שאתה מרגיש טוב יותר, ולוא במעט. מאחלת לך יום נפלא, ואכנס לכאן הערב כדי לראות - איך עבר עליך היום

avital24

New member
אור ../images/Emo9.gif../images/Emo127.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

מה זה חשוב לך מה אומרים או חושבים עלייך , האישורים היחידים לגבי עצמך צריכים לבוא לך מתוך עצמך ורק מתוך עצמך כי אתה הוא כמו מלך לגבי עצמך היחיד שקובע מה הוא רוצה לעשות , לחוות או להרגיש , הסביבה היא כמו שחקני משנה בהצגה שלך הם לא המרכז אתה המרכז אז תתחיל להקשיב לעצמך וללמוד מה טוב לך תתחיל לזרום כמו נהר וכול השאר כבר יבוא עבודה , לימודים , חברות חברים , אהבה ואושר , תתחבר לבפנים , בתוך תוכך שוכן כוח עצום , עצום מכדי שתוכל להבין ואולי גם להכיל כרגע אבל הוא ינחה אותך , אתה צריך להתכוון אליו , להתחבר להכיר אותו ואז תהפוך להיות בן אדם אחר , ברגע שתתחבר לכוח הפנימי שלך ותתן לנשמה שלך להדריך אותך יתחוללו לך הרבה פלאים ותדע שלא משנה מה עברת , עשית או היית משנה לאן אתה רוצה להגיע ומשנה איך אתה רוצה לחיות עכשיו ולאן להתחבר לחוץ או לבפנים וכפי ששמת לב כשאתה מחובר לסביבה ולבחוץ אתה הולך לאיבוד , לא מתקדם וסובל מה שאומר שהדרך היחידה היא להתחבר לבפנים לכוח ולעוז האמיתיים ששוכנים בתוך כמו אוקינוס שקט ועמוק עם המון עוצמה וצלילות וכוח לשם כדי לך להגיע אם אתה רוצה לחיות טוב יותר בשקט , שלווה ואהבה.
באמת שתהיה לך הרבה
ותמשיך לחלוק זה נחמד לשמוע , חוויות , לשתף ולעזור. אגב גם מוסיקה יכולה לעשות פלאים , רדיו בלילה 100FM , 99FM או גלגל"צ יש שירים מגניבים שנחמד להירדם איתם
לילה טוב

למעלה