כנגד 4 בנים דיברה התורה

שלמונזה

New member
כנגד 4 בנים דיברה התורה ../images/Emo168.gif

חכם
רשע
תם
אחד שאינו לשאול
מי מאומני ישראל מתאים לכם השנה לכל בן בתורה?

dsol

New member
אמממ 4444_../images/Emo189.gif

חכם - יהושע לימוני... מה לעשות הבחור גאון מבחינה מוזיקאלית ! רשע - פורטיס
הבחור פשוט מפחיד אותי ! עם העינים הגדולות והבולטות שלו והקרחת המנצנצת ! תם - רם אוריון.. הבחור פשוט ביישן ושקט אחד שאינו לשאול - אריק ברמן.. אם הוא רק היה יודע לשאול הוא היה מבין שהוא צריך לשמור את מה שהוא עושה לעצמו ולא להפיץ את הזוועה הזו

ב ר 3

New member
אריק ברמן

אני שמה לב שכבר בכמה הודעות את קוטלת את הבחור.. על מה ולמה?

dsol

New member
בדיוק זה העניין "על מה ולמה"_../images/Emo189.gif

על מה ולמה הוא... אני בטוח בלי שום צל של ספק שאם הוא לא היה יוצא רימון הוא היה מתקשה מאודדדדדד להצליח הקידום של רימון פשוט עושה את שלו ומקדם "אמנים" בינויים עד גרועים (לרוב..) כדי שיצליחו והוא אחד מהם

ב ר 3

New member
שוב..

אני לא מבינה למה את טוענת שהוא בינוני עד גרוע? יכול להיות שהוא לא לטעמך, יכול להיות שהוא גלג"צי ואת שונאת את זה, ויכול להיות שאת סתם שונאת כל מי שיוצא מרימון. אני לא מהמעריצים של אריק ברמן או משהו כזה, אבל אני לא חושבת שהוא בינוני-גרוע..יש לו אחלה שירים שכיף לזמזם, וכיף לשמוע. הכתיבה שלו משעשעת לטעמי והלחן לא רע בכלל.

dsol

New member
אני ../images/Emo89.gif...._../images/Emo189.gif

בדיוק מכל הסיבות שרשמת אני לא אוהב אותו.. הוא גלגלצ"י... הוא יוצא רימון...והוא ממש לא לטעמי... לטעמי הוא ממש בינוני-גרוע ורק בגלל שהוא יוצא רימון הוא הצליח כמו שהוא הצליח...וזה מה שמעצבן אותי
שבנאדם בינוני מצליח בעוד שיש טובים ממנו שלא "מצליחים" כי למה .? כי הם לא יוצאי רימון ולא חביבי גלגל"צ

shame on you

New member
לדעתי את שונאת אותו בגלל שהוא

מיינסטרים. הרי הרבה יותר מגניב לאהוב את מי שלא כולם מכירים, ולשנוא את מי שכולם אוהבים..

NoaHK

New member
הוא בן!

אתן ממש מסרסות אותו. וגם אני לא אוהבת את אריק ברמן, את החרוזים הטיפשיים שלו והשירים חסרי ההשראה שלו וההגשה המעצבנת שלו.

dsol

New member
הוו אני מקסים ../images/Emo23.gif_../images/Emo189.gif

כיף לי !

שלמונזה

New member
אריק ברמן לא יודע לשיר ../images/Emo168.gif

זה לפחו תהמסקנה שלי, הוא לא שר והוא לא באמת מראפרפ זה משהו באמצע וזה פשוט מזעזע

אריק ברמן תותח לדעתי

באמת שאני מעריכה אותו.. אבל אני מבינה את זה שלא כולם מתחברים אליו.. אני והחבר'ה שלי ממש אוהבים אותו, אחותו חברה שלי, אך לא בגלל זה אני אוהבת אותו. הוא מזכיר לי מעט את דודי לוי. אני אוהבת את הסגנון מוזיקה שלו, מבין שיריו אני הכי מחבבת את "שער 6". אני וחברתי הגענו למסקנה שהקהל ההישראלי פשוט לא בשל דיו כדי לקבל את אריק ברמן. אבל בתכלס, יש עוד הרבה מאוד זמרים שאני לא סובלת שמצליחים וזה באמת מרגיז. כמו שאני לא סובלת את רוני סופרסטאר (לא קשור לפה.. אני יודעת) אבל אני מכירה את המילים של השירים שלה בע"פ. ואני לא חושבת שאני יכולה למנוע את זה. אני מאוד ממליצה על האלבום של ברמן. ממש טוב! תקנו!

למעלה