כנופיית "הורים ונגררים" - יש מצב?

רֶשֶף

New member
כנופיית "הורים ונגררים" - יש מצב?

שנסגור "חודש" בשבת הזו או שנדחה לשבוע הבא? טוֹק טוּ מִי פּלִיז.

רֶשֶף

New member
הרשטיק, גם אתה "בפנים"? ../images/Emo123.gif

תגרור את בּוּבִּי. (או שהיא תגרור אותך, איך שנוח לכם). תבוא, מ'כפת לך. תראה קצת ילדים חמודים. זה יעשה לך חשק... (להשאר רווק לנצח
)

רֶשֶף

New member
לאור ההיענות הגורפת

(טוב, טיראן היה די גורף בהיענות שלו, אבל הוא היחיד כרגע
) אני חושש ש"נגררים ונספחים" ידחה לשבוע הבא. (מתבשל גם מסלול חביב וקל"בי למדי) מה שאומר ש"ס.עמק משודרג" עשוי עד הערב להפוך לריאלי ביותר. ככה אנחנו - ספונטניים עד אימפולסיביים עם אוננות בגובה רב. ה"ס.עמק המשודרג" יזכה כמובן לתו התקן הקבוע - "למהירי החלטה אך לא למתחילים ו/או מאותגרי מאמץ". מי שהבין על מה אני מדבר, שירים רגל.

רֶשֶף

New member
אני כיוונתי לשבת אחה"צ

יש כבר תוכנית רכיבה לשישי. מה דעתכם על שבת? יש לי כבר תוכנית למסלול סביר (ואתגרי לנגררים) באזורנו. דברו איתי.

tiranm1

New member
שבת עם הנגררים. מתאים לי...

אבל יום שישי עדיין לא 'מסודר'. אם למישהו יש תוכניות לשישי אחה"צ, אשמח לשמוע.

טוב, איך זה נראה לך ?

12:00 יציאה מהבית. 13:00 פורקים בכרמל. מתארגנים על איזה מסלול מה"מומלצים", - קצת עליות, קצת סינגלים... עד אור אחרון - היינו שם. (בקיצור, נקרע אותך שלא יהיה לך כח לגרור אף אחד השבוע, למה אני השבוע "מרותק" לאירוע משפחתי בשבת)

tiranm1

New member
At Risk.....

ככה אומרים 'אצלנו בברנז'ה' לעיסקה שנשמעת טוב אבל לא ניתן 'לקחת' אותה במיידי. לכן חייבים להישאר At Risk עד שנהיה בטוחים. מחר תשובה סופית.

talctalc

New member
המלצה שלי - המוחרקה

עלייה יפה ולא נוראית (סליחה על קלקול המזימה יואכים
) משהו כמו שעה ואתם למעלה. למעלה נחים קצת, אולי יורדים על איזו פיתה עם לבנה, בהנחה שהמשפחה הנחמדה של הדרוזים תשב בצל העצים שבמגרש החנייה וצופים בנוף. משם, אפשר לבחור כמה דרכים לרדת למטה אפשרות 1-לכיוון כביש יוקנעם חיפה אפשרות 2- לכיוון נחל רקפת (אם אני לא טועה זה השם) אפשרות3-באותה דרך בה עליתם. חפשו הודעות עם סיפורי דרך של איתי נ, כדי לקבל פרטים מדוייקים, סימונים וכיוונים

ואיפה אתה תהיה בשעות אלה ?

תודה על ההמלצה, אולי נלך על זה, אם יתבצע משהו. אתה כמובן מוזמן אם במקרה מתאים לך.

איתי נ

New member
אני לא פרסמתי סיפור דרך

אבל כדאי לבדוק במסלולים באתר הרים. עליה מומלצת לפי המסלול של עודד כהן. ירידה כמו שאמר טל יש כמה אפשרויות.

למעלה