כנות - רק ביני לבין עצמי

כנות - רק ביני לבין עצמי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

כתבה נפלאה שקראתי הרגע, הזכירה ללי את השאלה עליה דיברנו לפני כחודש.. האם כנות בכל מחיר? אז הנה חלק מהכתבה: <...הדבר הראשון שיש להבין אותו הוא: עליך להיות אותנטי בפני עצמך - ישר וכן. אבל אין זה אומר שעליך לפגוע באחרים באמצעות הכנות והיושר שלך, להפריע להם או להפריע לחוקי המשחק. כל מערכות היחסים הן חלק מהמשחק, ולעתים קרובות עליך לשחק וללבוש מסכות. השתמש במסכה אם היא טובה לך, ושמור על החוקים, אבל אל תהפוך למסכה, אל תזדהה. זו בעיה קשה, במיוחד לדור החדש במערב. הם שמעו יותר מדי; הם כבר נפלו בשבי הרעיון: היה ישר וכן. זה טוב, אבל אינכם יודעים כמה ערמומית והרסנית יכולה להיות המחשבה. המחשבה יכולה למצוא תירוצים. אתה יכול לומר אמת, לא בגלל שאתה אוהב אמת אלא רק בגלל שאתה רוצה לפגוע; אתה יכול להשתמש בה כנשק. אם אתה משתמש בה כנשק זו לא האמת, אלא דבר מה גרוע משקר. לעתים אתה יכול לעזור למישהו או לשפר יחסים בעזרת שקר. אם כך - השתמש בו - אבל אל תזדהה עמו. מה שאני אומר הוא: למד לשחק את המשחק ואל תהיה נוקשה מדי לגבי דבר....> המשך הכתבה, כאן! http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/693/857.html שבת
שלום אוהבת

חלק נוסף../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

כשהאמת היא נשק – היא גרועה משקר
חשוב לזכור: החיים הם מורכבות אחת גדולה. אינכם לבד, ויש רבים שקשורים אליכם. היו ישרים עם עצמכם ואל תשקרו אף פעם. דעו היטב מה רצונכם והישארו נאמנים לו. אבל ישנם גם אחרים; אל תפגעו בהם שלא לצורך, ואם יש צורך ללבוש מסכה, לבשו ותיהנו מכך. זכרו שהיא אינה פרצופכם המקורי ודעו להסיר אותה בכל רגע. הישאר האדון ולא העבד; אחרת כנותכם עלולה להפוך אתכם לאלימים, שלא לצורך. פגשתי אנשים אכזרים, אלימים, אגריסיביים וסדיסטיים – אבל כנים, אמיתיים ואותנטיים. אבל הם נעזרים באותנטיות שלהם רק למען הסדיזם. הם רוצים לגרום לאחרים לסבול והטריק שלהם הוא שאינך יכול להימלט מהם. הם אמיתיים, אז אתה לא יכול להגיד להם שהם רעים. הם אנשים טובים, ובטוב שלהם הם עושים את הרע. אל תעשו זאת ואל תיקחו את החיים ברצינות גדולה מדי. אין רע גם במסכות. כמו שבתיאטרון משתמשים במסכות ונהנים ומהנים גם את הקהל, למה לא ליהנות מהם גם בחיים? הם לא יותר מהצגה. אני לא אומר לכם להיות לא ישרים. היו כנים עם עצמכם ואל תזדהו. החיים נהדרים; אתם קשורים זה בזה ברשתות בלתי נראות. אל תפגעו באף אחד.
ומה דעתכם? שבת
שלום אוהבת

../images/Emo199.gifלילה טוב.

סיכום יום,אז ככה,בהמשך לכתיבתי,בישלתי זתים עם בשר לערב שבת,עליתי לנוח את שנת הלוחם,יתעוררתי בערב, הגיע אליי חבר לארוחת ערב,בירכתי על היין,המוציא,ואכלנו,כוס קפה לאחר מיכן ויצאנו לתוכנית,כמובן שבתוכנית חוזרים יותר לשפיות,לאחר מיכן יצאתי עם חבר לויליג ישבנו שם כשעה וחצי,שתינו כוס תה עם נענע,הקשבנו למוזיקה וחזרנו הבייתה,בקיצור אני ממשיך לכתוב שטויות,אז לילה טוב,ואך אני מסיים תמיד את הכתיבה, שלכם באהבה! אסיר תודה.

למעלה