כנות. חרא פורום. > או שאתה בג'מיקה, או שלא
Y yaarasta New member 12/1/06 #2 חרא עליך! ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif אנחנו נהיה בג'מייקה (חלקינו היו) ואת/אתה תשב/י על האסלה! BloOdkLaAT BaDmiNdeD pEOpLe aRE Fe DeAD!!!!!!
חרא עליך! ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif אנחנו נהיה בג'מייקה (חלקינו היו) ואת/אתה תשב/י על האסלה! BloOdkLaAT BaDmiNdeD pEOpLe aRE Fe DeAD!!!!!!
H Hypnotic Poi§on New member 12/1/06 #3 אוווו שלום שר הפורומים!!! כמה חיכיתי לך שתאשר את הפורום ולא באת!!! או שבעצם ל-א רגאיי זאת מוזיקה, אם אתה שומע היפ הופ זה אומר שאתה צריך לחיות בגטו?! בכל אופן, חברה אל תתיחסו אליו תלמדו להתעלם, סתם מחפש לעצבן אתכם וחבל שתתעצבנו אפילו לשניה!!!
אוווו שלום שר הפורומים!!! כמה חיכיתי לך שתאשר את הפורום ולא באת!!! או שבעצם ל-א רגאיי זאת מוזיקה, אם אתה שומע היפ הופ זה אומר שאתה צריך לחיות בגטו?! בכל אופן, חברה אל תתיחסו אליו תלמדו להתעלם, סתם מחפש לעצבן אתכם וחבל שתתעצבנו אפילו לשניה!!!
B Black Soul Om New member 12/1/06 #6 פשוט בעיה של צומי כניראה.. לא נראה לי שזה קשור לאיזשהו סוג של כעס
ש שיידי ראנקס 10 New member 13/1/06 #8 אני ממליץ לך לקרוא את תקנון הפורום לפני ההודעה הבאה. אני לא רוצה לחסום פה אף אחד אנחנו לא ילדים. צומי כנראה...
אני ממליץ לך לקרוא את תקנון הפורום לפני ההודעה הבאה. אני לא רוצה לחסום פה אף אחד אנחנו לא ילדים. צומי כנראה...
N Nechi Nech New member 13/1/06 #10 מי שבאבילן שיעוף מכאן. בלודדדדדדדדדדדדדדדדדדד קלאאאאאאאאאאאאט צרי עין