כניסה חד פעמית ושאלה

rinatss

New member
כניסה חד פעמית ושאלה../images/Emo35.gif

לכל המתעסקים במאגיה, האם קרה לכם שנפגשתם עם מדריך אופל בזמן התעסקות עם המאגיה או בזמן אחר? אני פונה לפורום הזה כי הבנתי שאלו שמתעסקים עם מאגיה לבנה ושחורה יכולים להתקל באופל. תודה ויום מקסים.
 
מהו מדריך אופל?

מהי מאגיה לבנה? מהי מאגיה שחורה? אישית, הדיון הזה בראיה הדיכוטומית של היקום כבר מתיש אותי, אבל ננסה עוד פעם. אין מדריכי אופל, אין מדריכי אור. אין מדריכים אפורים וגם אין מדריכים ורודים עם פילונים סגולים. אנחנו יכולים רק סובייקטיבית להתייחס לדברים האלה. לפעמים ישויות שנתפסות כמרושעות, הן דווקא אלו שמנסות לעזור לנו. לפעמים אלו שנראות כעוזרות ומיטיבות, בעצם מנצלות אותנו. לפעמים ישויות הן פשוט מה שהן. לשפוט אותן במושגים של "אור" ושל "אופל" זה עוול לישויות השונות, ולנו. הרשי לי לספר לך משל קטן: היה היתה ציפור, ולציפור היה קן. בקן היתה ביצה, שעם הזמן בקעה ואפרוח צעיר יצא לעולם. יום קריר אחד, עפה לה הציפור האם רחוק רחוק בחפשה אוכל לגוזלה. האפרוח, שלא היה רגיל להיות לבד כל כך הרבה זמן, החל לצייץ ציוצים של עצב, וניסה לעוף מן הקן, למצוא את אימו. אך הוא היה צעיר מדי, ונפל מהקן, אל האדמה הקרירה. האפרוח שלא היה רגיל לקור, המשיך לצייץ בעצב ומצוקה עד שפרה אחת שעברה בסביבה וריחמה עליו, הגיעה למסקנה כי הדרך היחידה בה היא יכולה לחמם אותו היא אם היא תטיל עליו את צואתה. כך היא עשתה. בתחילה, האפרוח חש חמים ונעים. אך אט אט, הסירחון החל להציק לו והוא שב לצייץ בקול. שועל אחד, שעבר בסביבה, שמע את האפרוח והוציא אותו החוצה, לקח אותו לנחל, שטף אותו טוב טוב - ואז אכל אותו לשובעה. למשל שתי מסקנות רלוונטיות: 1. לא מי תמיד מי שמחרבן עליך רוצה להזיק לך. 2. לא תמיד מי שמוציא אותך מהחרא מעוניין בטובתך. (ויש גם 3 - אפילו אם אתה בחרא וטוב לך ממקודם, אולי כדאי שתפסיק להתלונן). כך גם עם הישויות. לישויות אג'נדות משלהן, חיים משלהן, סיבוכיות משלהן. הן טובות ורעות בדיוק כמו שבני אדם יכולים להיות. כמו אצל בני האדם, גם ישויות יכולות לחשוב שהן מועילות, ובפועל הן מזיקות, וההיפך. אז אין מדריכי אופל, אין מדריכי אור. לדעתי, מי שמסווג ככה עושה זאת או מסיבה שהוא חושב שהאנשים שהוא מדבר עימם לא מסוגלים לחשוב ביותר משני צבעים (ויש כאלה), או שהוא עצמו צריך לגדול וללמוד לראות שיש יותר מאשר שני צבעים - וחוץ מזה, שחור ולבן לא מוגדרים כצבעים
 

Bastat

New member
כניסה מתמדת ושאלה ../images/Emo35.gif

האם אתה אישית נפגשת עם נסיך האופל ? שהוא כל כך מסקרן אותך כך באמצע החיים ? בזמן עבודה מאגית או בזמן אחר ? נראה לי שאתה אישית מדבר על.... בזמן אחר, לא ?
 

rinatss

New member
קודם כל אני בת

ושנית אני לא עוסקת במאגיה כך שלא נפגשתי עם אופל בשום זמן, אני נמצאת בתהליך של התפתחות רוחנית והשם אופל עלה באחד מהתכתבויות שלי עם קומונה אחרת שבה אני משתתפת ואמרו לי שאלו שעוסקים במאגיה וכל מיני כישופים הם אלו שאולי פגשו באופל ובגללל זה פניתי לפורום הזה כדי לדעת איזו חוויה יש למי שנפגש איתו.
 
אז בינינו,

לא נראה לי שהם יודעים כל כך מה הם מדברים עליו, ורק ממחזרים דברים שהם שמעו מאחרים, ששמעו את זה מאחרים, ששמעו את זה מאחרים וכן הלאה - או, שלא פחות גרוע, הם נתקלו באדם (או ישות) שמכר להם שטויות, וממנו הם מסיקים באינדוקציה על אחרים. אבל מה לעשות, החיים הם לא מתמטיקה, והם עושים עוול רק לעצמם.
 
ואם בהתפתחות רוחנית עסקינן

היצור האנושי הוא לא יצור של "אור", הוא גם יצור של "חושך" (אם כי אין יתרון לא לאור ולא לחושך. כמו ב Ying Yang, כדי להיות שלמים, שניהם צריכים להיות שם, מאוזנים). ואין פה כלל עניין של "טוב" ושל "רע". אותו אופל שאולי עולה לך במהלך ההתפתחות הרוחנית הוא לא שום ישות רוחנית (ולדעתי אל לנו לתלות את ההתפתחות הרוחנית שלנו בישויות אחרות למעט עצמנו) - הוא האופל הפנימי שלך. הוא הצדדים שלך שאת מעדיפה לשכוח, להדחיק. טראומות, ישנות וחדשות. מחשבות ורגשות שאת מעלימה מהן עין, מדחיקה. דברים שבשלם את מרגישה שאת עלולה לשנוא את עצמך. ובכן, הם חלק ממך. הם גם כן את, הם הצללים שלך. תלמדי להתמודד איתם. תשני את מה שאפשר, תקבלי את מה שאי אפשר, לפחות כרגע, לשנות. אין התפתחות רוחנית ללא ההכרה בצללים שלנו.
 

Bastat

New member
סליחה על הבילבול

נתת שתי אופציות לפגישת נסיך האופל אז שאלתי האם באופציית זמן אחר...הבנתי שאת לא מתעסקת בעבודה מאגית. אפשר לשאול אותך על תהליך ההתפתחות הרוחנית שלך ? באיזה קומונה את כותבת ? ישנם כל כך הרבה יישויות אחרות עם קונטציות שונות לגמרי מהאופל ובטח מנסיכו, למה דווקא אנרגיית האופל מעניינת אותך ? רוצה אני אקח אותך לשם ? (עכשיו חושבת לעצמי האם למחוק את המשפט או לא....לא)
 
אני לא מצאתי אצלה שום

דבר שהוא "נסיך האופל" (חוץ מזה, אולי זו בכלל נסיכת האופל?). היא כתבה על "מדריך אופל".
 

Bastat

New member
"נסיך האופל" נשמע יותר מצמרר

מ"מדריך האופל" שנשמע כמו מדריך בהייטק (עכשיו אני ממש ממש צוחקת...
 
למעלה