כניסה חינם למשחקייה

rotemotek1988

New member
כניסה חינם למשחקייה

יום משפחה גאה בדיזנגוף סנטר לרגל יום המשפחה וההכרזה על תל אביב כעיר גאה משחקיית "פלייגראונד" בדיזנגוף סנטר, מציעה כניסה חינם לזוגות קהילת הלהט"ב (לסביות, הומואים, טרנסג'נדרים ובי-סקסואלים) שיגיעו עם ילדיהם למשחקייה. המבצע בתוקף כל חודש פברואר. המשחקייה מיועדת לילדים בגילאי 3-12 וממוקמת סמוך ל"סוהו" בקומה ה - 3 בבניין A. הכניסה למבוגר מלווה בחינם. שעות פעילות: א'-ה' בין השעות 10:00-20:00 יום ו' בין השעות 10:00-15:00 דיזנגופ סנטר בניין A קומה 3 ליד הסוהו באתר יש טלפון ליצירת קשר. הפלייגראונד בפייסבוק

בוממה

New member
ואיזה אישור בדיוק אני צריכה להציג

כדי להעיד על לסביותי? או שאני חייבת לבוא גם עם בת הזוג? יוזמה משונה מעט לדעתי...

בוממה

New member
יצא לי קצת תוקפני, סליחה.

בסך הכל הכוונה טובה, אבל מרגיש לי לא נוח לתת הטבה ל"ילדים של...", אם יש פעילות מיוחדת שמטרתה להפגיש - אז אני מבינה את זה, אבל סוג כזה של הטבה לא נוח לי. קשה לי לראות את עצמי אומרת לבתי "היי, בואי למשחקיה, היום ילדים של לסביות נכנסים בחינם".

כאן הם

New member
באמת שאלה טובה שאלת!

גם אני לא מבין "כניסה חינם לזוגות קהילת הלהט"ב (לסביות, הומואים, טרנסג'נדרים ובי-סקסואלים) שיגיעו עם ילדיהם למשחקייה." ואם אני זוג סטרייט עם ילדים, לא יתנו לי להכנס, או ידרשו ממני תשלום (אפליה)? בתור סטרייט, אני הייתי מאוד כועס ולא הייתי אי פעם הולך לשם שוב. אני אפילו לא בטוח שזה חוקי להגיד "הומו/לסבית בחינם, סטרייט ישלם". אבל כל הכבוד ליוזמה שלהם ואני מאוד מעריך את זה. באמת. הם קצת לוקים בתכנון ומחשבה לגבי כל הנושא. עדיף לקבוע ימים בודדים מוגדרים מראש שבו המקום יהיה "גיי פרנדלי" ללא תשלום (או בתשלום מופחת מבחינתי כדי שלא יהיה אפליה). כך באמת יהיה יותר משפחות מהקהילהף כיף ומפגש נהדר לילדים. אם זה כל חודש פברואר, אני לא מבין מה המטרה אם יש עירבוביה שלמה של משפחות מהקהילה עם משפחות אחרות.

rotemotek1988

New member
הבהרה

אני מנהלת את המקום, אני גם חיה עם אישה. ת"א הוגדרה שבוע שעבר כעיר גאה לאומית סיבה למסיבה..... באים אומרים שזה מהפרסום של אתר תפוז וזהו. לא צריכ להביא הוכחות ואישורים והסכמים. זה נעשה מתוכ רצון שלי לפנק את הקהילה שאני שייכת אליה. וכמובן להכיר לכם/ן את המקום. זו לא חובה אלא ניסיון למחווה נעימה. רתם

בוממה

New member
תודה, ובהצלחה

כאן הם

New member
כל הכבוד על היוזמה, וההבהרה

עכשיו זה ברור ונחמד. רק צריכים להגיד שזה מהפרסום בתפוז. אז רגע! אפשר לעשות מפגשים לקהילת ההורים ההומולסביים וילדיהם מידי פעם במקום, אפילו בתשלום (אולי מופחת). אם אפשר להציע: תקבעי איזה יום אחד "גיי פרנדלי" פעם בחודש (או איך שאת רוצה). למשל יום שני הראשון בחודש, כל חודש. כך יהיה מפגש יותר מרוכז של הקהילה וילדיהם. בהצלחה! רענן

bengb

Member
רותם,

עזבי אותך משטויות: יופי של יוזמה! יובל ויונתן באים (כמו שאת יודעת) גם בלי הנחה, אבל האבאים שלהם מאד שמחים על כל סיוע כלכלי...

למעלה