כניסה לארה"ב- חשוב מאוד!!!!

noa301

New member
כניסה לארה"ב- חשוב מאוד!!!!

קיבלתי ויזה לארה"ב לשלושה חודשים הבעיה היא שאני נוסעת לטיול ואוכל להיכנס לארהב רק שבועיים לפני שפגה הויזה שלי, השאלה אם כאשר אני אכנס אני אוכל לקבל אשרת שהייה לתקופה של כמה חודשים או אשרת שהייה רק של שבועיים עד שתוקף הויזה שלי יפוג . דרך אגב הנסיעה שלי לטיול בדרום אמריקה היא דרך ארה"ב אז השאלה היא אם כאשר אני אכנס לארהב בפעם הראשונה לפני הטיול וייתנו לי אשרת שהייה. האם כאשר אני אחזור אחרי חודשיים , ייתנו לי אשרת שהייה מחודשת או שאני אצטרך לנצל את מה שקיבלתי לפני הטיול.

טל ר

New member
שלושה חודשים?

למיטב ידיעתי ויזות המבקר הניתנות לארה"ב הן לעשר שנים - את בטוחה שיש לך ויזה לשלושה חודשים בלבד? אם הויזה שלך היא לעשר שנים, תעברי בפעם הראשונה בארה"ב, תקבלי אשרת שהיה, ותצאי מארה"ב. כאשר תגיעי בפעם השניה לארה"ב, תקבלי אשרת שהיה נפרדת. לא תקבלי, בשום מקרה, אשרת שהיה ארוכה מתוקף הויזה שלך. אני ממליץ לך לא לנסות להכנס לארה"ב עם ויזה שתוקפה עומד לפוג בקרוב. טל.

davidz007

New member
מאוד מוזר

הויזות היחידות הניתנות למספר חודשים הן ויזות הגירה. אם קיבלת ויזה B1/B2 למשך שלושה חודשים בלבד תתיעצי עם סוכן הנסיעות וחזרי לשגרירות.

מצטרפת לתוהים

איזו מין ויזה זו לשלושה חודשים? מתי קיבלת אותה? אולי את מתבלבלת עם משהו אחר? למשל עם אשרת שהייה לשלושה חודשים? קצת הבהרות יעזרו להעריך את מצבך.

noa301

New member
לכל התוהים

מה שקיבלתי זה אכן ויזה ולא אשרת שהייה. בינתיים הצלחתי לברר ובניגוד למה שנאמר פה, אני יכולה לנסוע לארה"ב אפילו שבוע לפני שפג לי התוקף של הויזה ולקבל אשרת שהייה של שלושה חודשים , זה לא קשור אחד לשני! (וזו תשובה מעו"ד מוסמך) בכל מקרה תודה על העזרה....

למעלה