כניסה לארה"ב עם דרכון אירופאי

Baget

New member
כניסה לארה"ב עם דרכון אירופאי

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה. יש לי דרכון אירופאי (גרמני) ואני שמעתי/קראתי שאפשר להיכנס לארה"ב עם הדרכון הזה ללא ויזה לארה"ב לשלוש חודש. אני מחפש מישהו שעשה את זה ויוכל להסביר לי על התהליך

doronf65

New member
מנהל
link...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=456&msgid=18248019 Doron

Baget

New member
תודה דורון אבל

אבל אני כבר חרשתי את כל המסמכים האלו וגם דיברתי עם השיגרויות. אני רוצה פשוט לדבר עם מישהו שכבר עשה את זה.

doronf65

New member
מנהל
????

There is no process... you just board a plane, and enter the USA with your european passport. It's that simple! But you can hang around and wait for someone to tell you about it first hand if you want. Let me suggest you also ask in the trips forum.1

Baget

New member
תודה

תודה, אני פשוט מפחד שאם אני אגיע לארה"ב זה לא יהיה טוב... יש לי דרכון חדש (לפני חצי שנה) ולפי כל הבדיקות שעשיתי הוא Machine Readable. עכשיו גם קראתי שיש איזה תהליך של זיהוי ביומטרי בכניסה בארה"ב, זה נכון?

זה נכון

לוקחים ממך טביעות אצבעות ותמונה כשאתה נכנס. לא צריכה להיות לך בעיה אם הדרכון שלך הוא MACHINE READABLE.

PathGirl

New member
תשובה ל-Baget

גם לי יש דרכון גרמני ונכנסתי איתו לארה"ב מספר פעמים בשנים האחרונות (פעם אחרונה בדצמבר). בדצמבר עדיין לא ביקשו טביעות אצבע - לא יודעת איך זה עכשיו. בכל מקרה - זאת ביקורת גבולות כמו כל ביקורת גבולות. לפעמים שאלו אותי על מטרת הביקור וכו'' אבל ברוב הפעמים רק העבירו את הדרכון במעין קורא אופטי, בדקו את הנתונים שעלו במסוף המחשב, ושמו חותמת בדרכון. מקווה שזה עוזר להפיג את חששותיך.

למעלה