עשיתי ניתוח קיצור קיבה בפעם הראשונה לפני שש וחצי שנים ירדתי כמעט 50 קילו במשך שנה וחצי והצלחתי לשמור על ההישג במשך שלוש וחצי שנים .לאחר מכןהתחלתי להשמין וקילו נדבק לשני ופתאום ראיתי שנוספו לי קרוב ל-10 קילו. פניתי בראשונה לרופא שניתח אותי והוא בקש צילום ושט-קיבה שעשיתי במקום לא מוצלח כי שם לא ידעו אייך לאכול את הבדיקה .עשיתי שוב את הבדיקה ואז התבררה הבעייה שהטבעת נעלמה ולא רואים אותה . ואז אמרו לי שצריך לעשות ניתוח חוזר . ביקשתי התייעצות עם רופא נוסף והוא דיבר על שיטה אחרת התייעצתי עם רופא שלישי ןהוא שלל מכל וכל את הניתוח .בסופו של דבר עשיתי את הניתוח לפני ארבעה חודשים וירדתי עד היום כמעט 17 קילו. להגיד שאני מרוצה זה לא הייתי אומרת כי המחיר שאני משלמת כבד מאוד.
למה אמרת שהמחיר כבד? יש עוד בעיות? אני שמחה שהצלחת להוריד 17 קילו... יש לך עוד להוריד או שכבר הגעת ליעד שהצבת לעצמך? בכל מקרה, אני שמחה שהצטרפת אלינו ומקווה שאת חשה בטוב. בהצלחה בהמשך הדרך, ושיהיה לך ערב נפלא, רומי
ובתור אחד שגם כן הסתבך לאחר ניתוח ראשון , ועבר מאוחר יותר ניתוח שני אשמח לשמוע פרטים על הסיבוך של הניתוח הראשון על סוג הניתוח הראשון - איזה ניתוח זה היה - ומי ניתח אותך ואיזה ניתוח שני עברת - ושוב ע"י מי ישנו איזשהו חוק פיזיקלי חד משמעי שאומר ששום דבר בטבע לא נעלם אלא פשוט משנה מקום או צורה ..... וגם הטבעת שלך - לא נעלמה - אלא "נדדה" לאיפושהו ..... אז מעניין לאן , איך - ולמה באמת אשמח לשמע - אם לא איכפת לך להרחיב על זה ביי ויום נעים רוני
שני ניתוחים כי עליתי במשקל ../images/Emo21.gif ../images/Emo78.gif ../images/Emo83.gif
הטבעת בפעם הראשונה נעלמה ,ולא מוצאים אותה עד היום . וניתוח שני כי עליתי במשקל ולא רציתי להעלות יותר ממה שכבר עלה ולכן החלטתי על ניתוח שני . הניתוח הראשון נקרא SRVG ועשיתי אותו לפני שש וחצי שנים . הניתוח השני הוא lap bend פתוח, ועשיתי אותו לפני ארבעה וחצי חודשים . את הניתוח הראשון עשיתי בבית -חולים השרון אצל פרופ" חיימוב שיהיה בריא. את הניתוח השני עשיתי בבית-חולים וולפסון אצל פרופ" חרוזי שיהיה בריא גם הוא . לאור ניסיוני אני יכולה לומר כי במקום הראשון היתה יותר התייחסות למנותחים . הצוות הרפואי מאוד אדיב אפשר לשאול שאלות ולדעת שתקבל עליהן מענה .צוות הדיאטניות גם הוא לא יוצא מופסד גם הם מתענינם לשאול מה קורה ואייך הולך . דבר שאני לא יכולה לומר על בית החולים השני ולא על צוות הרופאים שלו .ששאלות ששאלתי קבלתי עליהן מענה ממנותחים ןלא מהצוות . מקווה שספקתי את סקרנותך
גם אני נותחת בשרון. זה היה במרץ 97 ואחר כך בדצמבר אותה שנה. לצערי הניתוח ניכשל מבחינה כירורגית, משום שהמנתח התקין אצלי טבעת סיליקון רחבה מאוד והאוכל ניכנס .. מה זה ניכנס.. שימחת בית השואייבההה בניתוח השלישי עברתי מה שאת עברת: החדרת לאפ-בנד מעל קו הסיכות של הניתוח הישן (SRVG) והוצאת הטבעת הישנה. אלא שאצלך, בניגוד אלי, לא הייתה כבר טבעת. יתכן והטבעת אצלך התנתקה מהריקבה ונעלמה איפשהו לתוך חלל הקיבה ולאחר מכן לחלל האסלה או שהיא עברה ארוזיה אל מחוץ לחלל הקיבה ומיסתובבת מאז בין המעיים או וואט אבר... איך את מרגישה ? עברת כבר סגירה ?
מתי פנית שוב למנתחים בטענה שמהו לא בסדר ? מה הציע לך פרופ´ חיימוף בזמנו ? פרופ´ חיימוף החליף לי את הטבעת הרחבה שהייתה שם בטבעת עוד יותר רחבה. אני זוכר שדיברתי איתו על הלאפ-בנד והוא אמר לי משהו כמו: .." זו מן טבעת עם כריות מתנפחות... "
השלב שפניתי למנתחים היה כבר שעליתי את העשרה קילו . ןזה היה פשוט מדהים פרופ" חיימוף החביב בקש שאעשה צילום ושט -קיבה . בקופ"ח שלי התעקשו שאעשה את הבדיקה במכון שלהם ועשו אותו לא טוב . לקחתי את התשובה לבית חולים השרון, בלי לדעת שהבדיקה נעשתה לא טוב . והרופא שראה את הצילום כמובן אמר שצריך לעשות את הבדיקה מחדש ואצלם . כי להם הידע והניסיון בבדיקות הללו . עשיתי את הבדיקה והרופא מסר לי שהמצב מחייב ניתוח ויעשו לי את הLAP BAND . באתי לבית חולים וולפסון ופרופ" קייזר שניתח אותי בראשון אמר לו נעשה LAP BAND פתוח . שתי הדעות לא הספיקו לי ובאתי עם הדברים לפרופ" חיימוף שאמר את לא עושה ניתוח כי זה לא יעזור את תעשי , תרדי ושוב תשמיני כך שחבל על הזמן.|אכזבה| ובסופו של דבר עשיתי את הניתוח ואני מאוד משתדלת לאכול מה וכמה שצריך. כי צריך לאכול בשביל לחיות .|תפןח| ולא לחיות בשביל לאכול .
ואת זה אומרת מישהי שבדרך כלל לא סתמה את הפה כל הזמן טחנה ולא משנה מה נכנס לפה העיקר שהכנסתי משהו לפה.
רוייקו הוא מקבל בקופ"ח בסניף ברמת-גן.הוא כמו תמיד נשאר חביב. מאוד התעניין לשלומי דרש שאעשה את הבדיקה הידועה ורק דבר אחד הפריע לי. הוא שלח אותי לרופא אחר בשרון, שיראה את הצילומים ושלא אחזור אליו. בסופו של דבר הייתי אצלו כמו שספרתי לך .הוא ייעץ משהו אחד ואני לא שמעתי בקולו. ואני לא מצטערת כל כך שלא שמעתי לו . אני מקווה שהוא טעה ואני אצליח לרדתת ןלשמור על ההישג ולא לעלות יותר . שיהיה יום טוב בלי מטוסים מתפוצצים ודברים רעים נוספים
חלמתי חלום רע - לא. ממש כמו סרט בדיוני עשוי היטב... עיר שלימה נחרבת. המעצמה הגדולה בעולם התערערה. זה מדאיג. נקווה שדברים טובים יתחילו להתרחש מעתה. יום נעים שיהיה לכם, רוייקו