כניסה לדוא"ל

כניסה לדוא"ל

שלום, זאת הודעה שנייה!! הודה והעריך את התיחסותכם... יש לי מיו 550, אני בתהליכי למידת המכשיר, האם ניתן "למשוך, דואר, בעת התחברות wi-fi ' ו/או בעת התחברות דרך usb לכל מחשב אחר?? שוב תודה למגיבים

amitp

New member
ואתה בטוח שזו הדרך שתגרום לנו לענות?

רמז: הפורום הוא לא פורום תמיכה רשמי ואנחנו לא בדיוק מקבלים משכורת תמורת מתן תשובות. מציע לך לנסח את ההודעה מחדש. דרך אגב, התשובה לשאלתך היא כן.

כן, אני בטוח שזו הדרך...

אתה לא חייב להגיב ובטח שלא להתייחס, זה פורום - ומטרתו לעזור ולהעזר, בדיוק כמו שאני תורם בתחומים שאני מתמחה בהם! אף אחד לא חייב כלום לאף אחד, ואתה, בטח שלא חייב להגיב או להתייחס (אלה אם כן ממש משעמם לך...) כנראה שאנשים כמוך - לא מסוגלים לעזור ללא תמורה !!! הצעתך, בשלב זה נדחת..

amitp

New member
../images/Emo13.gif

אני מניח שלא קראת יותר מדי בפורום אם אתה מסוגל לציין כי אני לא מסוגל לעזור ללא תמורה... אנחנו (ואני מניח שאני מייצג את רוב חברי הפורום) דווקא משתדלים מאוד לעזור ללא כל תמורה, כל אחד על בסיס ידיעותיו וזמנו הפנוי. קורה שמדי פעם מפספסים הודעה או שאין אף אחד שיודע את התשובה, אבל משתדלים. מה שאנחנו לא מוכנים לעשות הוא לספק סיוע על פי פקודה, ולהסתדר בשלשות בדרך (גם אם "זאת הודעה שנייה!!"). יש דרך לבקש כל דבר, וזאת לא הדרך - אין לי מושג איפה אתה כותב ולמי אתה מסייע ואני לא יודע מה נהוג בפורומים בהם אתה כותב בדרך כלל - אם זאת הנימה המקובלת שם - שיהיה לכם לבריאות. בשלב זה אני דווקא מתכוון לאמץ את הצעתך - אלוהי הבחינות יודע שלא משעמם לי כרגע בחיים.

אל נא תגרור את הפורום המכובד לרמה שאינה ראויה

איני מכיר אותך ואין לי כל רצון לעשות כן, ואתה , אל תחנך כאן אף אחד - ובטח לא אותי איש חינוך !, אף אחד לא פנה בצורה פוגעת ולא ביקש ממך כלום, 10 שנים אני משתתף בעשרות פורומים (בעיקר בתפוז) ומעולם לא ניתקלתי בכותב משועמם שכזה, אינך מעוניין לענות? - תודה רבה - אתה לא חייב כלום לאף אחד, תחדל מלהיות מחנך ולהכתיב כיצד "לפנות", קצת נחמדות ודרך ארץ לא יזיק לך. נ.ב אני חוזר ומבקש, אל תגרור אותי ואת הפורום המכובד לרמה נמוכה שכזאת, אינך יכול/יודע/מעוניין לעזור, תעבור להודעה הבאה. תודה וחג שמח

AYELET1

New member
קורה ששאלה "מתחמקת"

במקום לנזוף פשוט שואלים שוב. גם בפורום ש"מטרתו לעזור" . ואגב עמית וגם אני עוזרים ללא מעט אנשים ללא כל תמורה...

האיש והחלום או הבהמה והפנטזיה?

amitp עוזר כאן המון, ללא תמורה ובשמחה. אז לא ענו לשאלתך הראשונה ושאלת שוב..... אוי אוי אוי. אני מקווה שהבנתי שגוי את מה שכתבת ואתה לא איש חינוך, כי אם חלילה אתה כן אז מסכנים תלמידך.

boomstik22

New member
דווקא יש מצב שהוא איש חינוך../images/Emo13.gif

הרמה היום לא משהו...

למעלה