כניסה להריון....

ריניס

New member
כניסה להריון....

אני רוצה להיכנס להריון- מה ההכנות לפני כן.... אני ספרדיה ובעלי אשכנזי, איזה בדיקות צריך לעשות ואיך פונים לשם... צריך לקחת כדורים לפני כן?

היי ריניס ! מה שכדי שתעשי זה

להגיע לרופא הנשים שלך כדי לעבור בדיקה גינקולוגית (זה טוב תמיד ),הוא יפנה אותך לבדיקות דם שונות. תוודאי שיש שם בדיקת דם לאדמת,ברזל ואם יש לך חתול בבית אז גם טוקוסופלסמוזיס ו-cmv .תיגשו לאחד מהמכונים הגנטיים ,אני ממליצה על המכון הגנטי של בית חולים איכלוב (מספר טלפון 03-6973922)מדובר בבדיקת דם פשוטה שאת אמורה לעבור אבל לתוצאות לוקח זמן להגיע בין 6-8 שבועות אז קחי את זה בחשבון.בעלך צריך לעבור בדיקת טיי זקס ואני יודעת שניתן לעשות אותה בבית שטראוס בתל אביב ברחוב בלפור 14.כדי שתתחילי לקחת חומצה פולית וניתן לקנות את זה ללא מרשם בכל בית מרקחת,רצוי לקחת את זה לפחות 3 חודשים לפני הכניסה להריון.נראה לי שזהו בעיקרון,והכי חשוב להפסיק את השימוש באמצעי המניעה ולחכות למחזור שיגיע ולהתחיל לעבוד במרץ !! שיהיה בהצלחה !

ריניס

New member
תודה על התשובה

המהיר הוהמפורטת, יש לך מושג איפה עושים את כל הסידורים האלה באיזור חיפה או עפולה?

1gali

New member
בבית החולים

"העמק" בעפולה יש מכון גנטי. למיטב זכרוני אין צורך בהפנייה מרופא. הביקור עולה 114 ש"ח וכל אחת מבדיקות הדם עוד סכום דומה. בנוסף ישנן בדיקות שאינן נמצאות בסל הבדיקות המומלצות, והן עולות הרבה יותר (משהו כמו 400 ש"ח לבדיקה). אם את לא אשכנזיה ובעלך כן, נדמה לי שכדאי שהוא יעשה את בדיקות הדם. לוקח 6-8 שבועות לקבל את כל התוצאות. את הבדיקה לטאי זקס אפשר לעשות בקופ"ח "עומר" בעפולה. הבדיקה לא עולה כסף. יש ימים קבועים שבהם ניתן לבוא להיבדק (אני הלכתי ביום שלישי, אבל נדמה לי שיש עוד ימים. תתקשרי לשאול) בהצלחה.

למעלה