כניסה לווינדוס 11 ללא PIN או סיסמא מכל משתמש כולל חשבון מיקרוסופט

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני שם לינק
כאמור עובד ב11 גם ב10
המצחיק שהטכנאים חסרי הידע ומקצועיות של מיקרוסופט לא ידעו את זה כי בררתי גם דברים אחרים על ווינדוס 11 את ביטול הכניסה ללא סיסמא או PIN לא יודעים. חמש דקות אחרי בחיפוש קצר ברשת , מצאתי ובצעתי.
מי שצריך שיהנה..כמובן ללא סיסמא וכו' המחשב נגיש לכל אחד ..כל אחד ושיקולו או שיקולה

לא ציינתי ברור, אני מדבר כניסה ללא סיסמא או PIN שעדיין מחוברים לחשבון מיקרוסופט.
אצלי אין משתמש מקומי ואני לא רוצה כזה והצלחתי לבטל את השלב של PIN .

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
עכשיו אם מיקרוסופט יגלו שמצאו פרצה כזאת וזה לא נראה להם, הם יכולים בעדכון הבא לחסום את האפשרות הזאת.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עכשיו אם מיקרוסופט יגלו שמצאו פרצה כזאת וזה לא נראה להם, הם יכולים בעדכון הבא לחסום את האפשרות הזאת.
זה הרבה שנים ככה זה לא פרצה...אלו הגדרות במערכת שתמיד היו קיימות הם רק הקשו להגיע אליהן יותר . אני בכלל מאוד מאוד כועס שלא נותנים לי את הבחירה אם להשתמש בסיסמא או לא ..לכולם צריך לתת.

Omnicide

Member
תשתמש בחשבון מקומי ואז לא תהיה חייב להשתמש בסיסמא. למה להיכנס עם חשבון מיקרוסופט? FUCK'EM.

תשתמש בחשבון מקומי ואז לא תהיה חייב להשתמש בסיסמא. למה להיכנס עם חשבון מיקרוסופט? F

תשתמש בחשבון מקומי ואז לא תהיה חייב להשתמש בסיסמא. למה להיכנס עם חשבון מיקרוסופט? FUCK'EM.
נכון. סתם מנסים להפיץ את השימוש בחשבון מייקרוסופט.

HelpSupport

Active member
בפרו אפשר חשבון מקומי גם לפי מיקרוסופט. אני מדבר על גרסת ההום.
לאחר התקנה עם חשבון מיקרוסופט בהום ניתן להעביר את החשבון לחשבון מקומי בלבד.

זאת עשה יוצר הסרטון במקור, אבל נאלץ למחוק שאריות של חשבון מיקרוסופט לאחר מכן.
צפה ->

רוב הזמן נח

Well-known member
לאחר התקנה עם חשבון מיקרוסופט בהום ניתן להעביר את החשבון לחשבון מקומי בלבד.

זאת עשה יוצר הסרטון במקור, אבל נאלץ למחוק שאריות של חשבון מיקרוסופט לאחר מכן.
צפה ->
אם מיקרוסופט לא יאהבו את זה, הם יכולים לחסום את זה בכל עדכון חדש שיוציאו. ויכריחו את האנשים לפתוח חשבון מיקרוסופט, אחרת לא יוכלו להשתמש במערכת ההפעלה.

אם זה לא היה חשוב למיקרוסופט, הם היו ממשיכים כמו קודם. נותנים למשתמש בהתקנה, אפשרות לבחור בין חשבון מקומי לחשבון מיקרוסופט. אבל הם לא עשו את זה בגרסת ההום.

HelpSupport

Active member
אם מיקרוסופט לא יאהבו את זה, הם יכולים לחסום את זה בכל עדכון חדש שיוציאו. ויכריחו את האנשים לפתוח חשבון מיקרוסופט, אחרת לא יוכלו להשתמש במערכת ההפעלה.

אם זה לא היה חשוב למיקרוסופט, הם היו ממשיכים כמו קודם. נותנים למשתמש בהתקנה, אפשרות לבחור בין חשבון מקומי לחשבון מיקרוסופט. אבל הם לא עשו את זה בגרסת ההום.
גם ב-10 פרו הם הסתירו את האפשרות להתקין עם חשבון מקומי כשהמחשב היה מחובר לאינטרנט.

אבל בינניו - מה זה משנה לך - אתה בכלל לא ב-10 ולא ב-11 :alien:

רוב הזמן נח

Well-known member
גם ב-10 פרו הם הסתירו את האפשרות להתקין עם חשבון מקומי כשהמחשב היה מחובר לאינטרנט.

אבל בינניו - מה זה משנה לך - אתה בכלל לא ב-10 ולא ב-11 :alien:
ב-10 הם רק הסתירו קצת. שים לב לתהליך. עכשיו ב-11 הם בגרסה ביתית מונעים לגמרי. אני עם 8 כל עוד החומרה מתאימה. אם בעתיד אקנה מחשב חדש זה יהיה עם 10 או 11.

HelpSupport

Active member
ב-10 הם רק הסתירו קצת. שים לב לתהליך. עכשיו ב-11 הם בגרסה ביתית מונעים לגמרי. אני עם 8 כל עוד החומרה מתאימה. אם בעתיד אקנה מחשב חדש זה יהיה עם 10 או 11.
ב-10 "הסתירו קצת" - הסתירו נקודה. רוב אלה שהתקינו לא ידעו שיש אפשרות אחרת ובהתקנה הגדירו חשבון מיקרוסופט.

רוב הזמן נח

Well-known member
זו לא "פירצה" - זה פתרון להתקין HOME ללא חשבון מיקרוסופט.

תסביר לי מה תוכל מיקרוסופט לחסום בעתיד אם זו האפשרות ההתקנה ב- PRO?
מעניין מה יקרה אם יתברר שברישיון של חלונות 11 הום, יש סעיף שאומר שבשביל להשתמש במערכת, חייבים לעשות חשבון מיקרוסופט. מעניין מה אז כל מיני אנשים יגידו על האפשרויות שכל מיני אנשים מצאו בשביל לעבוד עם המערכת בחשבון מקומי בלבד :cool:

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תשתמש בחשבון מקומי ואז לא תהיה חייב להשתמש בסיסמא. למה להיכנס עם חשבון מיקרוסופט? FUCK'EM

אסביר לך ..שיש חשבון מיקרוסופט ,אז כל המחשבים שלי עכשיו ובעתיד מסונכרנים. כל מחשב אחרי התקנה מחדש וכו' ההגדרות של נגישות למשל שאני צריך, רקע מסך גם, מיושמים בלי שאצטרך להתעסק איתם שוב. אותו דבר לכל מי שצריך נגישות כמוני ונאלץ להתקין מחדש או קנה מחשב חדש. פשוט מאוד, אתם פחות מודעים לנגישות בעיות ראיה בעיות קוגניטיביות וכו'..לכן לא חושבים על זה. מצד שני יש לכם אנטי לא ממש ברור נגד החברה ..מה היא עושה עם החשבון שלכם נגדכם אני לא מבין? גוגל ופייסבוק למשל מפוצצות במידע עליכם שהם משתמשים בו ומרוויחים ממנו ולא ראיתי שקמתם עליהם..

בכל מקרה עניין של נגישות בעיקר זה חשוב להמוני אנשים. לי גם. עכשיו למה אני רוצה גם חשבון מיקרוסופט וגם בלי סיסמא בכניסה למערכת? את החשבון הסברתי. עניין השני שיש לי עוזרות...לפעמים צריך עזרה של שכנה בעיקר שאני בבית חולים ..וצריך גישה למחשב גם אם אני לא זמין לתת את הPIN . בקיצור אני רוצה את המחשב שלי פעיל שימשיכו דברים שאנו עושים יחד ..וכו'.
כל אחד וצרכיו:)

למעלה