כניסה למשחק כימאט וןאף פעם הם לא מכניסים חינם ילדים עד גיל 12
H HBSFC1 New member 11/2/06 #2 אין דבר כזה אחי תבוא עם חולצה אדומה, ואני מאמין שגם בלי חולצה אדומה ולא תיהיה לך בעיה להיכנס..
N NO1 BATISTA New member 11/2/06 #3 אחי הוא צודק... במשחק נגד מכבי ב"ש לא נתנו להיכנס חינם והייתי חייב להתגנב בלי שהשומר יראה כי לא היה עליי כסף...
אחי הוא צודק... במשחק נגד מכבי ב"ש לא נתנו להיכנס חינם והייתי חייב להתגנב בלי שהשומר יראה כי לא היה עליי כסף...
L Lior Sarosi New member 11/2/06 #4 בטח אתה לא ניראה בן 12 אני ניכנסתי כבבר פ]כמיים בחינם בהתחלה לא רצו להכניס אותי השוטר אמר לי בן כמה אתה אמרתי לו אני כיתה ח היסתכל עליי והאמין וניכנסתי ואני כיתה יא ברגיל
בטח אתה לא ניראה בן 12 אני ניכנסתי כבבר פ]כמיים בחינם בהתחלה לא רצו להכניס אותי השוטר אמר לי בן כמה אתה אמרתי לו אני כיתה ח היסתכל עליי והאמין וניכנסתי ואני כיתה יא ברגיל
Z zuli4 New member 13/2/06 #7 אם אפשר להכנס בחינם? למה לא? וחוץ מזה עדיף להגיד שאתה בן 12, ולהיכנס בחינם מאשר לקנות כרטיס ושאלי ז'ינו ירוויח מזה...
אם אפשר להכנס בחינם? למה לא? וחוץ מזה עדיף להגיד שאתה בן 12, ולהיכנס בחינם מאשר לקנות כרטיס ושאלי ז'ינו ירוויח מזה...