כניסה ראשונה

כניסה ראשונה

שלום לכולם. כרגע הגעתי ומיד אני ממשיך, אבל לפני כן אגיד שהמקום נאה בעיני ואני מקווה ליצור פה משהו איתכם. הפריה הדדית. ליבונים למיניהם וכדומה. חשוב לי שידעו שאני עצמי רציני אבל אני את עצמי לא לוקח ברצינות ולא מייחס לקיומי משמעות עודפת כלשהי. היום אנחנו פה ומחר כבר לא. ובנימה אופטימית זו - חג שבועות שמח... (כבר לא משפריצים מים...) באהבה ליאל

כניסה ראויה,וברוך בואך,ליאל!

לא מין הראוי לשאול לגילך,שהרי לא הספקת לאמר "שלום",אך לא מין הנמנע שאשאל אותך,לגילך,שהרי מה שאתה כותב מאד מניע לכיוון הזה. כי מי שכותב שהחיים קצרים,ואף מנמיך קומתו ומצטנע,סביר שיהיה בשנות הארבעים חמישים של חייו...אין כאן ניסיון לניחוש,אך אני משתף אותך בהגיגי נפשי. רציתי לאמר לך,שאת עצמי אני לוקח ברצינות,אך את החיים אני לוקח לכיוון אחר,שלאמר "לא ברצינות",יהיה פזיז מעט,אך אני לוקח אותם, ב י ד י ע ה ! יודע את מה שאתה יודע,וכתבת לגביהם,ותתפלא ליאל,לא מסיבות דיכאוניות, לעיתים אני אף שמח שאני אורח כאן,בעולם,ואף תוהה,איך זה לא להיות כאן! ואם כבר הייתי,אז איך היה לי בתקופת הרנסאנס למשל?...... מצד שני,את עצמי אני מאד משתדל לקחת ברצינות,ונשאלת השאלה מהי רצינות? למה כתבתי לך כל כך הרבה,לא יכולתי לאמר לך רק "אהלן-ברוך הבא?"
מאחל לך המון כיף בפורום,ובכלל. חג שמח,גם לך. עוזי.

טל,אהלן

מידי פעם אני מציץ בתמונות,קבלי ממני ברכה אישית לחג שמח ונפלא. עוזי

למעלה