בקדמת המארז? תפרק את המארז, נתק את המודול מלוח האם, והתקן חדש אשר יתאים (שים לב לא לבלבל בין כניסת usb2, usb3 ו-audio)שלום רב,
במחשב הנייח שלי יש כניסת usb3 אחת שהחיבור אליה לא יציב מבחינה מכנית: אם נוגעים בטעות, החיבור מנותק עד שקצת "משחקים" עם תקע הכבל.
האם יש דרך להחליף כניסת USB או שלא ניתן לעשות כלום?
תודה רבה!
תודה רבה!! אנסה להתמודד עם ההנחיה שלך.בקדמת המארז? תפרק את המארז, נתק את המודול מלוח האם, והתקן חדש אשר יתאים (שים לב לא לבלבל בין כניסת usb2, usb3 ו-audio)
אם לא מוצא כזה שאפשר להכניס לאותו המקום במארז, אפשר להתקין מודול 5.25" גנרי
ובנוסף אם יודע לעבוד עם מלחם, אז לא אמורה להיות בעיה ממשית להלחים יציאת usb3 חדשה במודול הקיים (החלפתי ככה כניסת אוזניות 3.5 שהחלה לרופף במודול הקדמי הזה [קצת דומה לזה] ), אבל זו שאלה אם זה שווה לעומת החלפה של הלוח של המודול הקדמי (גם אם מבחוץ נראה שכל היציאות במודול אחיד, כאשר תפרק את המארז תראה ש-usb2 ו-usb3 על לוחות נפרדים).תודה רבה!! אנסה להתמודד עם ההנחיה שלך.
עצם זה שיש אופציה מאד משמח אותי
תודה רבה
אהיה גלוי אתך: יודע להלחים ויש לי מלחם.ובנוסף אם יודע לעבוד עם מלחם, אז לא אמורה להיות בעיה ממשית להלחים יציאת usb3 חדשה במודול הקיים (החלפתי ככה כניסת אוזניות 3.5 שהחלה לרופף במודול הקדמי הזה [קצת דומה לזה] ), אבל זו שאלה אם זה שווה לעומת החלפה של הלוח של המודול הקדמי (גם אם מבחוץ נראה שכל היציאות במודול אחיד, כאשר תפרק את המארז תראה ש-usb2 ו-usb3 על לוחות נפרדים).
אם הבעיה ביציאות האחוריות ישר מלוח האם, אז שם זה בעייתי יותר, רק הלחמה יותר מסובכת או החלפת לוח.
4 יציאות זה בזבוז מקום בפאנל חמש ורבעממליץ לך ליישם דוקא את הפתרון השני שהציע @arseny92 - כך יהיו לך 4 USB בקדמת המחשב לדוגמה ->
USB 3.0 Hub 4 Ports Front Panel to Motherboard for sale | eBay
Get the best deals for USB 3.0 Hub 4 Ports Front Panel to Motherboard at eBay.com. We have a great online selection at the lowest prices with Fast & Free shipping on many items!is.gd
תודה רבה לכם!4 יציאות זה בזבוז מקום בפאנל חמש ורבע
צפה בקובץ המצורף 33279
בהנחה ובלוח יש את הראשים הנוספים לחבר את כל זה וודאי אפשר למצוא פאנל עם יותר usb3, זו רק דוגמא לא הכי מוצלחת
ולא מחברים הוסט usb3 אל ראש usb2 בלוח האם ולהיפך. התאימות רק ביציאה החיצונית ולא במחברים ללוח האם!
אז פאנל קדמי סטנדרטי, נראה שלך משהו כזה בפנים המארז והאזור השמאלי ודאי ריק עם מדבקה, אז לשם תוכל להכניס איזה קורא כרטיסים למשלתודה רבה לכם!
תודה על סיעור המוחות. מודה לכם מאד.
נראה מה אוכל לעשות. מצורפת כאן תמונה (סליחה על האיכות הגרועה) של המצב אצלי. ה-USB3 הדפוק הוא הימני, הריק
תודה רבה!!
תודה רבה! עזרת לי מאדאז פאנל קדמי סטנדרטי, נראה שלך משהו כזה בפנים המארז והאזור השמאלי ודאי ריק עם מדבקה, אז לשם תוכל להכניס איזה קורא כרטיסים למשל
הערה על השמע המובנית, יש פאנלים AC97 ויש HDAUDIO ואתה צריך את השני
צפה בקובץ המצורף 33284
מי שיודע יכול להלחים את מה שהתנתק ורופף ועוד דבק אפוקסי.בקדמת המארז? תפרק את המארז, נתק את המודול מלוח האם, והתקן חדש אשר יתאים (שים לב לא לבלבל בין כניסת usb2, usb3 ו-audio)
אם לא מוצא כזה שאפשר להכניס לאותו המקום במארז, אפשר להתקין מודול 5.25" גנרי
תודה רבה לך! אבדוק מה מתאים ומה אפשרי אצלי.לצערך לא ניתן לעשות הרבה לגבי יציאת ה usb. תוכל לרסס אותה בספרי מגעים. אם לא תוכל כמו arseny כתצב להחליף מודול או להתקין כרטיס pci עם יציאות usb או להתקין מפצל ביציאות אחרות
1. אין טעם במפצל usb2 ב-usb3.לאור כל השרשור נעלי:
ההמלצה שלי היא
KSP
מעל 38,000 מוצרים: מחשבים סלולר, בשמים, למטבח, למשרד טיפוח, פארם, צעצועים, נעלים ומיזוגksp.co.il
תודה רבה!! אבדוק מול טכנאי שאני סומך עליו. מרגיש שההחלטה כאן גדולה עליי1. אין טעם במפצל usb2 ב-usb3.
2. לא באמת פותר את הבעיה כי אם הפאנל לא יוחלף, זה רק עניין של זמן עד שתרופף גם היציאה השנייה.
תודה רבה! אבדוק מה מתאים.לאור כל השרשור נעלי:
ההמלצה שלי היא
KSP
מעל 38,000 מוצרים: מחשבים סלולר, בשמים, למטבח, למשרד טיפוח, פארם, צעצועים, נעלים ומיזוגksp.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.