כניעות במלחמת המינים זה נקרא ?

RANRANRAN ז

New member
כניעות במלחמת המינים זה נקרא ?

אני בן 25 רווק וסטרייט והיו לי חברות אבל תמיד היתה ועדיין יש לי בעיה שמפריעה לי ואותה אני מסתיר מהפסיכולוגית שלי. אבל היא מרגישה שאני מסתיר משהו שמפריע לי ושאני רוצה לספר והיא גם אומרת לי כל הזמן שהיא מרגישה שאני מסתיר ממנה משהו. אני אפילו לא יודע אם לספר לה או למצא מקום אחר שבו אספר. בכל אופן באינטרנט זה יותר קל לספר כי לא רואים ולא מזהים אותי. אז הבעיה שלי היא בעיה שלא רואים אותה עלי והיא חרדה ופחד שקיימים בי כשאני נמצא עם אנשים סמכותיים שאני פוחד מהם או מרגיש קצת מאויים מהם. והחרדה הזאת מקבלת צורה משונה שאם אני נמצא עם מישהו שאני פוחד ממנו, אז ברגע שאנחנו בפרטיות אני עוד יותר מפחד ממנו ולכן נמנע ממצבים כאלה, אבל כשאני נקלע לסיטואציות כאלה אני מנסה להיות טוב אליו ולרצות אותו בדרך שלו. הבעיה היא שלא תמיד אני נתקל באנשים שאפשר לרצות אותם בדרך של הזמנתם לפיצה, כיבוד ג'נטלמני מצידי, חתימה על הצטרפות, קניית משהו שהם רוצים שאקנה מהם (במקרה שהוא מנסה למכור משהו), ומסירות נפש אובססיבית שאני מפגין למענו ועושה רק בשביל שאותו גבר ירגיש יותר נוח ובטוח איתי כדי שלא יחשוב בכלל על לפגוע בי נפשית ופיזית . לא תמיד יש אנשים שיסתפקו בטובות רבות כאלה שאני עושה למענם. אלא שישנם גם גברים שרוצים שירותי מין. ואני מרגיש את זה שמהנסיבות שאנחנו ביחד ההרגשה באוויר מאיימת עלי שמהמציאות שאליה נקלעתי עם הגבר מצופה ממני לענות על הציפיות שהמציאות מחייבת. המציאות היא שאני חלש מול גבר, כופה עלי להכנס בתפקיד הבחורה שלו כדי לשרוד איתו ומאלצת אותי לענות על הציפיות שלו מהיותו גבר להיות הבחורה שלו או לפחות להעניק לו הרגשה שאני בחורה כדי שירגיש הגבר . הפחד שלי מתגבר יותר כשאני איתו ואני מפוחד ממנו וככל שאני מפוחד יותר אני כנוע יותר, ומרגיש בדידות רבה כשאני נקלע לסיטואציות עם גבר . ואז אני נהפך כנוע ופאסיבי שלא מסוגל להוציא הגה מהפה כי אני מרגיש שהוא מצפה ממני שאתן לו להשתמש בי כאילו אני בחורה שלו ואני כנוע והגוף שלי אוטומטית חייב למלא אחר הציפייה שלו . אני נבהל מסמכותו. ומחוסר ברירה אומר דברים בניגוד לרצוני כאילו הם מרצוני, ואם הוא אומר לי "אתה רוצה את זה" אז מחוסר ברירה אני מתנהג בצורה שבה כאילו שאני מודה שאני רוצה את זה. ולא רק שאני מודה אלא אפילו מתנהג באופן כזה שישכנע אותו שהוא צודק כדי לרצות אותו אז אני מתנהג, אומר ועושה את כל הדברים שאני מרגיש שהוא מצפה ממני שאעשה מתוך כך שאני מאולץ ואין לי ברירה ולכן פועל בניגוד גמור לרצון שלי. אפילו אם הבחור יגיד לי שהוא נותן לי אפשרות לא למצוץ לו אז מרוב לחץ ופחד ממנו שאם "אבחר" בטעות באפשרות הזאת אקבל מכות ממנו, אז אין לי ברירה ולא באמת קיימת אפשרות-בחירה כזאת ואני חש מאולץ לעשות את עצמי "כאילו אני באמת רוצה" לשמש לו כבחורה שלו כי אין לי ברירה. והגוף שלי מעצמו משכנע אותו לבד שאני הבחורה שלו על ידי זה שאני יושב ועל ידי זה שהפה נפתח לבד ובכך מזמין אותו להשתמש בי כאילו אני בחורה. וכשיש שקט בחדר מרוב הלחץ, אז הגוף שלי אוטומטית רוצה למלא אחר הציפיות של הבנאדם הזה כי אני מבוהל ממנו שאם לא אמלא אחר הציפיות שלו הוא יפגע בי. ואז אין לי בכלל הגנות ואין ביטוי חיצוני לעובדה שאני לא רוצה את זה בכלל ואין ביטוי לעובדה שאני מתנהג בעצם באופן מאולץ. ולמעשה הגוף שלי מאולץ לשכנע אותו שאני רוצה את זה. ואז אני גם מתוך נסיונות השכנוע אני אומר וידויים שקריים כמו "כן רק הבוקר נתתי ל 4 גברים ואין לי בעיה לתת לך מה שתרצה" ... וכל מיני וידויים שקריים כדי לרצות אותו ולשמח אותו. ואם הוא מדבר איתי דברים אחרים, נאמר משכנע אותי לחתום על מינוי פלוס (דבר שקרה שחתמתי בניגוד לרצוני), אז כדי לרצות אותו אני מהופנט וחותם כאילו אני באמת רוצה אבל זה לא נכון כי אחר כך אין לי מאיפה לשלם . והגוף שלי אוטומטית יושב והפה אוטומטית נפתח כאילו שאני יצאתי מהגוף ומרגיש שהפה שלי נפתח ומרגיש באותו מקום שבחורה נמצאת בו שהיא פותחת את הפה ומרגישה פין נכנס ויוצא ומרגישה שהפה שלה מוצץ אוטומטית ובעצם הכל קורה לה כשאין לה בעצם שליטה על מה שקורה לה. זאת אומרת מה שקורה לי הוא שכאילו ההמשך קורה לי מאליו ומרגיש שמה שנכנס לי לפה מרגיע אותי מהחרדה שהגבר המאיים גורם באווירה ולכן באותם רגעים התחושה היא שזה מרגיע אותי ואני רוצה להמשיך למצוץ את זה וכאילו זה עדיף שאתן לו לגמור מאשר שיסתכל עלי ויאיים עלי. אני לא יודע איך לספר למטפלת שלי ולא יודע אם אני רוצה בכלל לספר לה. חשוב לי להדגיש שלעולם לא הגעתי לסקס מלא עם גברים אלא אך ורק הענקתי להם מין אוראלי וגם זה אך ורק כאשר אני נקלע לסיטואציה שתיארתי. אני מתאר את זה מפני ששמעתי שאני לא אהיה "מיוחד" כשאספר. אבל קשה לי ואני מאוד מאוד מאוד רוצה לקרא על תופעות בדיוק כמו שלי ולדעת אם יש לתופעה הזאת שם ולקרא על אנשים שתיארו בדיוק מה קורה להם באותו רגע, לקרא על ניתוחים פסיכולוגים ועל סיבות פסיכולוגיות שקורות לנו (לאנשים עם אותה תופעה כמו שיש לי) באותם רגעי פחד בתהליך הזה שהוא תהליך נעלם ממני כי אני כאילו מנותק ולא מודע ואחרי שזה נגמר אז התחושה היא שזה כאילו היה חלום. אני לא הומו וגם לא דו מיני וזה קורה לי אך ורק בסיטואציה שתיארתי. אז אשמח מאוד אם תתנו לי שם של התופעה, תיאור של התופעה, או הפניה לתיאור של התופעה של אנשים אחרים שתיארו אותה כי מאוד חשוב לי לקרא על תיאור התופעה מאנשים שיש להם את אותה התופעה שיש לי. בברכה רן .

Zoharrr

New member
היי

הייתי ממש רוצה לעזור לך אבל בילבלת אפילו אותי... לא שמעתי על זה אפעם אבל מי אני? אולי...

Yossarian22

New member
קיצר אתה ממש מתוסבך

seek help!!! במקומך לא הייתי מסתיר דברים כאלה מהמטפלת שלי למרות שנראה לי שאחרי שתספר לה את זה תצטרך למצוא מטפלת חדשה אני אגב, פנויה טל: 08-8667393 יוסי

RANRANRAN ז

New member
התקשרתי אבל מישהי העבירה לי

מישהו שקוראים לו יוסי והוא אמר שהוא אף פעם לא גולש בתפוז . יש לך מספר טלפון אחר ?

למעלה