כניראה שיש פה קארמה חיובית...

צפרדעית

New member
כניראה שיש פה קארמה חיובית...

זה לא יאמן איך דברים מסתדרים... ה"מלאכית" הקטנה שלי באסף הרופא סידרה לי למחר פגישה עם מנהל המחלקה הפסיכיאטרית... הטבעת אמורה להגיע בערך עוד 3 ימים... והיום עשיתי את רוב הבדיקות... נו מי יודע, אולי תהיה לי בשורה נפלאה לגבי התאריך צפרדעית

רוייקו

New member
ספרי קצת על איך זה הולך שם, באסף

הרופא ? יש לך ממש יחידה שעוסקת בהשמנה ? באיכילוב יש הכל. עיסקת חבילה אחת שכוללת אנדוקרינולוג, פסיכיאטר, רופא תזונאי, דיאטניות קליניות, כירורגים מהשורה הראשונה, רנטגנאים שמתמחים בסגירת הטבעת ופתירת הבעיות הנוגעות למיקום הטבעת וכדו´ ?

צפרדעית

New member
יש להם שם יחידה שעוסקת בהשמנה...

במרפאות החוץ ... במחלקה הכירורגית יחידת ההשמנה כוללת למיטב ידיעתי את הרופאים הכירורגיים, תזונאי ודיאטנית קלינית... לגבי רנטגנאים אין לי ממש מושג (כניראה שאת זה אלמד קצת מאוחר יותר) אנדוקרינולוג יש במרפאות החוץ... אבל אני לא ממש חושבת שהוא קשור ליחידת ההשמנה. אהבתי מאוד את היחס שקיבלתי באסף הרופא ד"ר הלפרן רופא מקסים הוא ישב איתי המון זמן וסגר לי את כל הקצוות הלא ברורים שעוד היו לי הרגשתי שם כמו "בבית".... ייתכן ובגלל הקשרים שיש לי הרגשתי קצת יותר בטוחה שם וגם קיבלתי יחס נהדר. אני מרגישה בידיים טובות... וכניראה שזה מה שחשוב צפרדעית

נחמדת

New member
../images/Emo12.gif אהובתי../images/Emo25.gif

שלומלום לך! את יודעת...שאני גם נותחתח באסף הרופא??? עכשיו כן. הרופא שלי היה ד"ר נגרי מיכאל מקסים לכשעצמו. את בידיים טובות והרבה הרבה הצלחה אוהבת המון
נחמדת

רוייקו

New member
ברוכה הנימצאת, "נחמדת"...

מה שלומך ?? מה חדש ? הרבה זמן שלא ראיתי אותך במיפגשים. מקווה שתבואי למיפגש הבא.. שבינתיים עוד לא תיכננו אותו וניראה שבעוד שבועיים שלושה נוציא אותו לאור. תבואי ?

צפרדעית

New member
יקירתי הנחמדת...../images/Emo23.gif

את לא שוכחת שקבענו היום לקפה???? (אני לא סגורה על זה שאוכל להגיע לאיכילוב היום.. אבל אח"כ את ולילך אצלי לקפה+עוגה+נשיקה) שלא תעיזי להבריז!!!! צפרדעית

רוייקו

New member
צפרדעית, תגידי, תוכלי לשאול קצת

את הרופאים שם, את המנתחים, הכוונה, איזה ניתוחים הם מבצעים שם ? ספרי להם, לדר´ הלפרן, נגרי, הלוי ושות´ שיש פורום באינטרנט. תגידי להם שבפורום משתתפים מנותחים מכל המיגזרים וזה אומר גם מנותחי מעקף קיבה. שאלתי אותם איפה הם עומדים. האם הם מנתחים רק קשירת הקיבה עם הטבעת המתכווננת או שמא הם מבצעים ניתוחים מסוגים שונים, כמו את המעקף, למשל.. מעניין אותי לדעת מה יגידו כשידעו שיש פה מנותחי "פובי" ומעקף לפרוסקופי. ניראה לי שהם לא חולמים עדיין על גישה לפרוסקופית למעקף קיבה. או שמה שכתבתי ניראה לך סינית ?!

צפרדעית

New member
האמת היא...

שסיפרתי לד"ר הלפרן על הפורום שלנו הוא ראה שבאתי ממש מאורגנת לפגישה, ואמר שעשיתי שיעורי בית טובים.... סיפרתי לו עליכם ועד כמה עזרתם לי להגיע להחלטות דיברנו גם על השיטות השונות של הניתוח אבל לא ממש נכנסנו לפרטים מבטיחה לדבר איתו בפגישה הבאה שלנו... ולבקש ממנו קצת יותר אינפורמציה (מי יודע אולי הוא יבוא לבקר אצלנו בפורום קצת...) ורויקו חומד... תאמין לי שעשיתי שעורי בית טובים... כלום ממה שתגיד לי כבר לא יכול להשמע לי סינית (כי אם זה כך אני כבר יכולה להיבחן בסינית מדוברת) צפרדעית

RomiVais

New member
איזה יופי צפרדעיתוש... ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

באמת בשורות טובות!!! בהצלחה!! עדיין מחזיקה לך אצבעות, רומי

למעלה