כנסווווווו

CrAzZy In LoVe

New member
כנסווווווו

סורי על ההודעה החדשה אבל.... רוצו לקנות מהר ראש 1!!!!!!!!!!!!!!!!! יש שם כתבה על ג'סטין (ראיון) יש שם כזה כתבה על טקס פרסי MTV יש עליו עוד משו ב"ניוזיק" יש משו עליו ועל קמרון בפפרצי ו..... יש שם מלא מצעדים כאלה שאת זה אני יכולה להגיד לכם אם בא לכם..... קודם כל בTOP 10: זמר: 1. ג'סטין טימברלייק 2. סאבלימינל 3. אמינם ואחרי זה יש משו כזה "נבחרי השנה של ראש 1" אני יגיד לכם ת'קטגוריות שהוא הופיע בהם..... שיר השנה: 1. קרייזי אין לאב- ביונסה 2 אין דה קלאב- 50 סנט 3.ברינג מי טו לייף - אוונסנס וג'סטין זכה במקום 7 עם קרי מי אה ריבר, מקום 13 עם וואר איז דה לאב ומקום 20 עם רוק יור באדי....
זמר השנה: 1. אמינם 2. ג'סטין טימברלייק 3.50 סנט זוג השנה: אין לי כוח לכתוב את השלושה הראשונים..... ג'סטין וקמרון לקחו מקום 5.... הורס השנה: 1.אורלנדו בלום 2. אשטון קוצ'ר 3. ג'סטין טימברלייק איש/אישת השנה: 1. בריטני ספירס (בעעעעע) 2. נטליה אוריירו (
) 3. מרי קייט ואשלי אולסון וג'סטין במקום..... 12.....?! וזהוווווווו...... סורי שחירבשתי לכם בשכל אבל פשוט היה לי משעמם ומשו הייתי חייבת לעשות.......
אה ונ.ב.... יש שם כתבה ענקית על אשטון קוצ'ר!!!

°AmandA°

New member
נבחרי השנה לא לפי המקומות שרשום!

צריך לבחור בכל קטגוריה, אבל המספר שזה מופיע בו לא קשור בכלל! הם סתם מיספרו את זה... צריך להיתקשר וליבחור מבין המועמדים בכל קטגוריה...

CrAzZy In LoVe

New member
הא באמת?!

חחחחחחחחחחחחחחח שיהיה.......... לא קראתי את הכל........... ראיתי רק מצעדים....... אז...... חח...... טוף...... סורי שהטעתי אותכם.......!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifשירשור אוףףףף

יש עכשיו מישו בפורום? אם כן רשמו:
ואם לא רשמו :
חחחח סתם...

למעלה