כנסוווו שניהההה..

• פותח הנושא Ma E
  • פורסם בתאריך

Ma E

New member
כנסוווו שניהההה..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היייייי חזרתי אני מאי.. ואני ממש אוהבת את פינק ואת המוסיקה שלה.. אבל לעזעזללללללל!!!!!!! שתחזור לשחורררררררר דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יפה לה ככה
ושיהיה לה במזל טוב!!!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo65.gifוולקאם../images/Emo65.gif

דרך אגב, יש לך שם יפה

Ma E

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif ונכון שהכי יפה זה שחור

!?

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif מסכימה איתך ../images/Emo45.gif ב 100%

יש גם סקר בנושא

בלונדדדדדד וזהו

עם שחור היא בוצ'ה.. עם בלונד היא פמית אני אוהבת פמיות !! ררר אבל תודו-היא מושלמת בכל מצב ! אה, וברוכה הבאה :)) חגים ומועדים לששון ואכלתי מלפפון...חחח עזבו, אני מחוקהההההההה האהבה לפינק מחקה לי את כל התאים במוחחחחח אני חושבת ר ק עליההההה אני רוצה ר ק אותההההה אני מאוהבת בהההההההההההה

Ma E

New member
חחחח הולך להיות פה צחוקים../images/Emo13.gif

אני אוהבת קצת גבריות כאלה.. זה סקסי.. (אני מעריצה של אנגגלי'נה ג'ולי!!!! תגיייידו שהיא לא מושלמתתתת!!!!!!!) אבל איכסהההההה הבלונד שיש לה עכשיו מגעיייילללללל..... הכי יפה זה או פינק (אאאאאאאההההה משחק מילים) או שחור... מאז שצבעתי לשחור כל החברים שלי אומרים לי שאני דומה לפינק
איזה כיף לי.. גם יש לי תיספורת כמו שלה.. לפחות כמו שהיה לה..

חחחחחח !! אני לא אוהבת גבריות !

אני חולת פמיות, ופינק פמית כוסית כשהיא בלונדה חוץ מזה שהיא תמיד מושלמת, גם אז, כשהיה לה תוכי על הראש...חחחח היו לי 857690 צבעים יחד, הפנים שלה מושלמות, הגוף שלה רררר ככה שהיא תמיד מושלמת, אבל בבלונד היא אלילההההההה ואם את דומה לה , אזזזזזזזזז רררררררר אני חייבת לראות אותך !! את אמורה להיות ממש יפהפייה..חיחחי :))

Ma E

New member
חחח תודה אני ינסה להשיג תמונה..

אבל אני לא אוהבת ממש גבריות.. ממש טיפההההההההה כמו פינק (לדעתי יש בה משהו כזה) וגם אנג'לינה ג'ולייייייייייייייייייייייי יוווווווווו אהבותי הראשונה!!!

למעלה