כנסווו דחוףףףףף-הסט של דודי ברדיו מקסיקוווווו

TAL BAR ZOHAR

New member
כנסווו דחוףףףףף-הסט של דודי ברדיו מקסיקוווווו

הסט פסייכו עכשיו להאזנה+צאט-כל מי שכאן כנסו בהיסטריה ליחצו PLAY על השידור הרגע התחיל!!

TAL BAR ZOHAR

New member
מצטער שלא יכולתי להודיע לפני כנסו דחווף זה בש

שידור חייי דודי שרוןןןן הענק והסצינה ברדיו מקסיקוווו רגע לפני ההופעה המרכזית בהופעה במועדון האנג'ל במקסיקו שיתקיים בתאריך 18.10.08 זה הולך להיות ווואוווו!! מצטער על פרץ הרגשות אבל לקח לנו זמן לסדר את רשת האינטרנט לשידור,,,זה עצוםםם אני מקווה שרובכםםם כאן ועכשיו ומאזיניםםםםםםםםםםםםםם!!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
האיכות קצת נמוכה מכיוון שחוואן כירטס בישראל

וזה מחובר לכירטוס שלו במקסיקו פשוט הטכנולוגיה של היום שאין עליה! וזהו כרגע אני נהנה מהסט המדהים הזה מי כאן ?

jakovstyle120

New member
תענוג תעמוג תעמוג תענוג..פשוט מדהים !!!!!!!!!

אין מילים אין אין אין אין אין !!! שבוע מקסים לכולם !! דרך נפלאה לפתוח את השבוע
אוהב אתכםםםםםםםםםםםםםםםםםם יעקב ..!!

ELIRAN ZOAR

New member
יא גם אני פהה איזה מגניבבבבבבבבב

הרגע הוא ניגן את CanBe + The guitars יא שיגעוןןןןןןןןןן פולללל ווליוום

אמלהההההההההההההה../images/Emo24.gif

מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך עכשיו שומעים את הישניםםםםםםםםםםםם יותר מה שאני מכירהההההההה NEVER EVERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

TAL BAR ZOHAR

New member
שעה אחרונה יוצאים לדרך ../images/Emo23.gif../images/Emo34.gif../images/Emo104.gif../images/Emo47.gif

וואווווו ענק עכשיו אני מיתחברת ומרימה וויליום

שמעוווווווווו פשוט ענק ברמותתתתתת איזה טכנולוגיהההההההה אוהבתתתתתתתתתתתתתתת דורסת לכולם חואן I LOVE YOU :LOL

cinquemillo

New member
HOUSE OF SOUND!!

TODA RABA MOTEK TAL!! FOR PUT THE LINK OF THE RADIO STATION..YESS A SPECIAL SHOW OF DUDI SHARON!!!! FROM MEXICO TO WORLDWIDE!! HEHEHEE LOVE YA! CINQQQQ [●̲̅̅=̲̅̅●̲̅] / http://houseofsound.youstream.fm

למעלה