כנסווו .. חשוב ביותר

טוולי

New member
כנסווו .. חשוב ביותר ../images/Emo13.gif

קודם כל הכל בסדר עם אביחי הוא נכנס לפורום הרישמי ורשם שם ... מי שרוצה שתיכנס :][: http://www.5gameboys.com/forum/viewtopic.php?t=6133 דבר שני .. לדעתי כדאי שנכין להם משהו מאת כל הפורום ... ונצרפ גם מכתב שבו נרשום את כל הדברים שאנחנו חושבות על מה שקרה אתמול בהופעה... שהם יראו שאנחנו תומכות בהם ודואגות להם... ני חושבת שהמפגש שלנו קצת בסיכון בטח עכישו הם ישחבו פעמיים ליפני שהם קובעים מפגש עם מעריצות .. או הופעההה באיזה שהוא מקום.. אז לדעתי זה רעיון ממש ממש טוב ... ככה הם יראו שאין להם שום חשש להיפגש איתנו :][: ושאנחנו לא כמות הבנות האלה שהתנהגו כמו חיות אתמול ... מה דעתכם ?!

שירוש125

New member
את צודקת מצד אחדד..אבל כנסוו כולם

קודם כל הם לא קובעים את זהה..זה המנהל חח רוברטוו.. וגם..מי עושה הופעה בקריון לעזאזלללללללללללללללללללללל סבבה שזה היה קרוב אליי חח אני גרה בחיפההה אבל זה קניון מפוצץ ובלי שתהיה שם בריטני ספירס מצדי יש שם 100 אנשים בשעה אפילוווווווו זה טירוףף מה שהלך שםםםםםםםםםם ועוד שמים לי במה וגדרות מפלסטיקק ואוהלללללללל עלקק זה אשמת הקריוןןן ולא אפחד אחר!(חוץ מהמעריצות הזונות שרמוטות עלקק מעריצות הן קוראות לעצמןן)

yafit93

New member
הם ממש לא בסדר

את צודקת מה הם שמים גדרות מפלסטיק ולמה לא שמו עליהם הרבה מאבטחים בכלל היו צריכים לשים גדרות וגם שורה של מאבטחים מה הם השתגעו

אדרררר

New member
את צודקת!

רעיון טוב.. ואני אישית הייתי חושבת 92383812783724732878492 פעם אם לבוא אחרי מה שקרה! רק שהבהמות האלה לא יהיו שםםםםם

דנדוש א

New member
את מזה צודקת!!!!!!

הילדות האלה היו בהמות והן לא באמת אוהבות אותם הן סתם חולות אם הן היו אוהבות אותם הן לא היו מתנהגות ככה גם אני חושבת שצריך לעשות משהו ולראות אותם דחוף כי אני משתגעת! מישהי יודעת אולי מה קרה לאדם שמעתי שהוא שבר את הרגל?!

למעלה